Κυριακή 29 Μαρτίου 2020

Διεθνιστές που ορέγονται “Μακεδονική μειονότητα”…

.com/
Εν μέσω της επίθεσης που δέχτηκε η Πατρίδα μας από ισλαμικά στίφη, υποκινούμενα από το φασιστικό καθεστώς του Ρ. Τ. Ερντογάν στον Έβρο και από την πανδημία του θανατηφόρου ιού που ενέσκηψε στον Πλανήτη μας, ξεχάσαμε την προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών, που υπέγραψε η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ...
(Τσίπρας – Κοτζιάς), παραχωρώντας, όνομα, εθνότητα και γλώσσα της Μακεδονίας μας στους Σλάβους – Σκοπιανούς!
Έτσι, παρ΄ ότι από τότε έχουν περάσει πολλοί μήνες, αναρχικοί που κινούνται στις παρυφές του ΣΥΡΙΖΑ με τις διεθνιστικές θέσεις και απόψεις τους, που δεν πιστεύουν σε εδαφικά σύνορα και Πατρίδα, που είναι παιδιά ενός άχρωμου και άοσμου κόσμου, εξακολουθούν και έχουν αναρτημένο σε υπό κατάληψη κτήριο στο Χαλάνδρι πανό, που μας δηλώνει πως, στην Ελλάδα υπάρχει “Μακεδονική μειονότητα” παρά τα όσα αντίθετα διατείνεται το κράτος!
Αλήθεια, που βρίσκεται ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης;
Το εν λόγω κτήριο είναι πέρα από την εμβέλεια αρμοδιοτήτων του;;

3 σχόλια:

  1. ΤΡΙΤΗ 25 ΙΟΥΛΙΟΥ 2000
    Γράφεται ότι ο Τούρκος Υπ. Άμυνας Τσακμάκογλου, σε δηλώσεις σε δηλώσεις του στην τουρκική εφημερίδα «Σαμπάχ» ανέφερε ότι: «Μετά τον καταστροφικό σεισμό που έπληξε την Τουρκία (17/08/1999), η ελληνοτουρκική φιλία σε σημείο που δεν υπάρχει επιστροφή». Είπε ακόμη: «Η Τουρκία επιθυμεί την επίλυση των προβλημάτων ανάμεσα στις δύο χώρες με διμερείς διαπραγματεύσεις και διάλογο».
    Ο Υπ. Εξωτερικών Γ. Παπανδρέου έχει συνάντηση με τον εκ των ηγετών της σερβικής αντιπολίτευσης Β. Ντράσκοβιτς. Ο Έλληνας υπουργός, απαντώντας σε ερώτηση σχετική με τις συνταγματικές αλλαγές που έγιναν στη Γιουγκοσλαβία(ευνοούν την επανεκλογή του Σλ. Μιλόσεβιτς στην προεδρία) λέει μεταξύ άλλων: «Συμφωνώ με τον κ. Ντράσκοβιτς ότι οι συνταγματικές αλλαγές οπωσδήποτε έχουν υπονομεύσει τη συνοχή της Γιουγκοσλαβίας. Βρισκόμαστε μπροστά σε συνταγματική κρίση κι αυτό προβληματίζει τη χώρα μας, διότι θέλουμε οι χώρες στην περιοχή μας να διατηρούν τη συνοχή τους».
    Ο μητροπολίτης Ζακύνθου Χρυσόστομος μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Φλάς», λέει μεταξύ άλλων: «Είναι εγκλωβισμένος ο μακαριώτατος. Είναι εγκλωβισμένος εις το περιβάλλον του, στους αρχιερείς εκείνους που τον παροτρύνουν, όπως ο Καλαβρύτων, ο Πειραιώς και άλλοι και είναι από το ότι ακολούθησε τις σκληρές φωνές και όχι τις ήπιες. Στην ιεραρχία δεν είμαστε ούτε ένας, ούτε δύο, ούτε τρείς. Είναι πολλοί οι οποίοι έχουν την επιλογή της σιωπής».
    Σε δηλώσεις που κάνει ο Υπ. Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Γ. Παπαντωνίου αναφέρει ότι το κόστος των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 θα φθάσει περίπου τα 1,8 τρισεκατομμύρια δραχμές.
    Ο Υπ. Εξωτερικών Γ. Παπανδρέου απαντώντας σε ερώτηση των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ Π. Κρητικού και Η. Παπαηλία σε έγγραφο του αναφέρει και τα εξής: «Η ελληνική μειονότητα στην Αλβανία αποτελεί πρώτη προτεραιότητα για την ελληνική κυβέρνηση, καθώς κι έναν σημαντικό παράγοντα καθαρισμού της πολιτικής μας απέναντι στη χώρα αυτή».
    Ύστερα από αναφορά που έστειλε ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ Μ. Έβερτ στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Π. Δημόπουλος σχετικά με τις δραστηριότητες που είχε προεκλογικά η Δημόσια Επιχείρηση Κινητών Αξιών(ΔΕΚΑ). Ο τελευταίος δίνει στον εισαγγελέα Αθηνών εντολή για την διενέργεια προκαταρτικής εξέτασης(ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δ. Ρέππας κατηγορεί την ΝΔ ότι επιδίδεται σε σκανδαλολογία).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΡΙΤΗ 25 ΙΟΥΛΙΟΥ 2000 διεθνή
    Αεροπλάνο «Κονκόρντ» της εταιρίας «Ερ Φράνς» συντρίβεται λίγο μετά την απογείωσή του από το αεροδρόμιο Σαρλ Ντε Γκόλ του Παρισίου, πέφτοντας επάνω σε ξενοδοχείο της πόλης Γκονές. Από το τραγικό ατύχημα χάνουν την ζωή τους τα 109 άτομα που επιβαίνουν στο αεροπλάνο και 4 ένοικοι του ξενοδοχείου(το «Κονκόρντ» θεωρείται το ασφαλέστερο αεροπλάνο στον κόσμο – το αεροπλάνο είχε προορισμό τη Νέα Υόρκη).Συνεχίζονται στη Γενεύη οι «εκ του σύνεγγυης» συνομιλίες για το Κυπριακό. Ο ειδικός αντιπρόσωπος του γ.γ. του ΟΗΕ στο Κυπριακό Αλ ντε Σότο έχει πολύωρη συνάντηση με τον Τούρκοκύπριο ηγέτηΡ. Ντενκτάς.
    Συνεχίζονται στη Γενεύη οι «εκ του σύνεγγυς» συνομιλίες για το Κυπριακό. Ο ειδικός αντιπρόσωπος του γ.γ. του ΟΗΕ στο Κυπριακό Αλ. Ντε Σότο έχει πολύωρη συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Ρ. Ντενκτάς.
    Διακόπτονται οι ισραηλινο-παλαιστινιακές συνομιλίες κορυφής που διεξάγονται στο Καμπ Ντέβιντ των ΗΠΑ με τη συμμετοχή του Αμερικανού προέδρου Μπ. Κλίντον, χωρίς την επίτευξη κάποιας συμφωνίας. Οι δύο πλευρές δεσμεύονται να συνεχίσουν τις ειρηνευτικές προσπάθειες και αναγνωρίζουν ότι είναι απαραίτητο να αποφευχθεί οποιαδήποτε μονομερής ενέργεια». Όπως αναφέρει σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος του λευκού Οίκου Τζ, Λόκχαρτ, «ο πρόεδρος Μπ. Κλίντον κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι δύο πλευρές δεν είναι σε θέση να καταλήξουν σε συμφωνία αυτή τη στιγμή» (γράφεται ότι το ποιο ακανθώδες θέμα είναι το μέλλον της Ιερουσαλήμ).
    Γράφεται ότι ο υποψήφιος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος για την προεδρία των ΗΠΑ Τζ. Μπους ο νεότερος επέλεξε ως συνυποψήφιό του για την αντιπροεδρία τον πρώην υπουργό άμυνας(επί προεδρίας Τζ, Μπούς)Ντ. Τσένι(59 ετών).
    Η Τουρκική κυβέρνηση αναβάλλει (για 10-20 χρόνια) τα σχέδια της για την κατασκευή πυρηνικού σταθμού παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στο Ακούγιο(τουρκικές ακτές Μεσογείου). Σε δηλώσεις που κάνει για το θέμα ο Τούρκος πρωθυπουργός Μπ. Ετσεβίτ λέει μεταξύ άλλων: «Μας είναι άχρηστο, προς το παρόν, να επενδύσουμε σε μια πυρηνική ενέργεια». Συνεχίζοντας λέει: «Το πρόγραμμα Οικονομικής Σταθεροποίησης που εφαρμόζουμε θα μπορούσε να πληγεί σοβαρώς».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΕΤΑΡΤΗ 26 ΙΟΥΛΙΟΥ 2000 διεθνή
    Οι Παλαιστίνιοι υποδέχονται τον Γ. Αραφάτ ως ήρωα μετά την επιστροφή του από το Καμπ Ντέιβιντ. Σε δηλώσεις που κάνει ο αρχηγός της οργάνωσης «Φατάχ» Μ. αλ Μπαργκούσι, λέει: «Ο λαός μας στέκεται δίπλα στον Αραφάτ που δεν υποχώρησε στις αμερικανικές πιέσεις. Δεν υπάρχει λύση χωρίς την Ιερουσαλήμ και την επιστροφή των προσφύγων»(αντίθετα οι Ισραηλινοί συντηρητικοί, αριστεροί αντιμετωπίζουν τον πρωθυπουργό Ε. Μπαρακ με σκεπτικισμό).
    Σε δηλώσεις που κάνει ο Παλαιστίνιος ηγέτης Γ. Αραφάτ κατά την επιστροφή του στην πατρίδα του από το Καμπ Ντέιβιντ λέει μεταξύ άλλων: «Ο μπ. Κλίντον δήλωσε χθες ότι είναι δυνατό να επιστρέψουμε για άλλη μια φορά στον επόμενο μήνα στην Ουάσιγκτον ή σε όποιο άλλο μέρος επιλέξει ο ίδιος»(Λέει επίσης ότι κατά τη διάρκεια των ειρηνευτικών συνομιλιών υπήρξαν εξαιρετικές δυσκολίες στο θέμα των προσφύγων).
    Σε δηλώσεις που κάνει ο αναπληρωτής εκπρόσωπος του γαλλικού υπουργείου Εξωτερικών Μπ. Βαλέρο αναφέρει και τα εξής: «Το 2003 είναι σύμφωνα με τα συμπεράσματα του Ελσίνκι, η προθεσμία μέσα στη οποία η Ένωση θα πρέπει να έχει ολοκληρώσει τις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις, ώστε να είναι σε θέση να δεχθεί νέα μέλη».
    Ανακοίνωση ραδιοφωνικού σταθμού των νησιών Φίτζι αναφέρει τα εξής: «Ο Τζόρτς Σπέιτ, ο σύμβουλός του για τα ΜΜΕ Τζόε Νάτα και ο νομικός σύμβουλός του συνελήφθησαν από το στρατό»(ο Σπέιτ είχε εισβάλει το Μάιο με ενόπλους υποστηριχτές του στο κοινοβούλιο και είχαν συλλάβει τον πρωθυπουργό και πολλά μέλη του υπουργικού συμβουλίου, τους συλληφθέντες τους απελευθέρωσαν ύστερα από την συμφωνία).
    Ο Αμερικανός πτέραρχος Τζότζεφ Ράλστον είναι ο νέος διοικητής των δυνάμεων του ΝΑΤΟ στην Ευρώπη, ανέλαβε καθήκοντα περίπου προ δύο μηνών, διαδέχτηκε τον Ουέλ. Κλάρκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive