Παρασκευή, 10 Απριλίου 2020

Οι «ευπαθείς ομάδες» είναι υπεράνω του νόμου στην Ελλάδα; ΦΩΤΟ

Εφόσον, σωστά, η αγάπη μετράει περισσότερο από τις αποστάσεις των 2 μέτρων... επιτρέψετε στους πιστούς να πάνε στις εκκλησίες το βράδυ της Ανάστασης να λάβουν το Άγιο Φώς της ΑΓΑΠΗΣ!..
  • Ναι, υπάρχει ρατσισμός στις εικόνες που παρακολούθησαν όλοι στα κανάλια και προέρχονται από τον οικισμό των σεβαστών κατά τα άλλα γύφτων στη Λάρισα αλλά και τη διαδήλωση εν μέσω πανδημίας από λαθρομετανάστες στη Λέσβο. Μόνο που ο ρατσισμός έχει την ανάποδη κατεύθυνση...!
  • Απίστευτη δήλωση από τον πρόεδρο της Θεσσαλικής Ομοσπονδίας γύφτων, οποίος ζητά τη στήριξη της Πολιτείας επειδή «οι Ρομ δεν μπορούν να βγουν έξω, να κλέψουν, να ζητιανέψουν και να φέρουν λεφτά στην οικογένεια»

Γράφει ο .( Λ ).

Ενώ λοιπόν όλοι οι υπόλοιποι «μη ευπαθείς» έχουν κλειστεί στα σπίτια τους, καθώς η κυβέρνηση έχει επιβάλει τον περιορισμό μετακινήσεων....τον οποίον ΑΝ παραβούν χωρίς τα απαραίτητα δικαιολογητικά τιμωρούνται...οι «ευπαθείς ομάδες» όπως γύφτοι αλλά και οι αλλοδαποί λαθρομετανάστες μπορούν να συγκεντρώνονται κατά μεγάλες ομάδες ατόμων και να διαμαρτύρονται...!

Στην περίπτωση των γύφτων στη Λάρισα μάλιστα όλα έγιναν μπροστά σε κυβερνητικό κλιμάκιο το οποίο έφτασε στη περιοχή για να επιβάλει... καραντίνα 14 ημερών...λόγω των ανησυχητικών αποτελεσμάτων από τη δειγματοληψία που προηγήθηκε για κρούσματα κορωνοϊού. Εδώ να τονίσουμε ότι μέτρα προστασίας δεν φάνηκε να τηρούν βέβαια ούτε οι ίδιοι κύριοι Χαρδαλιάς και Τσιόδρας, αλλά τέτοιες ώρες τέτοια λόγια μάλλον. Μάλιστα η αποστροφή του κ. Τσιόδρα όπως διαβάζουμε στο thetoc είναι χαρακτηριστική: «Τους συχωρούμε τα 5 λεπτά που ήταν κοντά μας, σε απόσταση μικρότερη από 2 μέτρα, γιατί ήταν από αγάπη. Περισσότερο η αγάπη μας μετρούσε παρά η απόσταση που θα έπρεπε να έχουμε.»

Το κυβερνητικό κλιμάκιο, για να καταλάβουμε δηλαδή, πήγε σε μια περιοχή της χώρας, στην οποία ισχύει ήδη η επιβολή περιορισμού μετακινήσεων, για να επιβάλλει εκ νέου μια κυβερνητική απόφαση σε κατοίκους που φαίνεται πως είχαν αγνοήσει επιδεικτικά τα μέχρι τώρα μέτρα περιορισμού μετακινήσεων...! Και φυσικά εξαιτίας της μη εφαρμογής, φαίνεται να υπάρχει μια ανησυχητική διασπορά της νόσου. Μάλιστα για να είμαστε ειλικρινείς η πολιτεία φαίνεται να φτάνει σε σημείο να τους παρακαλά να εφαρμόσουν τα μέτρα προστασίας...!

Στη τηλεόραση λοιπόν και στο διαδίκτυο παρακολουθούμε από το πρωί της Παρασκευής την... ηρωϊκή έξοδο Χαρδαλιά και Τσιόδρα στην Λάρισα - για τα δεκάδες κρούσματα που προέκυψαν σε συνοικία της γνωστής «ευπαθούς ομάδος», που κατά τα άλλα κρατάει τριήμερα γαμήλια γλέντια με χορούς.


Όπως διαβάζουμε μάλιστα στο onlarissa υπάρχει βίντεο που η λήψη του έγινε ξημερώματα Παρασκευής, δηλαδή ενώ είχε ξεκινήσει η καραντίνα στην περιοχή με κυβερνητική απόφαση και γύφτοι φαίνεται να γλεντούν ανενόχλητοι αγνοώντας επιδεικτικά την κρισιμότητα της κατάστασης!

«Αυτό εξάλλου είχε πει πολλάκις ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης, που σε πρόσφατη δήλωσή του είχε μιλήσει για “ιδιαίτερο τρόπο διαβίωσης” και είχε παραδεχθεί πως “οι γάμοι δεν έχουν σταματήσει… και οι γάμοι των γύφτων σημαίνουν τρεις μέρες με γλέντια και νταούλια», γράφει στη συνέχεια το δημοσίυεμα στο onlarissa,  ενώ τονίζει πως τα μηνύματα από κατοίκους της Νέας Σμύρνης έρχονται σαν…βροχή το τελευταίο διάστημα ακριβώς για τον ίδιο λόγο, γιατί σε μία πόλη που τηρεί ευλαβικά τα μέτρα προστασίας για την πανδημία, δίπλα στις πόρτες τους αντιμετώπιζαν τέτοιες συμπεριφορές...! Οι κάτοικοι από μέρες καταγγέλλουν ότι ενώ τηλεφωνούν στην αστυνομία, η απάντηση που λαμβάνουν είναι πως “δεν μπορεί να κάνει κάτι”..!!
Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο https://ellinikiafipnisis.blogspot.com/2020/04/blog-post_55.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Follow by Email

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive