Πέμπτη 9 Απριλίου 2020

ΠΡΟΣ την Κα ΠτΔ Αικατερίνη Σακελλαροπούλου. ΜΕ ΠΟΙΑ ιδιότητα ο κ. Παύλος Κοτσώνης -έγκριτος νομικός των καναλαρχών- ΔΙΚΑΙΟΥΤΕ την παραχώρηση & χρήση χώρων του Προεδρικού μεγάρου; ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ. Του "ΑΡΗ ΚΟΜΠΡΑ"

ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΕΔΩ
Ο σύντροφος -δεν λέω γκόμενος ή εραστής λόγω σεβασμού στον θεσμό- της Κας Κατερίνας Σακελλαροπούλου, κ. Παύλος Κοτσώνης, νομικός και ο ίδιος ήταν ανάμεσα στα ελάχιστα άτομα - λόγω κορωνοϊού - που παραβρέθηκαν στη Βουλή για την ορκωμοσία της νέας Προέδρου της Δημοκρατίας. 
Δίπλα του στα θεωρεία και η κόρη της ΠτΔ, Νιόβη, 36 ετών σήμερα, η οποία 
Greece's First Female President Is Sworn in (Photos) - The ...
έχει σπουδάσει πολιτικές επιστήμες και εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα. Μαζί της ήταν και ο Παύλος Κοτσώνης ο σύντροφος της της μαμάς της δηλαδή....
Οπως αναφέρουν οι πληροφορίες ο Παύλος Κοτσώνης ήταν ένας αξιολογότατος σύμβουλος Επικρατείας με πολύ ανοικτό μυαλό, που είδε πολύ νωρίς αυτά που άλλοι δεν μπόρεσαν να δουν. Έτσι, παραιτήθηκε από το δικαστικό σώμα, εδώ και χρόνια και σήμερα έχει (αλλά και από τότε που παραιτήθηκε) μια πολύ σημαντική καριέρα δικηγόρου στο εξωτερικό (Βρυξέλλες). Μάλιστα, τον Οκτώβριο του 2016 η Αικατερίνη Σακελλαροπούλου από συγκεκριμένο φιλοκυβερνητικό έντυπο είχε δεχθεί χτυπήματα στην υπόθεση των πρώτων τηλεοπτικών αδειών, λόγω της προσωπικής της σχέσης με τον Παύλο Κοστώνη.  
Εμείς οι άσχετοι ΡΩΤΑΜΕ: ΜΕ ΠΟΙΑ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ Ο ΙΔΙΩΤΗΣ ΕΡΑΣΤΗΣ - ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΤΗΣ Κας ΠτΔ
Η ΒΑΣΙΚΗ ερώτηση αφορά την «κατάληψη» του μεγάλου σαλονιού και της βιβλιοθήκης του πρώτου ορόφου του νεοκλασικού κτιρίου, για να χρησιμοποιηθεί ως προσωπικό γραφείο του -απλού ιδιώτη- κ. Παύλου Κοτσώνη.
Ιός χλιδής εν μέσω κρίσης για την Κατερίνα Σακελλαροπούλου και τον σύντροφό της - Εικόνα 1
Οι συγκεκριμένοι χώροι βρίσκονται ακριβώς πάνω από το γραφείο της Προέδρου της Δημοκρατίας, που είναι στο ισόγειο. Δηλαδή, όπως έχουν αρχίσει τα σχόλια και οι ειρωνείες στην Ηρώδου Αττικού, «η Μεγάλη Αικατερίνη θα έχει πάνω από το κεφάλι της μόνον τον Βασιλέα Παύλο»! 
Ιός χλιδής εν μέσω κρίσης για την Κατερίνα Σακελλαροπούλου και τον σύντροφό της - Εικόνα 2
Οι χώροι του «γραφείου Κοτσώνη», όπως μαρτυρούν και οι φωτογραφίες, αρμόζουν πραγματικά σε βασιλιά, λόγω του μεγέθους και της χλιδής τους και, επί δεκαετίες ολόκληρες, χρησιμοποιούνταν μόνο για επίσημες εκδηλώσεις ή ως χώρος εργασίας και συναντήσεων στελεχών της Προεδρίας. Ποτέ δεν είχε «πατήσει» συγγενής κάποιου Προέδρου, ούτε το είχε χρησιμοποιήσει για προσωπικούς λόγους, αγναντεύοντας από τη μια μεριά τον Εθνικό Κήπο και από την άλλη τον μεγάλο κήπο του Προεδρικού Μεγάρου.
Γόνος δικαστικής οικογένειας 
Η κυρία Σακελλαροπούλου είναι γόνος δικαστικής οικογενείας. 
 
Με τον πατέρα της (στέκεται δεξιά του) στην κεντρική πλατεία της Σταυρούπολης, από όπου κατάγεται, την άνοιξη του 1964.
 
Ομαδική φωτογραφία με τους συμμαθητές της στο νηπιαγωγείο. Είναι το πρώτο όρθιο κορίτσι από δεξιά.
Ο αείμνηστος πατέρας της, Νικόλαος Σακελλαρόπουλος διετέλεσε αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου, 

Ποιος ήταν ο πατέρας της Αικατερίνης Σακελλαροπούλου που δίκασε ...
ενώ ήταν μέλος της σύνθεσης των Ανωτάτων Δικαστηρίων που δίκασε την υπόθεση Ανδρέα Παπανδρέου-Γιώργου Κοσκοτά και μάλιστα για κάποιο διάστημα προήδρευσε και στην υπόθεση με το Γιουγκοσλαβικό καλαμπόκι. 
 
Από το προσωπικό της αρχείο: επίσκεψη στην Ακρόπολη τον Μάιο του 1964.
Με το πέρασμα του χρόνου, η Αικατερίνη Σακελλαρόπουλου, ήταν μέλος του Ειδικού Δικαστηρίου που δίκασε την υπόθεση του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωσταντίνου για την λίστα Λαγκάρτ, από την οποία αφαιρέθηκαν τα ονόματα δύο συγγενικών του προσώπων (εξαδέλφες του).
Η αποκάλυψη  
Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση των παραιτήσεων δύο μελών του ΣτΕ από την Ένωση Δικαστικών Λειτουργών του Συμβουλίου, αφού όπως προκύπτει σύντροφος της παραιτηθείσας Κατερίνας Σακελλαροπούλου είναι ο ο δικηγόρος της Ένωσης Ιδιοκτητών Τηλεοπτικών Σταθμών Εθνικής Εμβέλειας, Παύλος Κοτσώνης. 
Σακελλαροπούλου: Με τον σύντροφό της στην πρεμιέρα του Λιγνάδη!
Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα ο Παύλος Κοτσώνης και ο συνέταιρός του Σπύρος Παππάς, οι οποίοι διατηρούν μεγάλο δικηγορικό γραφείο στις Βρυξέλλες, ως δικηγόροι της Ένωσης Ιδιοκτητών Τηλεοπτικών Σταθμών Εθνικής Εμβέλειας, έχουν κάνει προσφυγή τόσο στις Βρυξέλλες όσο και στην Επιτροπή Ανταγωνισμού, ενάντια στο νόμο της κυβέρνησης για τις τηλεοπτικές άδειες. Υπενθυμίζεται ότι η Κατερίνα Σακελλαροπούλου παραιτήθηκε όχι από το ΣτΕ αλλά από την Ένωση Δικαστικών Λειτουργών του Συμβουλίου, επικαλούμενη ως αιτία την ανακοίνωση της Ένωσης για την αναβολή της πρόσφατης διάσκεψης για την υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών. Σύμφωνα με το σκεπτικό της δικαστού το Δ.Σ. της Ένωσης αποδοκίμαζε ως ψευδή όσα αντίθετα αναφέρονται στον Τύπο «με βάση όχι τη δική του αντίληψη για τα πράγματα, αλλά την ανακοίνωση του Προέδρου του Δικαστηρίου, μετατρέποντας ουσιαστικά την Ένωση, για πρώτη, κατά την αντίληψή μου φορά, σε γραφείο τύπου του Προέδρου του Δικαστηρίου».  
Η Αικατερίνη Σακελλαροπούλου
Όπως αποδεικνύεται από τα νέα στοιχεία, η Κατερίνα Σακελλαροπούλου κάθε άλλο παρά άσχετη είναι με τα συμφέροντα των καναλαρχών οι οποίοι αντιδρούν στη δημιουργία ενός νέου και νόμιμου τηλεοπτικού τοπίου, αφού ο σύντροφός της υπερασπίζεται τους καναλάρχες προσφεύγοντας ακόμη και στα ευρωπαϊκά όργανα. Αυτός ήταν άλλωστε και ο λόγος που στη συνεδρίαση του ΣτΕ στις 4 του περασμένου Ιουλίου, όταν συζητούνταν οι αιτήσεις ακύρωσης του νόμου αλλά και των υπουργικών αποφάσεων που είχαν καταθέσει οι τηλεοπτικοί σταθμοί, η Κατερίνα Σακελλαροπούλου ζήτησε και εξαιρέθηκε από τη συνεδρίαση.  Ερωτηματικά όμως προκαλούνται από τα δημοσιεύ­ματα που αναφέρουν ότι η κ. Σακελλαροπούλου η οποία παραιτήθηκε από το ΔΣ της Ένωσης Δικαστών του ΣτΕ καταγγέλλοντας «αρνησιδικία», είχε ζητήσει να εξαιρεθεί από την επίμαχη υπόθεση, επειδή συγγενικό της πρόσωπο -Ο κ.Παύλος Κοστώνης- είναι δικηγόρος των καναλαρχών.
"ΑΡΗΣ ΚΟΜΠΡΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive