Παρασκευή 10 Απριλίου 2020

Σε εξέγερση με SMS καλούν οι Τούρκοι τους λαθρομετανάστες...! Η Πέμπτη Φάλαγγα είναι εδώ... ΒΙΝΤΕΟ

4 σχόλια:

  1. ΠΕΜΠΤΗ 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2000
    Γίνεται γνωστό ότι ο εισαγγελέας Αθηνών Π. Αγγελόπουλος άσκησε ποινική δίωξη, σε βαθμό κακουργήματος εις βάρος των πρώην γενικών γραμματέων της Γραμματείας Νέας Γενιάς Π. Τσιλιγαρίδη και Π. Σφηκάκη(οι ανωτέρω σύμφωνα με τη δικογραφία, φέρονται να ζημίωσαν το δημόσιο με 9,8 δισεκατομμύρια δραχμές, κατηγορούνται για υπεξαίρεση κ.α.).
    Υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Κ. Σημίτη συνέρχεται η Κυβερνητική Επιτροπή. Όπως γράφεται, ο πρωθυπουργός μιλώντας κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης ζήτησε από τους υπουργούς μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα(θέματα που αφορούν την καθημερινή ζωή του πολίτη, μεγάλα έργα, θέματα απασχόλησης, υγείας κ.α.).
    Συζητείται στο θερινό τμήμα της βουλής η πρόταση νόμου της ΝΔ για τα διαπλεκόμενα συμφέροντα(«εγγυήσεις διαφάνειας στις συμβάσεις δημοσίων έργων, κρατικών προμηθειών και υπηρεσιών»). Η πρόταση απορρίπτεται. Μιλώντας κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης ο πρόεδρος της ΝΔ Κ. Καραμανλής λέει μεταξύ άλλων ότι: «Η κυβέρνηση υπηρετεί οργανωμένα οικονομικά συμφέροντα και υπηρετείται από αυτά με την επιστράτευση ΜΜΕ. Τα οποία παραβιάζουν κατάφωρα τους όρους λειτουργίας και τις προϋποθέσεις αντικειμενικότητας και αμεροληψίας που θέτει το Σύνταγμα». Σε άλλο σημείο της ομιλίας του ο Κ. Καραμανλής αναφερόμενος στην κυβέρνηση λέει: «Συμμαχεί με φερέφωνα των διαπλεκομένων εναντίον της ΝΔ και των άλλων αντιπολιτευομένων κομμάτων. Συμμαχεί με εξωθεσμικούς παράγοντες εναντίον τελικά της ίδιας της Δημοκρατίας».
    Ο Υπ. Δικαιοσύνης Μ. Σταθόπουλος μιλώντας κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης(πρόταση νόμου της ΝΔ για τα διαπλεκόμενα συμφέροντα), λέει τα εξής: «Τα μεγάλα συμφέροντα υπήρχαν πάντα. Αυτό που μεταξύ άλλων τα αναβάθμισε ήταν η χωρίς κανόνες και φραγμούς άλωση των ΜΜΕ από τα μεγάλα συμφέροντα που έγινε επί κυβερνήσεως της ΝΔ»
    Στης συνεδρίαση της πρόταση νόμου της ΝΔ για τα διαπλεκόμενα συμφέροντα, τόσο το ΚΚΕ όσο και ο Συνασπισμός κατηγορούν την κυβέρνηση για την ύπαρξη διαπλοκής ανάμεσα στην πολιτική εξουσία και τα οικονομικά συμφέροντα.
    Υπό την προεδρία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος Χριστοδούλου συνέρχεται η Ιερά Σύνοδος. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης συζητείται το θέμα των νέων ταυτοτήτων και το θέμα της εξαίρεσης του μαθήματος των θρησκευτικών από τις πανελλαδικές εξετάσεις της Β’ και Γ’ Λυκείου.
    Αύξηση κατά 3,72% σημειώνει ο γενικός δείκτης τιμών των μετοχών στο χρηματιστήριο των Αθηνών, με αποτέλεσμα να διαμορφωθεί στις 3.557,15 μονάδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΕΜΠΤΗ 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2000 διεθνή
    Ο αντιπρόεδρος της γιουγκοσλαβικής κυβέρνησης Ν. Σαϊνοβιτς σε δηλώσεις του αναφέρει ότι: «Ο πρόεδρος της Γιουγκοσλαβίας Σλ. Μιλόσεβιτς θα επισκεφθεί το Μαυροβούνιο και το Κοσσυφοπέδιο στο πλαίσιο της προεκλογικής του περιοδείας(προεδρικές εκλογές 24ης Σεπτεμβρίου).
    Στις Βρυξέλλες στέλεχος του ΝΑΤΟ, που ζητά την ανωνυμία του, δηλώνει ότι: «Αν ο Σλ. Μιλόσεβιτς πάει στο Κοσσυφοπέδιο, θα συλληφθεί και θα οδηγηθεί στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης»).
    Ο ανώτατος διοικητής των δυνάμεων του ΝΑΤΟ στην Ευρώπη Αμερικανός στρατηγός Τζ. Ράλστον σε δηλώσεις του αναφέρει ότι: «Η συμμαχία θα ενισχύσει την παρουσία της στα Βαλκάνια, σε μια προσπάθεια αποφυγής κάθε κινδύνου αποσταθεροποίησης κατά τη διάρκεια των προσεχών εκλογικών διαδικασιών σε όλη την περιοχή».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2000
    Γίνεται γνωστό ότι ο πρόεδρος της βουλής Απ. Κακλαμάνης, μιλώντας (31/8) στην Ν. Υόρκη στην Παγκόσμια Συνέλευση Προέδρων Κοινοβουλίων και αναφερόμενος στο Κυπριακό, είπε: «Τα κοινοβούλια οφείλουν να πρωταγωνιστούν στην υπεράσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και των ατομικών ελευθεριών. Οι βασικές αυτές αρχές επί 26 χρόνια καταπατούνται στην Κύπρο, όπου με τη βία προσβάλλεται η κυριαρχία και ανεξαρτησία της με την παράνομη κατοχή τμήματος του εδάφους της, από άλλο κράτος-μέλος του ΟΗΕ».
    Σε δηλώσεις που κάνει ο μητροπολίτης Ναυπάκτου Ιερόθεος στον τρόπο με τον οποίο θα διεξαχθεί το δημοψήφισμα εκ μέρους της Εκκλησίας για το θέμα της αναγραφής ή μη του θρησκεύματος στις νέες ταυτότητες(λέει ακόμη: «Η κυβέρνηση έχει περιθώριο μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου, οπότε και θα διαβαστεί στους ναούς η εγκύκλιος για το εγχείρημα. Διότι εάν ξεκινήσει, δύσκολα σταματάει»).
    Το με σημαίας Καμπότζης φορτηγό πλοίο «Γιουρομπάλκερ» κόβεται στα δύο την ώρα που φορτώνει χύμα τσιμέντο στον όρμο Λευκαντί της Εύβοιας(το μήκος του πλοίου ξεπερνά τα 150 μέτρα).
    Αύξηση κατά 1,26% σημειώνει ο γενικός δείκτης τιμών των μετοχών στο χρηματιστήριο Αθηνών, με αποτέλεσμα να διαμορφωθεί στις 3.601,99 μονάδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2000 διεθνή
    Γράφεται ότι ο Κινέζος πρόεδρος Ζ. Ζεμίν σε συνέντευξή του στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο «CBS» αναφερόμενος στην εξέγερση των φοιτητών στην Πλατεία Τιενανμέν του Πεκίνου(1989) είπε μεταξύ άλλων: «Στις ταραχές του 1989 καταλαβαίναμε αληθινά το πάθος των φοιτητών που καλούσαν για περισσότερη δημοκρατία και ελευθερία». Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο Κινέζος πρόεδρος, απαντώντας σε ερώτηση σχετική με το θάρρος του Κινέζου διαδηλωτή που στάθηκε ακίνητος μπροστά σε ένα άρμα μάχης, λέει: «Σεβόμαστε το δικαίωμα του κάθε πολίτη να εκφραστεί όπως αυτός επιθυμεί. Αλλά δεν μου αρέσει η κατάφωρη αντίθεση στις πράξεις της κυβέρνησης σε μια στιγμή μεγάλου κινδύνου»(αναφέρει ότι: «Το άρμα μάχης σταμάτησε»).
    Όπως αναφέρει σε δηλώσεις του εκπρόσωπος της εταιρίας δημοσκοπήσεων «Γκάλοπ», οι Αμερικανοί ψηφοφόροι θεωρούν τον υποψήφιο των Δημοκρατικών για την προεδρία των ΗΠΑ Αλ Γκορ πιο έξυπνο και πιο εμφανίσιμο, ενώ θεωρούν ότι ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων Τζ. Μπους Τζούνιορ έχει περισσότερο χιούμορ και είναι καλύτερος ρήτορας(τα ανωτέρω προκύπτουν από τα αποτελέσματα δημοσκόπησης).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive