Κυριακή 24 Μαΐου 2020

E-mail που μάς ήρθαν από τον Λευκό Οίκο και μας ενδιαφέρουν όλους


Διαβιβάζοντας τους χαιρετισμούς μας ("GO ON" κ.λ.π) στον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, μας απεστάλησαν E-mail με  διάφορες ενημερώσεις από το γραφείο τύπου του Λευκού Οίκου, περί των τελευταίων δραστηριοτήτων της κυβέρνησης Τραμπ...

Οι ενημερώσεις αυτές βέβαια είναι διαθέσιμες και στο ευρύ κοινό, ό,τι ώρα θέλει, από το επίσημο σάιτ whitehouse.gov...Θα σάς παραθέσουμε μερικές προς ενημέρωσίν σας, και όποιος βρίσκει ιδιαιτέρως ενδιαφέρον κάποιο από τα θέματα, και θα ήθελε συνοπτικώς ή επακριβώς να μεταφράσει στα ελληνικά, για το αναγνωστικό κοινό του ιστολογίου μας, μπορεί να το κάνει, να μάς το στείλει στο email μας diodotos.k.t@gmail.com, και ευχαρίστως θα το δημοσιεύσουμε ως αποκλειστική ανάρτηση του ιστολογίου μας. 

Πώς η κυβέρνηση Ομπάμα εξασθένησε τους νόμους επιτήρησης για να στοχεύσει τον Τραμπ 

(Πώς το επιτελείο Ομπάμα μετέτρεψε σε όπλο τούς νόμους περί παρακολούθησης για να στοχοποιήσει τον Τραμπ) 

 

«Η στάγδην στάση των πρόσφατα αποχαρακτηρισμένων εγγράφων που σχετίζονται με την έρευνα Τραμπ-Ρωσίας, καθώς και πρόσφατες αναφορές ότι μια διαβαθμισμένη διαρροή εναντίον του πρώην συμβούλου Εθνικής Ασφάλειας Μάικλ Φλιν μπορεί να μην προήλθε από ένα αίτημα που αποκαλύπτει, αφήνει λίγη αμφιβολία ότι η κυβέρνηση Ομπάμα weaponized ομοσπονδιακούς νόμους επιτήρησης με στόχο Trump συνεργάτες και υπονομεύουν τη νέα κυβέρνηση,»John Daniel Davidson γράφει στο  Η ομοσπονδιακών .

«Η ιστορία μέχρι στιγμής είναι περίπλοκη, αλλά αποκαλύπτει μια ενοχλητική κατάχρηση εξουσίας από την κυβέρνηση Ομπάμα που υποδηλώνει ότι απαιτείται μεταρρύθμιση του Κογκρέσου των ομοσπονδιακών νόμων επιτήρησης για να διασφαλιστεί ότι αυτό δεν θα συμβεί ποτέ ξανά».
περισσότερα εδώ
«Το υπόμνημα της Σούζαν Ράις για ένα υψηλό επίπεδο στις 5 Ιανουαρίου 2017, η οποία συνάντησε σαφώς την προστασία του αφεντικού του τότε συμβούλου εθνικής ασφάλειας, Προέδρου Μπαράκ Ομπάμα - αλλά είναι εκπληκτική. Η Ράις έστειλε 20 Ιανουαρίου στις 12:15 μ.μ., σημείωμα (πρόσφατα αποχαρακτηριμένη) στον εαυτό της, κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή: ο Πρόεδρος Τραμπ ορκίστηκε το μεσημέρι εκείνη την ημέρα. διοίκηση της ήταν επικεφαλής έξω από την πόρτα,»
η New York Post
“Όταν το τελευταίο διαστημικό λεωφορείο που ξεκίνησε το 2011, λίγοι άνθρωποι στη NASA πίστευαν ότι θα ήταν σχεδόν μια δεκαετία πριν Αμερικανοί αστροναύτες θα ξεκινήσουν στο διάστημα και πάλι από το έδαφος των ΗΠΑ,”εκθέσεις Kristin Fisher . Το λανσάρισμα της επόμενης εβδομάδας «θα είναι μια μεγάλη, μεγάλη πηγή έμπνευσης για κάθε Αμερικανό», λέει ο Αντιπρόεδρος Mike Pence.
Περισσότερα στο Fox News
Σήμερα, «ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ θα διεξαγάγει μια συζήτηση σχετικά με τις προσπάθειες να βοηθήσουν τις αναξιοπαθούντες κοινότητες να ανακάμψουν από την πανδημία COVID-19 προτού περιηγηθούν σε ένα εργοστάσιο παραγωγής Ford στο [Υψηλάντι] του Μίσιγκαν»,

αναφέρει ο Malachi Barrett στο  MLive.com
FIVE STORIES PRESIDENT TRUMP DOESN'T WANT YOU TO MISS
(ΠΕΝΤΕ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΡΑΜΠ ΝΑ ΤΙΣ ΧΑΣΕΤΕ)

 Στην επίσκεψη στο Μίσιγκαν, ο Τραμπ καλεί τους Αμερικανούς να επιστρέψουν στη δουλειά τους, αναμένει «επική» επιστροφή

- Ντιτρόιτ ελεύθερος Τύπος
«Κάνοντας την πρώτη του επίσκεψη στο Μίτσιγκαν από τότε που ξεκίνησε η πανδημία κοραναϊού στις ΗΠΑ, ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ την Πέμπτη επαίνεσε την εφευρετικότητα και την Η Ford Motor Co. και οι υπάλληλοί της για τη μετατροπή του εργοστασίου εξαρτημάτων Ypsilanti σε εργοστάσιο αναπνευστήρα », αναφέρει ο Todd Spangler. Η Ford και η GE παράγουν από κοινού 50.000 ανεμιστήρες.

🎬 Πρόεδρος Τραμπ: Αμερικανοί που θέλουν να εργαστούν θα πρέπει να υποστηριχθούν και να μην κακοποιούνται 

Το μυστηριώδες ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της Σούζαν Ράις

- The Wall Street Journal
«Η μεγαλύτερη αλήθεια εδώ είναι πλέον αναμφισβήτητη: Η κυβέρνηση Ομπάμα κατασκοπεύει τον πολιτικό διαγωνισμό, συνέχισε την κατασκοπεία ακόμη και μετά την εκλογή του κ. Τραμπ και στη συνέχεια προσπάθησε να καλύψει αυτό που είχε κάνει», γράφει το συντακτικό συμβούλιο της Wall Street Journal. .

Ο Τραμπ έχει το δικαίωμα να λογοδοτεί από τον ΠΟΥ
Εξεταστής της Ουάσινγκτον
«Η προσπάθεια του Προέδρου Τραμπ να καταστήσει υπεύθυνη την Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας για τον αναστατωμένο χειρισμό του κοροναϊού είναι βάσιμη. Είναι εξωφρενικό να περιμένουμε από τους φορολογούμενους να συνεχίσουν να στηρίζουν έναν διεθνή οργανισμό που λειτουργεί ως σκύλος για το Πεκίνο », γράφει το συντακτικό συμβούλιο του Washington Examiner .
Δείτε το εδώ: Επιστολή του Προέδρου Τραμπ προς τον Γενικό Διευθυντή της ΠΟΥ
Είναι εντάξει να αναγνωρίζετε καλά COVID-19 News
National Review
«Ο κοροναϊός έχει πλήξει τους Αμερικανούς, αλλά η πορεία του ιού δεν είναι η ίδια όπως ήταν πριν από μερικούς μήνες. Είμαστε στην άλλη πλευρά της καμπύλης. Υπάρχουν ενθαρρυντικά σημάδια σε όλη τη χώρα, και δεν υπάρχουν πρώιμες ενδείξεις για μια επανάληψη της καταστροφής », γράφει ο Rich Lowry. «Το ερώτημα τώρα είναι εάν τα μέσα και το πολιτικό σύστημα μπορούν να απορροφήσουν καλά νέα για τον ιό, ο οποίος συχνά αγνοείται ή θάβεται κάτω από παραπλανητικές ιστορίες».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: «Η μαζική προσπάθεια παροχής κοροναϊού Trump που τα μέσα μαζεύουν να μισούν»
Οι συμπράξεις δημόσιου-ιδιωτικού τομέα θα οδηγήσουν στην ανάκαμψη

-
 Οι ειδήσεις του Ντιτρόιτ
«Χρειάστηκαν σχεδόν μια δεκαετία για να ανακάμψουν πλήρως οι μικρές επιχειρήσεις του Μίσιγκαν από τη μεγάλη ύφεση του 2008-09. Είμαι αισιόδοξος ότι αυτές οι ζωτικής σημασίας επιχειρήσεις θα επιστρέψουν πολύ πιο γρήγορα αυτή τη φορά, χάρη σε μεγάλο βαθμό στην αδιαμφισβήτητη επιτυχία του Προγράμματος Προστασίας Paycheck », γράφει ο Διαχειριστής Μικρών Επιχειρήσεων Jovita Carranza.

https://diodotos-k-t.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive