Παρασκευή, 10 Απριλίου 2020

Αρχίζουν διώξεις ΚΑΙ κατά των ιστολογίων; ΚΗΡΥΞΤΕ και στρατιωτικό νόμο να τελειώνουμε, μήπως είναι καλύτερα έτσι. ΣΧΟΛΙΟ "ΑΡΗ ΚΟΜΠΡΑ"

ΟΧΙ-ΣΤΗ-ΦΙΜΩΣΗ-ΤΩΝ-BLOGS | Ελεύθερη Λαική Αντιστασιακή ΣυσπείρωσηΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ Η "ΠΡΟΔΙΑΘΕΣΗ" και ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ: Στο στόχαστρο του εισαγγελέα τίθενται αναρτήσεις του ηλεκτρονικού Τύπου, που επικαλούνται συγκεκριμένες ημερομηνίες και μάλιστα εντός του μηνός Απριλίου, που δήθεν έχει αποφασιστεί η άρση των μέτρων για την ασθένεια του κορονοϊού. 
Οίμος-Αθήνα: ΑΜΕΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΕΝΤΟΛΩΝ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ ...
Ο προϊστάμενος της εισαγγελίας Πρωτοδικών, Ευάγγελος Ιωαννίδης, έδωσε εντολή για την διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης με αντικείμενο το αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων...
για περιπτώσεις που εντοπίζονται σε ειδησεογραφικούς και άλλου περιεχομένου ιστότοπους που “προαναγγέλουν” σύντομο τερματισμό των περιοριστικών μέτρων.
Η εντολή του εισαγγελέα διαβιβάστηκε στην Κρατική Ασφάλεια, η οποία θα διενεργήσει την προκαταρκτική έρευνα εντοπίζοντας εάν και από ποιους ενδέχεται να έχει διαπραχθεί το ερευνώμενο αδίκημα.
Να σημειωθεί ότι κατά την διάρκεια της χθεσινής ενημέρωσης από το υπουργείο Υγείας , ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, διέψευσε τέτοιου είδους αναρτήσεις και φήμες, επικαλούμενος ποινικές κυρώσεις για όσους διασπείρουν ψευδείς ειδήσεις.
Η εισαγγελία εκτιμά πως με την δημοσιοποίηση τέτοιου είδους πληροφοριών δημιουργείται σύγχυση στους πολίτες, οι οποίοι, ενώ καλούνται από τους αρμόδιους φορείς και την κυβέρνηση να παραμείνουν σε περιορισμό, με αυστηροποίηση μάλιστα κάποιων μέτρων ενόψει του Πάσχα, γίνονται παράλληλα αποδέκτες ανυπόστατων δημοσιευμάτων. Εισαγγελικές πηγές αναφέρουν πως το θέμα των επίμαχων αναρτήσεων αξιολογείται ως σοβαρό, καθώς δημιουργεί στο κοινό στρεβλή εικόνα για τα επιδημιολογικά δεδομένα και την επικινδυνότητα της ασθένειας και επιπλέον διαταράσσει την πίστη των πολιτών για την αναγκαιότητα των μέτρων και την κρισιμότητα της συνέχισής τους με βάση τις υποδείξεις των επιστημόνων. Τζ.Βιν.
ΣΧΟΛΙΟ: "ΑΡΗ ΚΟΜΠΡΑ". Σίγουρα είναι πρωτόγνωρα οσα ζει ο λαός μας αυτόν τον καιρό, πιο σίγουρο όμως είναι οτι ΜΟΝΑΔΙΚΗ αληθινή ενημέρωση αποτελούν τα ελεύθερα πατριωτικά ιστολόγια, απέναντι στα ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΑ απο δεκάδες εκατομμύρια ευρώ ΜΜΕ για να "διαφημίζουν" ΜΟΝΟ τις κυβερνητικές θέσεις. "Μαντρωμένοι" στα σπίτια και ΧΩΡΙΣ αληθινή ενημέρωση οι πολίτες γίνονται εύκολος δέκτης οποιονδήποτε θέσεων ή απόψεων που βλάπτουν τους ίδιους, τα Ιερά & όσια και το Έθνος μας γενικότερα. ΜΟΝΑΔΙΚΗ εξαίρεση φωτός και αλήθειας τα ανεξάρτητα ιστολόγια που ΚΑΝΕΝΑ χωρίς όφελος πράττουν το αυτονόητο. Την προβολή ΟΛΩΝ των απόψεων και οι αναγνώστες κρίνουν το αληθές ή το ψευδές των αναρτήσεων. Η σύσταση σε ορισμένους να μην διαδίδουν ψεύτικες ειδήσεις είναι μετα χαράς αποδεκτή, όμως το να οδηγούμαστε σε απαγορευτικές μεθόδους με το να "επιστρατεύονται" Εισαγγελείς κ.λ.π. σε κινήσεις τρομοκρατίας - φόβου - φίμωσης κάθε ελεύθερης φωνής, πάμε σε καταστάσεις ολοκληρωτικών - Σταλινικών - κομμουνιστικών - φασιστικών καθεστώτων. ΜΗΠΩΣ ζούμε σε περίοδο "καλυπτόμενης" υπο δημοκρατικό μανδύα, δικτατορίας; λεω εγω τώρα ο "άσχετος". Αν είναι έτσι ΠΕΙΤΕ ότι -λόγω εκτάκτων αναγκών- ΜΠΗΚΑΜΕ στον ... γύψο. Τίμια πράγματα, για να ξέρουμε κι εμείς ΤΙ θα κάνουμε. "ΑΡΗΣ ΚΟΜΠΡΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Follow by Email

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive