Παρασκευή 10 Απριλίου 2020

Σκότωσε τους γονείς της κοπέλας του γιατί ήθελαν αυστηρή καραντίνα . ΦΩΤΟ

Ο 18χρονος Κάρι Σάνφορντ εκτέλεσε τους γονείς της κοπέλας του επειδή διαφώνησαν για την τήρηση των μέτρων κοινωνικής αποστασιοποίησης λόγω κορονοϊού...
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Metro, ο Σάνφορντ σκότωσε την Μπεθ Πότερ και τον Ρόμπιν Κάρε στο Ουισκόνσιν στις 31 Μαρτίου. Και οι δύο βρέθηκαν με σφαίρες στο κεφάλι και οι Αρχές έκαναν λόγο για «υπολογισμένη και βάρβαρη εκτέλεση». Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο, οι γονείς της κοπέλας τηρούσαν στο σπίτι τους αυστηρή καραντίνα  λόγω   κορονοϊού   γιατί ανήκαν και οι δύο σε ομάδες υψηλού κινδύνου. Όμως η κόρη τους και ο Σάνφορντ φέρεται να αγνοούσαν τους κανόνες και έτσι τους ζήτησαν να μεταφερθούν σε ένα διπλανό σπίτι. Κατά τη μετακόμιση η κόρη διαφώνησε με τη μητέρα της και μετά οι γονείς της κοπέλας βρέθηκαν νεκροί. Ένας συμμαθητής φέρεται επίσης να άκουσε τον Σάνφορντ και την κοπέλα του να συζητούν πώς θα έβγαζαν χρήματα και η κόρη των θυμάτων φέρεται να είπε στον Σάνφορντ ότι οι γονείς της είχαν «βουνά από χρήματα» και θα γίνονταν πλούσιοι.Μετά τη δολοφονία, ο Σάνφορντ μίλησε με έναν φίλο του στο τηλέφωνο και παραδέχτηκε ότι χτύπησε τους γονείς της φίλης του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive