Κυριακή 29 Μαρτίου 2020

Μόνο τυχαία δεν ήταν η φωτιά στο Παζάρκουλε …»Κρούσματα & διασπορά του κορωνοϊού». ΦΩΤΟ

Την εκκένωση της συνοριακή πύλης Παζάρκουλε στην Αδριανούπολη από λαθρομετανάστες επιβεβαίωσε την Παρασκευή ο Τούρκος υπουργός Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοϊλού  σε συνέντευξή του στο τουρκικό τηλεοπτικό δίκτυο NTV. Δήλωσε ότι εκκενώθηκε η περιοχή καθ όλη τη διάρκεια της χθεσινής νύχτας και 5.800 λαθρομετανάστες μεταφέρθηκαν...
σε πάνω από 10 νομούς της Τουρκίας όπου θα παραμείνουν σε κέντρα επανεισδοχής.
Σύμφωνα με πληροφορίες η αιφνίδια κίνηση της Τουρκίας να εκκενώσει την περιοχή του Παζάρκουλε πιστεύεται ότι έγινε από το φόβο της διασποράς του κορωνοϊού στον τοπικό τουρκικό πληθυσμό…Μιας και Κρούσματα στον Καταυλισμό ήταν επιβεβαιωμένα
Δημοσιογραφικές πηγές ανέφεραν ότι πολλά  κρούσματα κορωνοϊού είχαν εντοπιστεί μεταξύ των λαθρομεταναστών/προσφύγων στο Παζάρκουλε …για αυτό και φωτιά που έβαλαν στον Καταυλισμό που να σημειωθεί οτι έκαψαν τα πάντα !
Στην ίδια συνέντευξη ο Σουλεϊμάν Σοϊλού άφησε να εννοηθεί ότι ο πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μπορεί να προχωρήσει στην επιβολή νέων μέτρων για τον κορωνοϊό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive