Κυριακή 26 Απριλίου 2020

DR. RASHID BUTTAR - Αποκαλύψεις για το φιάσκο του κορωνοϊου, εμβόλια, chip και η ατζέντα (ελληνικοί υπότιτλοι)


ΣΧΟΛΙΟ: Thenia Drakopoulou Μα ακόμα δεν καταλάβατε? Όλα αυτά τα κείμενα με την αποκάλυψη των σχεδίων τους και τα αντίδοτα που μας δίνονται, αυτόματα εφαρμόζονται στο παιχνίδι, σαν να έγιναν! Παίζουμε σκάκι με τα σχέδιά τους. Μας δείχνουν την κίνησή τους και τους δείχνουμε και εμείς την επόμενη δική μας....
Όταν βλέπουν ότι στη δική τους κίνηση ματ, εμείς αντεπαρερχόμαστε με κίνηση λύση και σωτηρίας μας, αμέσως το σύμπαν το εφαρμόζει! Και δεν χρειάζεται να το ζήσουμε... Το ζούμε σε ένα άλλο παράλληλο σύμπαν, μακρυά από εμάς. Θα δείτε να τείθετε σε εφαρμογή κάτι από αυτά, μόνον όταν κάτι το θεωρήσουν ότι μπορεί να μην είναι και η πιο δυνατή μας κίνηση και τότε θα ζητήσουνε να παίξουμε το χαρτί μας. Μόνον όταν θα πιστεύουν ότι η κίνησή μας δεν θα είναι η σωτήρια κίνηση. Σαν να παίζουμε χαρτιά δηλωτή. Μέχρι στιγμής, κάθονται ήσυχοι βλέπω. Άρα θεωρούν ότι δεν τους παίρνει. Αν όμως, ω μη γενετω, αν κάνουν κίνηση... Όπως βλέπετε εμείς έχουμε έτοιμες τις δικές μας σωτήριες κινήσεις έτοιμες από πολύ νωρίς. Είναι καθησυχαστικό, για όσους είναι πελαγωμένοι και νομίζουν ότι είναι αβοήθητοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive