ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κυριακή, 7 Ιουνίου 2020

ΗΠΑ. Οι Μάσκες πέφτουν! Οι Σατανιστές υπέρ των αριστερών «διαδηλώσεων» και κατά του Τραμπ (ΒΙΝΤΕΟ)

SATANISTES KATA TOY TRAMP
Τα πολλά λόγια περισσεύουν! Τα παραρτήματα του «The Satanic Temple» σε Νέα Υόρκη και Σακραμέντο ένωσαν τις φωνές τους με τους ANTIFA, τις συμμορίες και τους διαδηλωτές τους κινήματος «Black Lives matter», το οποίο έχει εξαπλωθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες και στόχο έχει την ήττα του Ντ.Τραμπ στις ερχόμενες εκλογές του Νοεμβρίου για την Προεδρία των ΗΠΑ ή ακόμα και την ανατροπή του....
   Σε αυτή την κατεύθυνση, ένα μεγάλο κομμάτι των σατανιστών της Νέας Υόρκης βγήκε να φωνάξει ενάντια… στον ρατσισμό και στην αστυνομική βία.  Η κεντρική ομάδα του «The Satanic Temple», ζητά μάλιστα να υπάρξουν ενέργειες, προκειμένου να εξυγιανθεί η αστυνομία, καθώς μάλλον δεν βλέπει κάτι μεμπτό στις λεηλασίες καταστημάτων, στο κάψιμο κτιρίων και στον ξυλοδαρμό, ηλικιωμένων, άστεγων ακόμα και ανάπηρων από… «διαδηλωτές».  Αντίθετα, σατανιστές από παραρτήματα του «Ναού», εκφράστηκαν υπέρ των διαδηλώσεων που λαμβάνουν χώρα στις ΗΠΑ αυτές τις μέρες.  ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΑΝΕΒΑΣΑΝ ΣΤΟ FACEBOOK:  

 Σημειώνεται πως το «The Satanic Temple» αποτελεί μία από τις πιο γνωστές, αν όχι την γνωστότερη οργάνωση σατανιστών στις ΗΠΑ που μετράει 7 χρόνια ζωής και έφτασε στο σημείο να έχει 16 παραρτήματα στην Αμερική, στον Καναδά και στην Μεγάλη Βρετανία.  

Σημειώνεται πως οι σατανιστές της Αμερικής έχουν διαδηλώσει και υπέρ των εκτρώσεων.

1 σχόλιο:

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Follow by Email

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive