Πέμπτη 16 Απριλίου 2020

«Δειλοί, μοιραίοι κι άβουλοι αντάμα…» ΠΑΣΧΑ 2020. ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: Αθεοι, αριστεροί, ισλαμιστές, ρουφιάνοι, καταδότες, ασφαλίτες, κουκουλοΦΛΩΡΟΙ, κ.λ.π. καθάρματα. ΔΕΝ γιορτάζουν οι ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ στη χώρα της ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ. "Πάτερ άφες αυτοίς, ου γάρ οίδασι τί ποιούσι" Του "ΑΡΗ ΚΟΜΠΡΑ"


Μέσα στα "ΝΕΑ" μέτρα της Κυβέρνησης για την υποχρεωτική στρατιωτική πειθάρχηση κομμουνιστικού - σταλινικού τύπου "προστασίας" απο την γρίπη που την "Βάφτισαν" κορονοϊό 
Lemontzis 3a
κατ εντολήν της νεας τάξης πραγμάτων (ΝΤΠ) που σκοτώνει και καλά κόσμο, αλλά στην ουσία αποτελεί εφαλτήριο ΝΕΩΝ δεινών για την ανθρωπότητα μέσω ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΥ τσιπαρίσματος και ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΥ εμβολιασμού που ΗΔΗ ψήφισε η Ελληνική Βουλή με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και ΚΑΤΑΚΥΡΩΣΕ (Νόμος 4675/2020 - ΦΕΚ 54/Α/11-3-2020) η κυβέρνηση της Ν.Δ.  Θέλουν να μας πείσουν και καλά, ότι οι ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ δολοφόνοι των λαών, οι "ΕΜΒΟΛΙΟΕΜΠΟΡΟΙ" τύπου Μπιλ Γκέιτς, κόπτονται μην τυχόν και δακρύσουν τα ματάκια μας, μην στάξει η μυτούλα μας κι μην ανεβάσουμε πυρετούλη.... ΑΥΤΟΙ οι ΙΔΙΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ των λαών παγκοσμίως που ευθύνονται για τους θανάτους ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ παιδιών απο πείνα, δίψα, βία, ναρκωτικά, κακουχίες και τους ποταμούς αιμάτων ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ αθώων ανθρώπων που σκοτώνονται ΑΔΙΚΑ για να πουλάνε ΑΥΤΑ τα δολοφονικά πυρηνικά - βιολογικά όπλα τους που εξοντώνουν κάθε ζωντανή ύπαρξη και κάθε μορφής οικολογική παρουσία, μολύνοντας και καταστρέφοντας το περιβάλλον ανεπανόρθωτα.
Και με ρωτάει τώρα ο 11χρονος γιόκας μου:  -"Κι εμείς μπαμπά; ΕΜΕΙΣ οι Έλληνες; ΤΙ κάνουμε μπαμπά;" -Ότι και οι άλλοι παιδί μου, σκύβουμε το κεφάλι καρτερώντας να μην πονέσουμε πολύ όταν θα έρθει το μοιραίο. Κι όπως ΦΩΝΑΖΕ ο Κ.Βάρναλης κι εμείς ΒΟΥΛΩΝΑΜΕ τ`αυτιά:  «Δειλοί, μοιραίοι κι άβουλοι αντάμα…». ΤΙ ΕΠΙΤΑΣΣΟΥΝ λοιπόν σήμερα οι κυβερνώντες  για τις ΑΓΙΕΣ Πασχαλινές ημέρες;Έχουμε και λέμε λοιπόν: Εξ ουρανού Drones, ελικόπτερα, έλεγχος του διαδικτύου απο την υπηρεσία δίωξης ηλεκτρονικού ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ κ.λ.π. δορυφορικά συστήματα ελέγχου. ΕΠΙ ΓΗΣ: Περιπολίες αστυνομικών ένστολων ΚΑΙ με πολιτικά στις Εκκλησίες που θα εντοπίζουν κάθε κίνηση σε συνεργασία με τα εναέρια μέσα. Η κυβέρνηση θέλει να αποφύγει συνωστισμούς και συγκεντρώσεις κόσμου σε ταράτσες και αυλές για «σούβλισμα», έχοντας τονίσει αρκετές φορές πως πρέπει να μείνουν οι πολίτες στο σπίτι τους και να περάσουν το Πάσχα μόνο με την οικογένειά τους. Αυτό είναι και το δύσκολο κομμάτι της επιχείρησης, καθώς πρακτικά είναι αδύνατον να ελέγξουν την κάθε ταράτσα, αυλή ή πιλοτή στα σπίτια των πολιτών. Θα υπάρχουν ωστόσο εντατικές περιπολίες ώστε να σταματούν τις συγκεντρώσεις αυτές. Αν οι κάτοικοι δεν συμμορφώνονται μάλιστα με τις συστάσεις, θα τους περιμένει αυτόφωρο και πρόστιμο. ΑΥΤΑ συμπατριώτες ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ και ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ.
ΥΓ. Ολα τα πιο πάνω ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ για αλλοδαπούς, μουσουλμάνους, λαθρομετανάστες καθώς και για τζαμιά και ιμάμηδες. Είναι ΜΟΝΟ για Έλληνες. 
"ΑΡΗΣ ΚΟΜΠΡΑΣ"

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα ιστούΜπιλ Γκέιτς 

"κόπτονται" για να μην κρυολογήσουμε και τρέχει η μυτούλα μας κι ανεβάσουμε πυρετούλη ΕΝΩ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ παιδιά πεθαίνουν απο πείνα, δίψα, ναρκωτικά, μολύνσεις, κακουχίες, βία κ.λ.π. ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΘΩΟΙ άνθρωποι όπου γής χύνουν ΑΔΙΚΑ ποταμούς αιμάτων για να αναγκαστούν τα κράτη να  σφάζονται μεταξύ τους και να αγοράζουν τα δολοφονικά. όπλα των γνωστών, διεθνών δολοφόνων. Κι εμείς Πατέρα; ΕΜΕΙΣ οι Έλληνες ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ; ρωτάει ο 10 χρονος γιός μου όταν ακούει αυτά τα φρικτά γεγονότα, ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΠΑΜΠΑ; Απλά κάνουμε ΟΤΙ ΚΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ. Σκύβουμε το κεφάλι και περιμένουμε το .. μοιραίο, χωρίς πίστη , χωρίς ελπίδα, χωρίς μέλλον, ότι φάμε ότι πιούμε σήμερα κι οτι αρπάξει ο κώλος μας αύριο. Κ. ΒΑΡΝΑΛΗΣ: «Δειλοί, μοιραίοι κι άβουλοι αντάμα…». ΑΥΤΟΣ ο σοφός το είπε κι εμείς κάνουμε οτι ΔΕΝ ακούμε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive