Κυριακή 29 Μαρτίου 2020

Πύργος: Χτύπησαν τον υπάλληλο του σούπερ μάρκετ για να κλέψουν τρόφιμα

Πύργος: Εις βάρος των δύο δραστών σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία κακουργηματικού χαρακτήρα. Ένα ολόκληρο καρότσι είχαν γεμίσει με προϊόντα συνολικής αξίας 130 ευρώ από τα ράφια ενός σούπερ μάρκετ στον Πύργο δυο νεαροί, οι οποίοι προσπάθησαν να φύγουν χωρίς να πληρώσουν..
και όταν ο υπεύθυνος του καταστήματος προσπάθησε να τους εμποδίσει τον ξυλοκόπησαν άγρια!
Ο υπάλληλος δέχθηκε μια γροθιά στο πρόσωπο από τον ένα δράστη, ενώ κατάφερε την τελευταία στιγμή να αποφύγει το χτύπημα που θα του κατάφερνε ο δεύτερος με ένα μπουκάλι που άρπαξε από το καρότσι! Οι δράστες ηλικίας 27 και 28 χρόνων τράπηκαν σε φυγή με το καρότσι, αλλά κινητοποιήθηκαν άμεσα οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., οι οποίοι τους εντόπισαν και τους συνέλαβαν.
Τα κλεμμένα προϊόντα παραδόθηκαν στον υπεύθυνο του καταστήματος, ενώ οι σε βάρος των δύο ανδρών σχηματίστηκε από την Ασφάλεια δικογραφία για ληστεία κακουργηματικού χαρακτήρα με την οποία οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive