Τρίτη 26 Μαΐου 2020

ΟΧΙ ΟΧΙ δεν είναι η πλατεία της Καμπούλ το Ισλάμ και η μαντήλα είναι στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ?? Ομόνοια – Πλήρωνε Έλληνα για να κάθονται άλλοι και να τους πληρώνεις κι απο πάνω (ΒΙΝΤΕΟ)



ΔΕΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΜΙΛΑΣ ΚΙ ΟΛΑΣ, ΡΑΤΣΙΣΤΗ>>

4 σχόλια:

  1. Εργάζονται;
    Πως εξοικονομούν τα αναγκαία για τη ζωή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμάς μας βγαίνει η Παναγία για να βγάλουμε το μηνιάτικο και κάποιοι άλλοι λιάζονται και βγάζουν selfie., με τα επιδόματα, τα δωρεάν συσσίτια, με τις πληρωμένες ΔΕΚΟ και τα ενοικιαζόμενα δωμάτια… Να χαίρεστε τη Ελλάδα που φτιάχνεται. Φτιάξτε κι ένα τζαμί εκεί στη Ομόνοια για να δέσει το γλυκό.!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πολλοι ισχυριζονται οτι θα χασουμε την πατριδα μας λογω λαθροεισβολης,
    καλα ξυπνητουρια μαγκες την εχουμε χασει ηδη χωρις να πεσει σφαιρα,τα γραφω συνεχως η ελλαδα ζει το βιο-ιστορικο της τελος ολο το ισλαμ εχει καταλαβει πλεον την ελλαδα και λειτουργει ως κρατος εν κρατει:

    ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ!!!ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΜΑΖΕΜΕΝΟΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΤΟ ΜΠΡΑΙΡΑΜΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΠΛΑΤΕΙΑ ΟΜΟΝΟΙΑΣ

    https://www.youtube.com/watch?v=qlnvIfzrM3s

    Κοιτά τα χαλιά σας...Ελλαδιστάν 2020 ....

    https://twitter.com/makednos34/status/1264098300120219648

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τα λεγαμε
    ουσιαστικα στους λαθρο παραδινεται

    αν ηθελαν πραγματικα να αναβαθμισουν την ομονοια θα επρεπε να επεκτεινουν-μεγαλωσουν τα πεζοδρομια γυρω απο την πλατεια(οσο το δυνατον πιο φαρδια) και την ιδια την πλατεια να την εξαφανισουν(δεν εχει να προσφερει πλεον τιποτα μια ζωη υποβαθμισμενη θα ειναι) και να μετατραπει σε ενα ειδος σταυροδρομι για πεζους και αυτοκινητα κατι σαν την shibuya στο τοκυο = http://l7.alamy.com/zooms/cc2f056a09b1462c818279ce112e019b/shibuya-crossing-in-tokyo-japan-dtm6ya.jpg

    ουσιαστικα με τον τροπο αυτο πεζοδρομειται η ομονοια οπου η πεζοδρομηση λαμβανει κυκλικη μορφη,θα υπαρχει διπλο οφελος καθως σταδιακα θα αρχισουν να αναβαθμιζονται και οι γυρω δρομοι της ομονοιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive