Τρίτη 26 Μαΐου 2020

ΜΙΑ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ. ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΠOMAKOI ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ


Η εικόνα ίσως περιέχει: 8 άτομα, άτομα στέκονταιΈχω μιλήσει με αρκετούς γονείς Πομάκους δηλαδή Έλληνες πολίτες μουσουλμάνους στο θρήσκευμα που θεωρούν ύψιστη τιμή για αυτούς που τα παιδιά τους θα υπηρετήσουν στον ελληνικό στρατό. Και ας μην τους δίνουν όπλο (τουλάχιστον στην εποχή που υπηρέτησα εγώ δεν τους έδιναν). Και ας έκαναν όλες τις αγγαρείες. Θεωρούσαν τιμή τους να φορούν στην έξοδο τους τη στολή του Έλληνα στρατιώτη....(αν και σήμερα κυκλοφορούν με πολιτικά στην έξοδό τους). Το λέω και το εννοώ γιατί είχα και συναδέλφους, όταν υπηρετούσα, πομάκους και έβλεπα τη συμπεριφορά τους αλλά και έχω μιλήσει χρόνια αργότερα με γονείς πομάκους που τα παιδιά τους υπηρέτησαν ή υπηρετούσαν τη θητεία τους...
Πόση διαφορά αλήθεια με όλους αυτούς τους δήθεν Ελληναράδες πατεράδες που κάνουν ότι μπορούν ώστε ο κανακάρης τους να αποφύγει τη στράτευση και αργότερα να βρει ένα παραθυράκι στην νομοθεσία για να την εξαργύρώσει....
Αυτές οι εικόνες δεν προβάλλονται από τα ΜΜΕ. Που το ξεπροβόδισμα των Πομακόπουλων που φεύγουν να πάνε στον Ελληνικό Στρατό να υπηρετήσουν, είναι γιορτή!!!
Μάλλον δεν πουλάνε στην επικαιρότητα της ισοπέδωσης των πάντων, για αυτό.
Έλληνες μουσουλμάνοι της Θράκης αποχαιρετούν τα παιδιά τους που πάνε να υπηρετήσουν υπέρ πατρίδος και πίστεως την στρατιωτική τους θητεία. Εγω συγκινηθηκα!
Η ελληνική πολιτεία υποχρεωμένη να αποκαταστήσει τον διαχρονικό διωγμό τους και να τους προφυλάξει από την προσπάθεια εναγκαλιασμού τους από την Άγκυρα.
Αλλιώς θα το ξαναπώ... Τίποτα δεν είναι τυχαίο για το γεγονός ότι φτάσαμε εδώ που φτάσαμε....

Κώστας Μαυροσκούφης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive