Σάββατο 23 Μαΐου 2020

ΛΕΣΒΟΣ - Μόρια: "Κακόμοιρα" λαθρομεταναστόπουλα «άδειασαν» την αποθήκη σπιτιού. Για το "ψωμάκι" τους τα καημενούλια

ΔΕΛΤΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ: 1/7/2017 - 1/8/2017
Οι τρεις νεαροί λαθρομετανάστες προσήχθησαν στην Ασφάλεια Μυτιλήνης.  Μέσα σε μια βαλίτσα που είχαν κλέψει από την αποθήκη ενός σπιτιού που διέρρηξαν στην ευρύτερη περιοχή της Μόριας στη Λέσβο, είχαν βάλει και όλα τα υπόλοιπα κλοπιμαία που είχαν αρπάξει από αυτήν...
Οι τρεις νεαροί κλέφτες λαθρομετανάστες φιλοξενούνται  -τόοοοσο μαλάκες είμαστε- στο τοπικό hot spot!  Οι παράνομοι αλλοδαποί ακινητοποιήθηκαν από αστυνομικούς της Τροχαίας Μυτιλήνης στο πλαίσιο τυπικού ελέγχου, αλλά συνελήφθησαν όταν διαπιστώθηκε ότι τόσο η βαλίτσα όσο και μια ηλεκτρική συσκευή και διάφορα αντικείμενα που υπήρχαν μέσα είχαν κλαπεί την ίδια ημέρα από την αποθήκη, στην οποία οι εισβολείς προκάλεσαν και φθορές. Τα κλοπιμαία κατασχέθηκαν, ενώ οι τρεις λαθρομετανάστες προσήχθησαν στην Ασφάλεια Μυτιλήνης που διενεργεί προανάκριση και σχημάτισε δικογραφία σε βάρος τους για κλοπή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

1 σχόλιο:

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive