Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020

Αθηνά Παλλάς, κι εσείς Πανίεροι Δίδυμοι, Απόλλωνα και Άρτεμι.. Γράφει η Ντορέτα Πέππα

.... όλοι εσείς, οι κουροτρόφοι Θεοί, οι προστάτες των παιδιών και της νέας γενιάς, παραστάτες κι αρωγοί σταθείτε στα παιδιά όλου του κόσμου, στα παιδιά της γης, που σήμερα, 1η Ιουνίου, έχει οριστεί να είναι η μέρα της τιμής τους (τι ειρωνία!), την ίδια ώρα που τόσο βάναυσα -εκατόμβες ολόκληρες από ζωούλες μικρές κι αθώες- κακοποιούνται, καταστρέφονται και δολοφονούνται!... Και που τόσο τα εκμεταλλεύονται, από την εξαντλητική εργασία από πολύ μικρή ηλικία, μέχρι και τους χείριστους και τους πλέον εφιαλτικούς βασανισμούς τους, επιτελώντας πλήθος ανοσιουργήματα και κακουργήματα εις βάρος τους τα τόσα πια τέρατα, οι τόσοι κακούργοι, φονιάδες, πολεμοκάπηλοι, βιαστές, διεστραμμένοι κι εγκληματίες που έχουν γεννηθεί σ’ όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης, και που κυριαρχούν και επιτελούν το βδελυρό τους έργο από τις πιο υψηλές βαθμίδες της Γεωπολιτικής ιεραρχίας και του πλούτου μέχρι –φευ!- και τις πιο σκοτεινές και άθλιες γωνιές των μεγαλουπόλεων!
Νου, απόφαση και ήθος φέρε στην κοινωνία των ανθρώπων, Αθηνά μου, και μες στο ιερό σου πέπλο τύλιξε και σώσε τα παιδιά!
Απόλλωνα, Φοίβε λαμπρέ μου, με ασφάλεια και χαρά οδήγησέ τα στο κατώφλι της εφηβείας, στο όμορφο και ιερό φως της ζωής!
Άρτεμι, γλυκιά καρδιά της γυναικείας φύσης, από την κοιλιά της μάνας τους μέχρι τα πρώτα θαρραλέα κι ενήλικα βήματα του βίου, φύλαττε τα παιδιά της γης από κάθε κακό της μοίρας, μα και από κάθε φαύλο και επίβουλο εχθρό τους!
Και είθε να χτυπηθεί παντού η διαφθορά! Γένοιτο!
Καλό μήνα σε όλους και όλες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive