Σάββατο 4 Απριλίου 2020

Μαραθώνας: Συνελήφθη αλλοδαπός για κλοπές από σπίτια και καταστήματα, για το "ψωμάκι" του ο καημενούλης

αστυνομία
Εξιχνιάσθηκαν 14 περιπτώσεις – Αναζητείται ο 26χρονος συνεργός του.  Συνελήφθη το βράδυ της Τετάτρης στον Μαραθώνα 30χρονος αλλοδαπός για κλοπές κατ’ εξακολούθηση και αναζητείται ο 26χρονος αλλοδαπός συνεργός του. Σε έρευνα στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:...
περίστροφο ρεπλίκα, -κυνηγετικό όπλο τύπου φλόμπερ -4 μαχαίρια - 19 γραμμάρια κάνναβης ,ζυγαριά ακριβείας, τιμαλφή. Όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα, οι κατηγορούμενοι διέπρατταν συστηματικά διαρρήξεις-κλοπές από οικίες και καταστήματα στην περιοχή του Μαραθώνα. Από τη μέχρι στιγμής έρευνα, εξιχνιάσθηκαν 14 περιπτώσεις κλοπών, εκ των οποίων 8 σε εξοχικές κατοικίες και 6 σε καταστήματα. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Ανακριτή.

3 σχόλια:

  1. Πότε η κυβέρνηση θα «ξεδοντιάσει» τις ΜΚΟ; ...Γιάννης Σιδέρης

    http://amfipolinews.blogspot.com/2020/04/blog-post_37.html (αξιζει να διαβαστει ολο)

    Δείτε πως κατάντησαν την Ελλάδα οι «αντιρατσιστές» (Βίντεο)

    http://www.xrisiavgi.com/enimerosi/view/deite-pws-katanthsan-thn-ellada-oi-antiratsistes-binteo

    ''Εκατοντάδες παράνομοι μετανάστες με καδρόνια στα χέρια (ανάμεσά τους και ελάχιστοι ανήλικοι) προετοιμάζονται για επεισόδια ή και… επιδρομή σε περιουσίες κατοίκων της Μόριας. Κανείς δεν ξέρει τι ακριβώς συμβαίνει, πάντως δεν έβγαλαν... βόλτα τα καδρόνια!Αυτό είναι ένα δείγμα των «φιλήσυχων προσφυγόπουλων» που οι «αντιρατσιστές» περιμένουν να… ενσωματωθούν στην ελληνική κοινωνία, χωρίς ποτέ να ρωτήσουν ούτε τους ίδιους αν επιθυμούν κάτι τέτοιο!
    Το παρακάτω βίντεο είναι ενδεικτικό του κινδύνου που ελλοχεύει όχι μόνο για την κοινωνική ειρήνη αλλά και για την εσωτερική ασφάλεια της χώρας! Αυτή είναι μια γεύση της «πολυπολιτισμικής» Ελλάδας και σύντομα θα έρθει και στις δικές σας πόλεις με την ευγενική χορηγία της κυβέρνησης ΝΔ.''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και διαβαστε τωρα και το παρακατω για να τραβατε τα μαλλια σας για να καταλαβετε ποσο γελοιο-ανυπαρκτο κρατος εχει αυτη εδω η μπουρδελοχωρα,αυτος εδω ο τοπος εβγαζε παντα τους μεγαλυτερους εφιαλτες και ελληνοφωνους γραικυλους:

    Θεσσαλονίκη: Στα χέρια της ΕΛΑΣ δραπέτης αλλοδαπός από τη δομή Ριτσώνας - Δεν του έγιναν εξετάσεις

    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/865079_thessaloniki-sta-heria-tis-elas-drapetis-allodapos-apo-ti

    ''Κατά τη διάρκεια της περιπολίας τους αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. σταμάτησαν για έλεγχο δύο αλλοδαπούς και ο ένας -όπως διαπιστώθηκε- διέμενε στη δομή φιλοξενίας της Ριτσώνας που έχει τεθεί σε καραντίνα λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού και είχε αποχωρήσει δύο μέρες πριν.Το παράδοξο της υπόθεσης, όπως καταγγέλλει ο αστυνομικός της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και εκλεγμένος αντιπρόσωπος της Π.Ο.ΑΣ.Υ., Χρήστος Γκανάτσιος ο οποίος ήταν παρών στο συμβάν, είναι ότι αφού ενημερώθηκε ο ΕΟΔΥ ότι έχει εντοπιστεί το συγκεκριμένο άτομο το οποίο προέρχεται από τη δομή της Ριτσώνας και είχε φύγει δύο μέρες πριν τεθεί σε καραντίνα, η εντολή που έλαβαν μετά από τρεις ώρες αναμονής στο ίδιο σημείο ήταν… να γίνουν αυστηρές συστάσεις, να τους επιβληθεί πρόστιμο για άσκοπη μετακίνηση και να τους πουν οι αστυνομικοί να μείνουν εντός οικίας στη διεύθυνση που προφορικά δήλωσαν ότι διαμένουν.

    «Αυτό που περιμέναμε όπως ήταν φυσικό, με γνώμονα ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος προέρχεται από μια δομή φιλοξενίας, από όπου δύο μέρες μετά δήλωσε πως έφυγε, εντοπίστηκαν τόσα κρούσματα και τέθηκε σε καραντίνα, ήταν να έρθει στο σημείο κλιμάκιο του ΕΟΔΥ και να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες που προβλέπονται σε τέτοιες περιπτώσεις και να εξεταστούν» τονίζει ο κ. Γκανάτσιος.«Το συγκεκριμένο άτομο, χρησιμοποιούσε δύο μέρες τα μέσα μαζικής μεταφοράς και είχε επαφές με τόσους ανθρώπους» συμπληρώνει εκφράζοντας την έντονη ανησυχία του και των συναδέλφων του.
    Όσον αφορά τον τόπο διαμονής των δύο ανθρώπων που αφέθηκαν χωρίς να τους γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις, ο κ. Γκανάτσιος αναφέρει ότι δεν προέκυπτε από κανένα σχετικό έγγραφο παρά μόνο από τα όσα δήλωσαν οι ίδιοι. Αξίζει να σημειωθεί, όπως αναφέρει το GRtimes, ότι τα συγκεκριμένα άτομα δεν μιλούσαν ελληνικά ή αγγλικά και υπήρχε τεράστιο πρόβλημα συνεννόησης. «Όταν οι συνάδελφοι ενημέρωσαν ότι η συνεννόηση είναι εξαιρετικά δύσκολη, δόθηκε η συγκεκριμένη εντολή από τον ΕΟΔΥ»: Γράψτε ένα σταθερό να καλέσουν αύριο!''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σάμος, 4 Απριλίου 2020...Αποχαιρέτα την, που χάνεται...Ευτυχώς που "τηρούν" τις αποστάσεις ασφαλείας και είναι "αισθητή" η αστυνομική παρουσία!!!

    https://twitter.com/Greeksburg/status/1246453859691749376 (· →αξιζει να διαβαστει ολο και να δειτε και τις φωτογραφιες που επιβεβαιωνει για αλλη μια φορα την απατη με τους δηθεν προσφυγες,οπως θα δειτε σχεδον ολοι ειναι αφρικανοι και ασιατες,αλλο ενα νησι καταστρεφεται αλλο ενα νησι αφρικανο-ισλαμοποιειται)

    Για εμάς αυστηρές απαγορεύεις, για αυτούς ελεύθερες μετακινήσεις .

    https://twitter.com/eksegerellin/status/1246446339447291908

    African & Middle Eastern migrants in the asylum center on the island #Samos protest against living conditions by throwing out the free food they are provided with by Greek taxpayers#Greece still hasn't recovered from the last financial crisis &a new one just arrived...#Gratitude?

    https://twitter.com/BasedPoland/status/1246035565046304768

    Η ζωή στην ύπαιθρο της Μόριας επί καραντίνας...Άθληση, πλιάτσικο οικοσκευών και κόψιμο ελαιόδενδρων

    https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=3011102112288111&id=100001650551267

    Δείτε πως κατάντησαν την Ελλάδα οι «αντιρατσιστές» (Βίντεο)

    http://www.xrisiavgi.com/enimerosi/view/deite-pws-katanthsan-thn-ellada-oi-antiratsistes-binteo

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive