Σάββατο 11 Απριλίου 2020

ΜΟΡΙΑ. ΚΑΗΜΕΝΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΑΚΙΑ ΓΥΡΝΑΝΕ ΑΠ ΤΗ ΒΟΛΤΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΡΟΠΑΛΑ. ΜΑΛΛΟΝ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΙΟ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ


"ΑΡΗΣ ΚΟΜΠΡΑΣ"

3 σχόλια:

  1. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2000
    Αύξηση κατά 7,92% σημειώνει ο γενικός δείκτης τιμών των μετοχών στο χρηματιστήριο Αθηνών, με αποτέλεσμα να διαμορφωθείς στις 4.381,79 μονάδες.
    Ο Υπ. Εξωτερικών Γ. Παπανδρέου έχει στο Κοσσυφοπέδιο διαδοχικές συναντήσεις με τους ηγέτες των Αλβανοφώνων και των Σέρβων. Έχει επίσης συνάντηση με τον πολιτικό διοικητή Μπ. Κουσνέρ. Σε δηλώσεις που κάνει ο Γ. Παπανδρέου αναφέρει ότι: «Η Ελλάδα εργάζεται για τη δημιουργία ενός πολυεθνικού και πολυπολιτισμικού Κοσόβου».(Η ΝΔ, το ΚΚΕ και ο Συνασπισμός επικρίνουν την επίσκεψη του Γ. Παπανδρέου στο Βελιγράδι, θεωρείται ανάμειξη στα εσωτερικά της Γιουγκοσλαβίας).
    Ο Υπ. Παιδείας Π. Ευθυμίου ανακοινώνει το νέο σύστημα για την εισαγωγή στα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ(δεν υπολογίζεται πλέον ο βαθμός του απολυτηρίου, μετρά μόνο ο βαθμός των πανελληνίων εξετάσεων, εννέα τα εξεταζόμενα μαθήματα, δεν περιλαμβάνονται σε αυτά τα θρησκευτικά, παροχή δυνατότητας απεριόριστων προσπαθειών εισαγωγής στα ΑΕΙ και ΤΕΙ).
    Ο πρωθυπουργός Κ. Σημίτης μιλώντας στη Ν. Υόρκη σε εκπροσώπους της ελληνικής ομογένειας και αναφερόμενος στο Κυπριακό, λέει: «Στο Κυπριακό δοκιμάζεται η ουσία και το βάθος της επιχειρούμενης προσέγγισης. Η πλήρης εξομάλυνση των σχέσεων Αθήνας και Άγκυρας περνά μέσα από την επίλυση του μεγάλου αυτού διεθνούς ζητήματος».
    Σε δηλώσεις που κάνει στη Θεσσαλονίκη η γ.γ. του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα λέει: «Είναι απάτη και υποκρισία έτσι όπως τίθεται τι θέμα της διαπλοκής». Συνεχίζοντας λέει ότι: «Όλα γίνονται για το μοίρασμα της ¨πίτας¨, έτσι ώστε αντί να παίρνουν μόνο η Ιντρακόμ και ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη, να παίρνουν και ο Βαρδινογιάννης, ο Τεγόπουλος, ο Τεγόπουλος, ο Λάτσης , ο Κοπελούζος κ.α».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2000 διεθνή
    Γίνεται γνωστό ότι οι ηγέτες των 15 χωρών-μελών του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ υποσχέθηκαν (Ν. Υόρκη): «Να ενισχύσουν τον κεντρικό ρόλο των Ηνωμένων Εθνών στη διατήρηση της ειρήνης». (αντιμετώπιση διεθνών κρίσεων). Από την πλευρά του ο γ.γ. του ΟΗΕ Κ. Ανάν προειδοποιεί ότι: «Οι διακηρύξεις δεν επαρκούν και ότι απαιτείται πολιτική βούληση, αλλά και οικονομικά μέσα για την αποκατάσταση της φήμης του οργανισμού ως αξιόπιστη δύναμη διατήρησης της ειρήνης και της δικαιοσύνης»(σήμερα ο ΟΗΕ διατηρεί 37.000 κυανόκρανους σε 14 σημεία, από το Ανατολικό Τιμόρ μέχρι την Κύπρο, και 1.000 ακόμα άτομα σε πολιτικές αποστολές).
    Γράφεται ότι ο Παλαιστίνιος ηγέτης Γ. Αραφάτ σε συνέντευξή του στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο «CNN», απαντώντας στην ερώτηση αν οι Παλαιστίνιοι θα δέχονταν συγκυριαρχία (Παλαιστινίων-Ισραηλινών) στην Ανατολική Ιερουσαλήμ, λέει: «Θα αποδεχόσασταν εσείς την κατανομή της κυριαρχίας επί της Ουάσιγκτον; Τα δικαιώματα είναι δικαιώματα. Δεν μπορώ να προδώσω το λαό μου».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΑΒΒΑΤΟ 9 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2000
    Η εφημερίδα «Επενδυτής» σε δημοσίευμά της κάνει λόγο για μυστική συμφωνία Κ. Μητσοτάκη – Σ. Κόκκαλη με στόχο την αποδυνάμωση της αντιπολιτευτικής πολιτικής του Κ. Καραμανλή(σε σχέση με τα διαπλεκόμενα) και την ενίσχυση από τον Σ. Κόκκαλη των μελλοντικών σχεδίων της Ντόρας Μπακογιάννη. Στο δημοσίευμα εμπλέκεται και το όνομα του Ι. Βαρβιτσιώτη(τόσο ο Κ. Μητσοτάκης, όσο και ο Ι. Βαρβιτσιώτης διαψεύδουν ως «άθλιο» το περιεχόμενο του δημοσιεύματος).
    Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κ. Στεφανόπουλος μιλώντας στο Δήμο Αετού του νομού Φλώρινας λέει και τα εξής: «Σήμερα η Ελλάδα μας μπορεί να είναι υπερήφανη για όσα έχει πετύχει. Πιστεύω ότι μπορούμε να πετύχουμε πολύ περισσότερα. Και οφείλουμε να επιτύχουμε πολύ περισσότερα».

    ΣΑΒΒΑΤΟ 9 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2000 διεθνή
    Η ισλαμική οργάνωση «Αμπού Σαγιάφ» απελευθερώνει τέσσερις ακόμη ομήρους που κατά στο νησί Χόλο των Φιλιππίνων(στα χέρια των ανταρτών της «Αμπού Σαγιάφ» βρίσκονται και άλλοι όμηροι.
    Γράφεται ότι σε προάστιο της κινεζικής πόλης Ουρούμκι(επαρχία Σινζιάνκ), από έκρηξη (8/9) στρατιωτικού αυτοκινήτου που μετέφερε εκρηκτικά, έχασαν τη ζωή τους περισσότερα από 60 άτομα και τραυματίστηκαν άλλα 309.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive