Τρίτη 2 Ιουνίου 2020

Θεσσαλονίκη: Εντοπίστηκαν 14 αυτοσχέδια οχήματα αυτά που χρησιμοποιούν οι γύφτοι, χωρίς στοιχεία κυκλοφορίας

Στον εντοπισμό 14 οχημάτων (ιδιοκατασκευές), τα οποία δεν έφεραν στοιχεία κυκλοφορίας, αναγνώρισης πλαισίου και αριθμού κινητήρα  προχώρησε η Διεύθυνση Τροχαίας το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Μαΐου στη Θεσσαλονίκη....
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της αστυνομίας, η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στη διευκόλυνση και προστασία του συνόλου των χρηστών των οδικών δικτύων (πεζών και οχημάτων), στην τήρηση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και στη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων, συγκροτεί συνεργεία τροχονομικών ελέγχων και πραγματοποιεί στοχευμένες αστυνομικές δράσεις σε διάφορες περιοχές του Νομού Θεσσαλονίκης ενώ στο πλαίσιο αυτό πραγματοποιήθηκε και η παραπάνω επιχείρηση.
Για τα εν λόγω οχήματα, πέρα από τις προβλεπόμενες διοικητικές ποινές, εφαρμόστηκε και το διοικητικό μέτρο της ακινητοποίησης, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.
Παρόμοιες δράσεις θα συνεχιστούν από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης με αμείωτη ένταση

1 σχόλιο:

  1. · → κανει μπαμ οτι προκειται για βαλκανορομα ιδιαιτερα απο βουλγαρια ή ρουμανια ή αλβανια,απελαση ολων των βαλκανοτσιγγανων που εχουν κατακλυσει την ελλαδα μας και για τους οποιους δεν εχουμε απολυτως καμια υποχρεωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive