Τρίτη 9 Ιουνίου 2020

Αποβολή του εκπροσώπου της ΠΟΥ στο Μπουρούντι: Ο Πρόεδρος του Μπουρούντι δέχεται συγχαρητήρια από το φόρουμ των παραδοσιακών αφρικανικών ηγεμόνων

Κυρία Mireille Saki, Καγκελάριος Εξωτερικών Υποθέσεων του Φόρουμ Κυρίαρχων και Παραδοσιακών Ηγετών της Αφρικής.
Φόρουμ αφρικανικών ηγεμόνων και παραδοσιακών ηγετών Παρίσι 15 Μαΐου 2020
Δ / Κωδ. : 11-09 / FSLTA / CAB / 2020
Προς τον κ. Pierre N'kurunkiza
Πρόεδρο της Δημοκρατίας του Μπουρούντι
Θέμα: Συγχαρητήρια
Κύριε Πρόεδρε, κ. Pierre N'kurunkiza...

Με την ιδιότητά μου ως Καγκελάριος Εξωτερικών Υποθέσεων του Φόρουμ Κυρίαρχων και Παραδοσιακών Ηγετών της Αφρικής, και εξ ονόματος όλων των μελών της Καγκελαρίας μας, έρχονται με αυτήν την επιστολή για να σας φέρουμε την ενθάρρυνση και τα συγχαρητήριά σας για τη λήψη μιας σοφής κεφαλαιακής απόφασης, προληπτικής και την υγεία, σε αυτήν την περίοδο της παγκόσμιας πανδημίας Covid-19.
Για να μπορέσετε να σώσετε τον λαό σας, δηλώσατε με θάρρος την παραγγελία στον εκπρόσωπο της ΠΟΥ, τον Δρ Walter Kazadi Mulombo και την αντιπροσωπεία τριών εμπειρογνωμόνων του, σε σημείωμα της 12ης Μαΐου 2020, και συνυπογράφηκε από τον Υπουργό σας Ξένος και πρέσβης κ. Ezechiel Nibigira, για να φύγετε από τη χώρα σας στο Μπουρούντι, το αργότερο στις 15 Μαΐου 2020.
Κύριε Πρόεδρε, σας συγχαίρουμε για τη δέσμευσή σας και το διπλωματικό σας θάρρος, και καλούμε ταυτόχρονα όλους τους αφρικανούς αρχηγούς κρατών και υπουργούς Εξωτερικών να ακολουθήσουν το παράδειγμά σας και αυτό του Προέδρου της Μαδαγασκάρης κ. Andry Rajoelina στον οποίο εκφράζουμε τις ειλικρινείς ευχαριστίες μας για τη διαθεσιμότητα του οργανικού φαρμάκου στους αφρικανικούς πληθυσμούς.
Είναι επείγον να πούμε ότι σταματάμε στο covid-19 ενώ είμαστε σε εγρήγορση ενόψει των ενεργειών και του πνεύματος του παρεμβατισμού του ΠΟΥ στα αντίστοιχα κράτη μας.
Εν αναμονή μιας μελλοντικής συνάντησης, κύριε Πρόεδρε, παρακαλώ αποδεχτείτε την εκτίμηση μου.
Κυρία Mireille Saki,
Καγκελάριος Εξωτερικών Υποθέσεων του Φόρουμ Κυρίαρχων και Παραδοσιακών Ηγετών της Αφρικής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive