Σάββατο 4 Απριλίου 2020

Δεν τελείωσε ακόμα το "έργο". Κατ`οίκον ΕΓΚΛΕΙΣΜΟΣ για ΟΛΟΝ τον Απρίλιο για Μάϊο ... βλέπουμε

Κοροναϊός: Συνέπειες και έξυπνοι τρόποι διαχείρισης του ...
Η πανδημία και η διαχείριση της απαγόρευσης κυκλοφορίας για άτομα ...Παρατείνονται τα μέτρα απαγόρευσης της κυκλοφορίας μέχρι τις 27 Απριλίου, όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς. Έως τότε ισχύουν όλες οι απαγορεύσεις μετακίνησης ενώ απαγορεύεται η αλλαγή κατοικίας όπως έκαναν ορισμένοι με δήλωση στο taxis ώστε να φύγουν το Πάσχα. Όπως ανάφερε“μέχρι τις 27 Απριλίου και ώρα 6 το πρωί παρατείνεται το μέτρο του προσωρινού περιορισμού της κυκλοφορίας των πολιτών προς αντιμετώπιση -και καλά- του κινδύνου διασποράς του κορονοϊού, ανακοίνωσε...
κατά τη σημερινή ενημέρωση για τον κορονοϊό ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς.
Η ενότητα, η αποφασιστικότητα και η πειθαρχία που έχει δείξει μέχρι σήμερα συντριπτικά η ελληνική κοινωνία, μας έχει επιτρέψει να ακολουθήσουμε μια διαφορετική πορεία από τις περισσότερες άλλες χώρες, σημείωσε ο κ. Χαρδαλιάς. Το αποτέλεσμα όμως αυτό, επισήμανε περαιτέρω, μπορεί σε ελάχιστες ώρες αλλά και ημέρες να ανατραπεί και υπογράμμισε πως για να διασφαλιστεί χρειάζεται να εξακολουθούμε να τηρούμε τα μέτρα με την ίδια επιμονή και υπομονή.”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive