Κυριακή 26 Απριλίου 2020

Αυτή είναι η λύση για το εμβόλιο και για το τσιπ! Πείτε ΟΧΙ! Όλη η αλήθεια για το Σχέδιό τους.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Κοινοποιήστε! Διότι όταν θα φανεί ότι εκατομμύρια Likes αποδεικνύουν ότι είμαστε όλοι αποφασισμένοι να πούμε ΟΧΙ στο εμβόλιο και στο τσιπ, τότε θα δώσουμε το καλό παράδειγμα σε όλα τα αδέλφια μας, κουράγιο και δύναμη, επιβεβαίωση ότι το ΟΧΙ θα ειπωθεί μαζικά. Εκείνοι λένε «διαίρει και βασίλευε»…. Εμείς λέμε ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΗ!...

Κάποια στιγμή είδα ένα βιντεάκι. Το είδα το βίντεο και ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, το άτομο που μου το έστειλε. Καλά τα λέει ο γιατρός. Κυκλοφορούνε πολλά βιντεάκια παρόμοια. Ένα σβήνουνε, δέκα εμφανίζονται. Στα βιντεάκια λένε ότι ο κορωνοιός δεν είναι επικίνδυνος, αλλά κάτι άλλο κυκλοφορεί όντως επικίνδυνο που δεν το ταυτοποιήσαμε με όνομα.
Σκεφτείτε τώρα ένα σενάριο και πείτε μου την γνώμη σας αν θέλετε διότι πιστεύω ότι είστε όλοι σας πανέξυπνοι και φωτισμένοι. Το σενάριο είναι, υποθετικά πάντα, ότι όλοι επιτέλους ανοίγουμε τα μάτια μας, βλέπουμε την αλήθεια και ξεχυνόμαστε στους δρόμους κατά χιλιάδες όπως προτείνει και ο γιατρός. Όμως αν δείτε είπε ο γιατρός, ότι ο κορωνοιός δεν είναι αυτό που μας αρρωσταίνει. Είπε ότι υπάρχει κάτι τοξικό που μας το ψεκάζουν και το ενισχύουν με τις κεραίες 5G. Αυτό το τοξικό που μας ψεκάζουν προκαλεί συμπτώματα σαν νόσημα υψομέτρου, σαν σενάριο υποξικού τραύματος. Συμπέρασμα: Γιατί μας λέει να βγούμε έξω?
Ναι…. Το καταλάβαμε όλοι πλέον ότι τα στελέχη των κορωνοιών, είναι σαν την απλή γρίπη, και δεν χρειάζεται να μας ανησυχούν οι κορωνοιοί. Τα άλλα όμως? Μπορεί τελικά αυτό που νόσησε τον κόσμο να μην ονομάζεται "κορωνοιος" όμως είναι κάτι επικίνδυνο σε όποιον το ψεκάσουν είτε το φυτέψουν. Γυρίζω τώρα στο υποθετικό μας σενάριο. Βγήκαμε όλοι στους δρόμους έξω διότι όντως ο κορωνοιός δεν είναι κάτι επικίνδυνο... Βγήκαμε έξω διότι δεν προσέξαμε στο βιντεάκι που στα γρήγορα γρήγορα και μόνον για μια στιγμή, αναφέρει ότι όντως κάτι άλλο πολύ επικίνδυνο μας ψεκάζουν.... ώστε μετά να μας πασάρουν τα εμβόλια και μετά τα τσιπάκια για να ελέγχουν δήθεν αν είμαστε εμβολιασμένοι και τα λοιπά και τα λοιπά....
Όλο και θα βρείτε στο διαδίκτυο κάποιον γιατρό να τα λέει όλα αυτά που σας γράφω. Ιστοσελίδες όπου δείχνουν τους πάμπολλους γιατρούς που αποκαλύπτουν ότι ο κορωνοιος είναι ακίνδυνος. Πολλοί γιατροί βγαίνουνε και λένε τα ίδια όσον αφορά τον κορωνοιό, τα 5G, τα εμβόλια, τα τσιπάκια.
Βγαίνουμε λοιπόν όλοι έξω, μας ψεκάζουν όλους μαζί, αρρωσταίνουν πολλοί, μας λένε ότι εμείς φταίμε που δεν υπακούσαμε στην καραντίνα, να μας κάνουν να νομίζουμε ότι θέλανε το καλό μας και για αυτό μας κλείσανε μέσα στα σπίτια μας. Άρα θέλουν το καλό μας είτε δεν θέλουν το καλό μας, μετά δεν θα μας νοιάζει, διότι απλά θα ελπίζουν όλοι ότι θα γίνουν καλά αν βάλουν το εμβόλιο.
Νομίζετε ότι ήθελαν να μας κλείσουν στα σπίτια μας για να χτυπήσουν την οικονομία? Μα οι ίδιοι κατέχουν την οικονομία, όλα είναι δικά τους. Αυτό που θέλουν να χτυπήσουν σε εμάς, είναι να μας ψοφήσουν, μείωση πληθυσμού. Όχι επειδή έχουν να κερδίσουν χρήματα, ούτε για τη μείωση στη ρύπανση του πλανήτη, απλά ήρθαν ψυχές πολλές στη Γη που έχουν θετική ενέργεια και επιδρούν σε παγκόσμιο επίπεδο η συνεχής άφιξή τους στη Γη και η εξουσία των σκοτεινών, τους τελειώνει σύντομα. Δεν μπορούν να κουμαντάρουν τόση θετική – (Θεική) ενέργεια.
Ο κόσμος αντί να μισιούνται, αγαπιούνται όλο και περισσότερο, αυτό χτυπάει την εξουσία τους. Ο κόσμος αντί να φοβάται, χαίρεται και χαμογελάει ακόμα περισσότερο. Αυτό χτυπάει την εξουσία τους. Ο κόσμος βρίσκει την υγεία του με εναλλακτικές θεραπείες που τις συνδυάζει με την κλασική ιατρική, βρίσκει την υγεία του διότι γεμίζει με αγάπη την ψυχή του που είναι το αντίδοτο για όλα η Αγάπη, βρίσκει τρόπους χρηματικούς για να έχει τα προς το ζην και χαμογελάει, ζει ευτυχισμένος και του είναι αρκετό ώστε να ζει με χαρά και αυτό χτυπάει την εξουσία τους. Η εξουσία τους έχει επιτυχία για αυτούς, όταν εμείς ζούμε μέσα σε φόβο. Άγχος για τα χρήματα, την υγεία, μίσος, οργή για τους δυνάστες μας… Θέλουν να αφανίσουν όσους είναι ευτυχισμένοι και παρασύρουν στην ευτυχία τους και τους άλλους και μάλιστα με τρόπους απλούς, όπως είναι να τους δείχνουν πόση δύναμη έχουν μέσα τους, φτάνει να θυμηθούν να αγαπούν και να αγαπιούνται.
Καλά μου αδέλφια. Έρχονται οι μέρες που θα πέφτουν όλοι σαν τις μύγες κάτω, αν δεν θωρακίσουν την ψυχή τους με συναισθήματα χαράς και αγάπης. Και αν νοσήσετε… Κάντε το αντίδοτο που σας έδωσα και θα δείτε πόσο γρήγορα θα γίνεστε καλά. Κάντε εναλλακτικές θεραπείες που θα σας θυμίσουν και θα ενισχύσουν την αγάπη μέσα σας και θα βρεθεί λύση για οτιδήποτε σας απασχολεί από την καθημερινότητά σας. Πηγαίνετε σε ψυχολόγους που θα σας βοηθήσουν να δείτε τα πράγματα πόσο απλά είναι τελικά. Έχουμε μέσα προστασίας!
Αν θέλουμε να λήξουμε την εξουσία τους και κάθε προσπάθειά τους να μας αφανίσουν ομαδικά, είναι να πούμε ΟΧΙ στο εμβόλιο και στο τσιπ. Αν πούμε αυτό το ΟΧΙ όλοι μαζί, τότε δεν θα έχουν αρκετά στρατόπεδα συγκέντρωσης για να χωρέσουν όλη την Γη που θα έχει πει ΟΧΙ στο τσιπ και στο εμβόλιο. Με αλληλεγγύη μεταξύ μας, θα βρούμε κάτι να φάμε και θα επιβιώσουμε χέρι με χέρι. Το λάθος τους είναι, ότι μας έμαθαν να ζούμε στη φτώχια και τώρα δεν μας φοβίζει η ανέχεια. Θα ήταν πιο επιτυχημένο το σχέδιό τους, αν μας δίνανε πλούτη και άνεση ελευθερίας και τότε ξαφνικά να μας τα στερούσανε όλα, τότε θα ήτανε πιο εύκολο για αυτούς να μας πείσουν να βάλουμε τα τσιπς. Δεν είναι έξυπνοι… είναι κουτοπόνηροι!
Πείτε ΟΧΙ στα τσιπς και στα εμβόλια, όλοι … Όλοι…. ΜΑΖΙ! Εκεί μετά να δείτε… Μας περιμένει άλλη εποχή. Εποχή ελευθερίας, πλούτου, αλληλεγγύης, αγάπης, υγείας ψυχικής και σωματικής. Μας αποσπούν την προσοχή μας, από την αληθινή σωτηρία μας. Δήθεν ότι είναι στο χέρι μας να τα αλλάξουμε όλα, αν μόνον και μόνον βγούμε στους δρόμους. Νομίζοντας ότι αυτό είναι η σωτηρία μας, όταν θα δεί ο κόσμος ότι δεν τους έβγαλε αυτό πουθενά, εκεί θα απογοητευτεί και θα παρατήσει τις προσπάθειές του καθότι θα τις δει άκαρπες, έτοιμος να δεχτεί το εμβόλιο. Θέλετε να κερδίσετε αυτό το παιχνίδι σκάκι που ξεκίνησαν? Κάντε ρουα ματ, προστατεύοντας την βασίλισσα και τον βασιλιά. Εσείς είστε ο βασιλιάς και η βασίλισσα και προστατεύεστε με αγάπη μέσα σας, με αντίδοτο που σας δίνουμε, με γαλήνη στην ψυχή διότι γνωρίζουμε ότι τα αδέλφια μας θα δείξουνε αλληλεγγύη και δεν είμαστε μόνοι μας, μπορούμε να επιβιώσουμε.
Βγείτε, έξω στον δρόμο και μην φοβάστε, βγείτε όταν θα λήξουνε την καραντίνα και θα είστε νόμιμοι, του καίσαρως τα του καίσαρι. Και όταν θα μας ψεκάσουν, τότε να μας βρούνε θωρακισμένους με αγάπη, με αλληλεγγύη και εναλλακτικές θεραπείες που θα επαναφέρουν την υγεία μας. Και όταν θα έρθουν να μας βάλουν το εμβόλιο, όλοι μαζί να αρνηθούμε και στο εμβόλιο και στο τσιπάκι τους και να τους πούμε ότι αν θέλουν μπορούν να το βάλουν…. Εκεί που ξέρουν!
Μάλιστα ο Αρχάγγελος Μιχαήλ αποκαλύπτει και το επόμενο βήμα τους: «Μετά την μαζική σας άρνηση στο τσιπάκι. Θα μοιράσουν την οικονομία δυσανάλογα και προκλητικά ώστε να σφαχτείτε μεταξύ σας. Αυτό είναι το σχέδιο βήτα, όταν καταφέρετε και αρνηθείτε το τσιπάκι. Είναι σίγουρο ότι θα το καταφέρετε. Είμαστε όλα τα Ουράνια μαζί σας και είμαστε χαρούμενοι που θυμάστε την αγάπη μέσα σας. Αρνηθείτε λοιπόν το τσιπάκι και το εμβόλιο και σας έχω την λύση και για το σχέδιο βήτα τους. Αυτή σας η άρνηση στους σκοτεινούς, θα ενισχύσει την Αγάπη μεταξύ σας. Δεν είναι η ώρα ακόμα, δεν θα σας αποκαλύψω αν το γνώριζαν ότι τελικά θα κάνουνε στους περισσότερους καλό με τα σχέδιά τους, παρά κακό.».
Ακολουθούνε τρόποι προστασίας. Σημαντικό είναι η βοήθεια μέσα από εναλλακτικές θεραπείες, όπως και μέσα από προσευχή στο Θεό που θα μας γεμίσει αγάπη.
ΑΝΤΙΔΟΤΟ
Κοινοποιήστε και βοηθήστε τον κόσμο! Πολλής κόσμος μου τηλεφώνησε και μου είπε ότι εφάρμοσε το αντίδοτο, παρότι άλλο θέμα υγείας τους απασχολούσε. Κάποιος είχε θέμα με την μέση του και θεραπεύτηκε. Κάποιος άλλος είχε θέματα με το παχύ του έντερο, άλλος είχε πονοκεφάλους, άλλος αλλεργικό συνάχι. Γίνανε καλά! Άλλοι αυτόματα μέχρι και την Τρίτη ημέρα και άλλοι φωτίστηκαν και άνοιξε ο δρόμος τους και βρήκαν την κατάλληλη θεραπεία για το θέμα που τους απασχολούσε.
Τα παρακάτω λόγια για το αντίδοτο, θα τα έχετε γραμμένα σε ένα χαρτάκι και με το χαρτάκι θα πάτε μπροστά στον καθρέπτη. Θα διαβάζετε γραμμή γραμμή ώστε να τα θυμάστε και θα κοιτάζετε τον εαυτό σας στον καθρέφτη, έχοντας ταυτόχρονα το χέρι σας στο σημείο της καρδιάς σας. Όταν θα ξεκινήσετε να λέτε «Καλό μου παιδί….» θα χαϊδεύετε ταυτόχρονα το κεφάλι σας με στοργή.
Οπωσδήποτε μετά θα φανταστείτε μια νοητή φωτιά μπροστά σας και θα τινάξετε επάνω της τα χέρια σας ώστε κάθε αρνητικό να φύγει από τα χέρια σας και έπειτα καλό πλύσιμο με σαπούνι.
Το αντίδοτο είναι αυτά τα λόγια:
«Σε βλέπω. Βλέπω εσένα. Βλέπω εμένα. Βλέπω την ψυχή σου. Είσαι ένα πανέμορφο παιδί γεμάτο Φως. Σε αγαπώ. Σε περιμένουνε μεγάλες χαρές στη Ζωή. Τώρα, είσαι υγιής. Καλό μου παιδί… Την Τρίτη ημέρα θα σηκωθείς.»
Το ίδιο μπορούμε να κάνουμε για άτομα τα οποία νοιαζόμαστε. Αν δεν τους έχουμε μπροστά μας, μπορούμε να τους σκεφτούμε νοερά. Το χέρι σου βάλε στο σημείο της καρδιάς του παιδιού αυτού που νοιάζεσαι και πες τα λόγια. Όλοι παιδιά είμαστε… Στην τελευταία πρόταση, χαϊδεύεις το κεφάλι του απαλά, με στοργή και αγάπη.
Έπειτα φαντάζεσαι μια νοητή μικρή φωτιά μπροστά σου και τινάζεις τα χέρια σου επάνω της. Αμέσως μετά πλένεις τα χέρια σου καλά με σαπούνι.
Προστασία μας δίνει, η αύξηση στις δονήσεις μας που γίνεται μέσα από αισθήματα αγάπης. Μπορούνε να μας βοηθήσουνε να αυξήσουμε την αγάπη μέσα μας, την χαρά μέσα μας, την γαλήνη, πολλοί ειδικοί, εναλλακτικοί θεραπευτές, ψυχολόγοι, πνευματικοί θρησκειών που μιλούν με γλυκά λόγια αγάπης. Δονούμαστε όλοι μας. Κάθε συναίσθημα είναι και δόνηση. Τα 5G μαντέψτε τι κάνουνε με τις δονήσεις μας. Να τις μειώσουν έχουν σκοπό!
Καταλάβαμε λοιπόν ότι όλο τους το σχέδιο ήτανε, με ποιόν τρόπο θα γεμίσουνε αρνητικά συναισθήματα οι ψυχές των ανθρώπων. Ναι! Μπορεί και γίνεται τεχνητά. Με συσκευή να αλλάξουν την διάθεση μειώνοντας την δόνησή μας. ΝΑΙ! Μπορούμε να προστατευτούμε από όλο αυτό! Το σήμα που δίνει η ψυχή μας, στην ψυχή μας, για το ποια δόνηση θα έχει (ποιό συναίσθημα), είναι πιο δυνατό από το 5G τους. Και επειδή είναι πιο δυνατό, για αυτό κατέληξαν ότι για να καταφέρουν να έχουν επίδραση επάνω μας, χρειάζεται ένας καλός δέκτης μέσα μας… Το τσιπάκι! Λέω να μην τους κάνουμε την χάρη… Εσείς τι λέτε;
Με ευγνωμοσύνη…. Από μια αδελφή σας που την παρακίνησαν Απόστολοι Του Φωτός και με την Αγάπη τους την βοήθησαν να δεχτεί από Επάνω αυτό το κείμενο. Από μια αδελφή σας που επικαλέστηκε τον Αρχάγγελο Μιχαήλ…. Μπορείτε κι εσείς. Ζητήστε φώτιση και θα δείτε ότι θα σας δοθεί το ίδιο μήνυμα. Πείτε μου την γνώμη σας. Διότι όταν θα φανεί ότι εκατομμύρια Likes αποδεικνύουν ότι είμαστε όλοι αποφασισμένοι να πούμε ΟΧΙ στο εμβόλιο και στο τσιπ, τότε θα δώσουμε το καλό παράδειγμα σε όλα τα αδέλφια μας, κουράγιο και δύναμη, επιβεβαίωση ότι το ΟΧΙ θα ειπωθεί μαζικά. Εκείνοι λένε «διαίρει και βασίλευε»…. Εμείς λέμε ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΗ!
Αν θέλετε, όποιος θέλει, δίνω την άδεια την νόμιμη σε όλους σας, όποιος θέλει να φτιάξει σε βιντεάκι και να αναγνώσει όσα γράφονται σε αυτό το κείμενο. Νόμιμη άδεια σε όλους να μεταφράσουν το κείμενο και να το διαδώσουν σε κάθε γωνιά της Γης. Σας Αγαπώ και είμαι χαρούμενη για εσάς. Να ξέρατε πόση δύναμη σας δίνει η αγάπη που έχετε μέσα σας για όλους και για όλα. Όσοι λυγίζουν, ας δεχτούν και ας λάβουν δύναμη από τους όρθιους και να σηκωθούν…Και όταν λυγίζουν οι κάποτε όρθιοι, θα λάβουν και εκείνοι δύναμη από την αγάπη εκείνων που κάποτε σήκωσαν. Αχ…. Να ξερες τι δύναμη, μου δίνει η δύναμή σου….. Κοινοποιήστε. Αναδημιουργήστε το κείμενο με κάθε τρόπο. Μεταφράστε. Βάλτε Likes. Ενημερώστε όλα τα αδέλφια μας σε όλη την Γη.
(Ευχαριστώ Τον Ιησού, Μαρία Μαγδαλινή, Πέτρο, Ιωάννη Θεολόγο, Παύλο, Ιωάννη Βαπτιστή, Ναθαναήλ, Βαρνάβα, Αρχάγγελο Μιχαήλ και όλα τα Φωτεινά Όντα που συνεργάστηκαν για να γραφτεί το κείμενο… Με λίγα λόγια… Ευχαριστώ Τον Θεό και οποιοδήποτε όνομα Τον αποκαλούνε ανά τις θρησκείες, φτάνει να θυμίζει Αγάπη.)
Κοινοποιήστε! Διότι όταν θα φανεί ότι εκατομμύρια Likes αποδεικνύουν ότι είμαστε όλοι αποφασισμένοι να πούμε ΟΧΙ στο εμβόλιο και στο τσιπ, τότε θα δώσουμε το καλό παράδειγμα σε όλα τα αδέλφια μας, κουράγιο και δύναμη, επιβεβαίωση ότι το ΟΧΙ θα ειπωθεί μαζικά. Εκείνοι λένε «διαίρει και βασίλευε»…. Εμείς λέμε ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΗ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive