Δευτέρα 8 Ιουνίου 2020

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ !! ΚΑΙ αυτό συνέβη στην Μινεάπολη, ο πλανήτης όμως αδιαφόρησε ΚΑΜΙΑ αντίδραση – ΗΤΑΝ λευκή βλέπεις!!. ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ πρωτόγνωρης υποκρισίας


Ιδού η αλήθεια του κόσμου που ζούμε... Ήταν 15 Ιουλίου 2017, όταν η 40χρονη Αυστραλίδα, Justine Damond, πυροβολήθηκε από τον 33χρονο, Mohamed Noor, μουσουλμάνο Αφροαμερικανό αστυνομικό σομαλικής καταγωγής. Συνέβη στην Μινεάπολη εκεί που σκοτώθηκε ο George Floyd...
επίσης από αστυνομικό, με τον οποίο, όπως διαπιστώνεται γνωριζόταν πολύ καλά στον κόσμο της νύχτας.  Η γυναίκα, όμως δεν είχε σχέση με τον κόσμο της νύχτας! Κάλεσε απλά στην Αστυνομία, για πιθανό βιασμό άλλης γυναίκας στην γειτονιά της.  

Το αστυνομικό αυτοκίνητο ήρθε! Η γυναίκα βγήκε να το συναντήσει. Πλησίασε στο παράθυρο του οδηγού αστυνομικού για να του μιλήσει και αυτός την πυροβόλησε και την σκότωσε.  

Ήταν ο Mohamed Noor, ο οποίος καταδικάστηκε σε 12.5 χρόνια φυλάκιση.    Ισχυρίστηκε πως πυροβόλησε από λάθος και από φόβο, με την μυστήρια υπόθεση να τραβάει την προσοχή ορισμένων ΜΜΕ, αλλά όχι της διεθνούς κοινότητας, των διαδηλωτών, των ANTIFA, των αριστερόστροφων πολιτικών στην Αμερική κτλ.  Δείτε για παράδειγμα δημοκρατικούς πολιτικούς, αντιπάλους του Τραμπ, να γονατίζουν για τον Floyd! Γονάτιζαν άραγε όταν ο Κλίντον και μετά ο Ομπάμα διέταζαν πολέμους με επακόλουθη εξόντωση αθώων παιδιών;  Βίντεο πρωτόγνωρης υποκρισίας:   
Congressional Democrats take a knee as they observe a nearly nine minute moment of silence for George Floyd at Emancipation Hall at the U.S. Capitol. https://abcn.ws/3f25yF1 


568 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό
 Μάλλον δεν γονατίζουν επειδή η Justine ήταν λευκή και ας ήταν γυναίκα. Ο φεμινισμός είναι μάλλον επιλεκτικός!  Ο Noor καταδικάστηκε, όπως αναφέρει το BBC για ανθρωποκτονία δεύτερου βαθμού και δολοφονία τρίτου βαθμού, αλλά γλύτωσε από την πιο σοβαρή κατηγορία, εκείνη της δολοφονίας δεύτερου βαθμού με πρόθεση να σκοτώσει, την ώρα που υπήρχαν φωνές που υποστήριζαν πρόθεση και ρατσιστικό κίνητρο.  Φυσικά σε αυτό το άρθρο δεν θα δικάσουμε ούτε θα βγάλουμε πόρισμα, όπως συνέβη ήδη με την, αν μη τι άλλο αποτρόπαια, δολοφονία του George Floyd από μέσα ενημέρωσης.  Απλά αναρωτιόμαστε, όλοι όσοι διαδηλώνουν για τον Floyd γνωρίζουν και την υπόθεση της Justine; Συνέβη στην ίδια πόλη. Θα γνώριζαν την υπόθεση του George Floyd αν δεν την πρόβαλλαν τα κανάλια;  Μήπως υπήρξε αδιαφορία για την Diamond επειδή ήταν λευκή;  Δημοσιογράφος στην Αυστραλία ρωτά πολίτες που διαδηλώνουν αν γνωρίζουν την Justine Diamond, η οποία σκοτώθηκε εν ψυχρώ από αστυνομικό και αν αυτό είναι δικαιοσύνη.  Άλλοι δεν την γνωρίζουν, άλλοι αδιαφορούν, άλλοι ψελλίζουν πως καλά έπαθε.  Ένας μελαμψός διαδηλωτής, ερωτώμενος αν ο θάνατος της Damond’s ήταν εξίσου κακός, όπως εκείνος του George Floyd’s, εκείνος απάντησε «Όχι, δεν είναι» και έφυγε.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive