Πέμπτη 16 Απριλίου 2020

Έκτακτο: Παρατείνεται μέχρι 28 Απριλίου το «λουκέτο» σε εκκλησίες. ΟΜΩΣ μας ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ να κάνουμε το Σταυρό μας και να δούμε απο την TV. τις λειτουργίες.

Νέα ΚΥΑ: Μέχρι 11/4 τα περιοριστικά μέτρα στους χώρους λατρείας ...
Τζον Γκαλμπρέιθ: ''Δημοκρατία υπάρχει μόνο εκεί, όπου οποιοσδήποτε πολίτης έχει το δικαίωμα να λέγει ελεύθερα ότι δεν υπάρχει Δημοκρατία''.
Παράταση μέχρι τις 28 Απριλίου πήραν τα περιοριστικά μέτρα για τις εκκλησίες με σκοπό να αποτραπεί ο συνωστισμός πολιτών λόγω του Πάσχα....
Συγκεκριμένα, αναμένεται να δημοσιευθεί ΚΥΑ των υπουργών Παιδείας και Θρησκευμάτων και Υγείας σήμερα 16 Απριλίου...
που αποφασίζεται η παράταση των περιοριστικών μέτρων στους χώρους λατρείας.... Έτσι, οι πιστοί καλούνται να παραμένουν στο σπίτι και να μην προσέρχονται στις εκκλησίες, έχοντας τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την λειτουργία της Ανάστατης από την τηλεόραση, το διαδίκτυο ή να την ακούσουν από το ραδιόφωνο.

1 σχόλιο:

  1. ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ... ΟΜΩΣ ΟΙΚΤΡΑ ΠΛΑΝΩΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΑΝΑΣΤΗΤΩ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΟΡΠΙΣΘΗΤΩΣΑΝ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΦΥΓΕΤΩΣΑΝ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΑΥΤΟΥ ΟΙ ΜΙΣΟΥΝΤΕΣ ΑΥΤΟΝ...!!! ΝΙΚΗΤΗΣ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΔΟΞΗΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΠΑΝΤΟΤΕ ΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΙΩΝΑΣ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ ΑΝΗΝ ΑΜΗΝ ΑΜΗΝ.......!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive