Πέμπτη 9 Απριλίου 2020

ΓΙΑΤΙ "Αρρώστησαν" Τον Μπόρις Τζόνσον; Είχε διατάξει έρευνα κατά Τ.Σόρος πριν ασθενήσει! Τόσο ... απλά !!

Βγήκε από την εντατική ο Μπόρις Τζόνσον! - Είχε διατάξει έρευνα κατά Τ.Σόρος πριν ασθενήσει! (upd)
Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον βγήκε από την μονάδα εντατικής θεραπείας όπου είχε μεταφερθεί από την Δευτέρα 6 Απριλίου, λόγω συμπτωμάτων της του Ιού, από την οποία είχε νοσήσει!  Αρχικά είχε εισαχθεί μετά από εννέα ημέρες κατ'οίκον θεραπείας...
την Κυριακή 5 Απριλίου στο νοσοκομείο St Thoma's.  Ο Βρετανός ηγέτης είναι απύρετος, σε «εξαιρετικά καλή διάθεση», όπως αναφέρουν οι συνεργάτες του και λαμβάνει θεραπευτική αγωγή.  Συγκεκριμένα «Ο πρωθυπουργός βγήκε το απόγευμα από την εντατική και μεταφέρθηκε σε απλό δωμάτιο νοσηλείας, όπου θα παρακολουθείται στενά κατά την πρώτη φάση της ανάρρωσής του» δήλωσε η εκπρόσωπος, προσθέτοντας ότι ο Μπόρις Τζόνσον έχει «εξαιρετικά καλή διάθεση». Με τον Βρετανό πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον να εξακολουθεί να βρίσκεται στην  εντατική αλλά σε καλή κατάσταση και χωρίς να είναι διασωληνωμένος, νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας αναφορικά με τις υποθέσεις που «εκκρεμούν» ενώ  βρίσκεται μακριά από την Ντάουνινγκ Στριτ.  Μια από αυτές είναι και η υπόθεση της επείγουσας έρευνας που είχε διατάξει στα τέλη Δεκεμβρίου, κατά του διεθνούς κερδοσκόπου και πολυεκατομμυριούχου Τζορτζ Σόρος.  Η έρευνα η εξέλιξη της οποίας βρίσκεται τώρα στα χέρια του Βρετανού υπουργού Εξωτερικών Ντόμινικ Ρααμπ, που αντικαθιστά προσωρηνά τον Μ.Τζόνσον, αφορά παράνομες ενέργειες του ιδρύματος του Τζ.Σόρος “Open Society” σύμφωνα με τις οποίες είχε χρηματοδοτήσει με 4 εκατ. $ (3 εκατ. λίρες) διάφορες οργανώσεις οι οποίες ήταν κατά του BREXIT.  Σύμφωνα με δημοσιεύματα το συντηρητικό κόμμα είχε ζητήσει την επείγουσα  σύσταση κοινοβουλευτικής επιτροπής για να διερευνηθούν οι δραστηριότητες του “Open Society Foundation” προκειμένου να μπλοκάρει ή και να αλλοιώσει το αποτέλεσμα των εκλογών της 12ης Δεκεμβρίου του 2019.  Το ίδρυμα του Τζ.Σόρος είχε καταθέσει έμβασμα σε μια οργάνωση με την επωνυμία ‘Best for Britain’ η οποία ήταν υπέρ της παραμονής της Βρετανίας στην ΕΕ. Το έμβασμα είχε δοθεί μέσω ενός τρίτου, ενός μη κατονομαζόμενου πολιτικού κόμματος, προκειμένου να παρακαμφθεί η απαγόρευση για δωρεές σε πολιτικούς οργανισμούς εν μέσω εκλογών προκειμένου να μην επηρεάζουν τις πολιτικές εξελίξεις στην Βρετανία.  Η οργάνωση BfB είχε λάβει τα 4 εκατ. $ από τον Τζ.Σόρος και είχε δραστηριοποιηθεί ενεργά προκειμένου να ανατρέψει τις πιθανότητες του Μ.Τζόνσον να  βρεθεί στην Ντάνσινγκ Στριτ.  Ο Σόρος γνωστός ένθερμος υποστηρικτής της παγκοσμιοποίησης έδρασε έντονα και στη Βρετανία την ταραγμένη εποχή του Brexit.  Είναι άγνωστο σε ποιο σημείο βρισκόταν η έρευνα πριν μολυνθεί με κορωνοϊό ο Μπόρις Τζόνσον αλλά όπως είχε δηλώσει ο Βρετανός υπουργός Εξωτερικών την ημέρα εισαγωγής του Μ.Τζόνσον στην εντατική:  «Ο πρωθυπουργός είναι σε σίγουρα χέρια. Στόχος της κυβέρνησης είναι να συνεχίσουμε και να κάνουμε σίγουρο ότι οι γραμμές και οι εντολές του πρωθυπουργού θα εκτελεστούν στο ακέραιο και η χώρα θα ξεπεράσει την περιπέτεια αυτή του κορωνοϊού».


1 σχόλιο:

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive