Κυριακή 8 Μαρτίου 2020

ΜΗΝΥΜΑ των Ελλήνων πιλότων προς Ερντογάν: “Σουλτάνε ΔΕΣ τι σε περιμένει όταν μας αφήσουν”. ΒΙΝΤΕΟ & ΤΑ ΗΧΕΙΑ ΤΕΡΜΑ


Ο Θάνατος θα έρθει από ψηλά…
Αφήστε μας αυτήν τη φορά…
Ο Θάνατος θα έρθει από ψηλά…
Η Νέμεσης των Ελληνικών Όπλων…
Αφήστε μας να τους δείξουμε τι αξίζουμε…

Το παράπονο των Χειριστών των Μαχητικών μας που περιπολούν στο απέραντο Γαλάζιο του Ουρανού και της Θάλασσας!Είναι τα νέα Παιδιά που μόνο το πέταγμά τους τρομάζει τους εχθρούς της Πατρίδος.
Βαριά το φέρουν οι Χειριστές μας να έρχονται οι Τούρκοι και να τρυπούν το Ελληνικό FIR και αδημονούν !
Αφήστε μας να τους ξεσκίσουμε ,είναι αυτό που λένε στην Ετοιμότητα ,στα Καταφύγια στο γονάτισμα του διαδρόμου πριν ξεχυθούν να φτάσουν δίπλα στον Τούρκο, που τόλμησε και σήμερα να εισβάλει στους Ουρανούς…
Αφήστε μας αυτήν τη φορά…
Τέρμα τα ηχεία και απολαύστε το video:




8 σχόλια:

  1. 'Αχ, αγόρια μου.....
    'Αχ, ΕΛΛΑΣ


    ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΕΤΑΡΤΗ 10 ΜΑΪΟΥ 2000
    Ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ Κ. Μητσοτάκης απαντώντας σε σχετική με τον τρόπο της διαγραφής από το κόμμα (απόφαση του Κ. Καραμανλή και όχι του Πειθαρχικού Συμβουλίου) του βουλευτή της ΝΔ Γ. Καρατζαφέρη, δηλώνει: «Αν η ΝΔ πάψει να είναι ένα δημοκρατικά οργανωμένο πολυσυλλεκτικό κόμμα, δεν έχει καμία ελπίδα να ξαναδεί εξουσία». Με αφορμή την παραπάνω δήλωση ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της ΝΔ Πρ. Παυλόπουλος δηλώνει: «Ο κ. Μητσοτάκης παραβιάζει ανοιχτές θύρες. Η ΝΔ ήταν, είναι και θα παραμείνει δημοκρατικό πολυσυλλεκτικό κόμμα. Γι΄ αυτό έφτασε και σε τόσο ψηλά ποσοστά. Φαντάζομαι ότι ο επίτιμος πρόεδρος μιλά με βάση δική του, προηγούμενη εμπειρία των ημερών του όταν διαγράφηκαν οι Α. Παπαληγούρας και Β. Μιχαλολιάκος, οι οποίοι επανήλθαν στο κόμμα».
    Ο πρωθυπουργός Κ. Σημίτης σε μήνυμά του για την «Ημέρα της Ευρώπης»(γιορτάζεται σήμερα) αναφέρει και τα εξής: «Στοχεύουμε σε μια Ένωση με πλήρη σεβασμό στην πολιτιστική ποικιλομορφία και τις εθνικές ιδιοσυγκρασίες, με ενεργητικές πολιτικές απασχόλησης, με γνήσιο και συνεχές ενδιαφέρον για την προστασία του περιβάλλοντος και με παγκόσμια ενεργό δράση για την ειρήνη, τη σταθερότητα και την ασφάλεια».
    Ο πρόεδρος της βουλής Απ. Κακλαμάνης ανακοινώνει στο Σώμα ότι ο βουλευτής Γ. Καρατζαφέρης ανήκει πλέον στην ομάδα των ανεξάρτητων βουλευτών( ο πρόεδρος διαβάζει την επιστολή που του έστειλε για το θέμα ο πρόεδρος της ΝΔ Κ. Καραμανλής. Ο πρόεδρος της βουλής Απ. Κακλαμάνης ανακοινώνει επίσης ότι έλαβε επιστολή και από τον Γ. Καρατζαφέρη που αναφέρει: Πληροφορηθείς από τηλεοράσεως το σκεπτικό του προέδρου της ΝΔ, καθώς και το περιεχόμενο της επιστολής που σας έστειλε, σας ενημερώνω τα εξής: 1. Κατά καμία έννοια δεν έθεσα εαυτό μου εκτός της παρατάξεώς μου. Παραμένω στην κοινοβουλευτική ομάδα με την οποία εξελέγην και παρακαλώ να εφαρμοστεί κατά γράμμα ο Κανονισμός της Βουλής. 2. Επ’ ευκαιρία σας δηλώνω ότι θα επιθυμούσα να παραμείνω στην Επιτροπή Δημοσίας Τάξης και Δικαιοσύνης».
    Γίνεται στην αρχαία Ολυμπία η τελετή της αφής της Ολυμπιακής Φλόγας για τους αγώνες στο Σίδνεϋ (εξαιτίας της συννεφιάς που επικρατεί την ώρα της τελετής, η δάδα της πρωθιέρειας - Θάλεια Προκοπίου – ανάβει από εφεδρική φλόγα – είχε φυλαχθεί από την τελική πρόβα).
    ΤΕΤΑΡΤΗ 10 ΜΑΪΟΥ 2000 διεθνή
    Σύσσωμη η ηγεσία της Ρωσίας συμμετέχει στον εορτασμό της 55ης επετείου από την ήττα της Ναζιστικής Γερμανίας(Β΄ Παγκόσμιος Πόλεμος).
    Ο εκπρόσωπος του τουρκικού Υπ. Εξωτερικών Σ. Ατατζανλί, με αφορμή τη συμμετοχή της Ελλάδας στη Νατοϊκή άσκηση “Dynamic Mix 2000” δηλώνει: «Πρόκειται για μια πολλά υποσχόμενη εξέλιξη» (παρατηρεί ότι για μεγάλο διάστημα η Ελλάδα δεν συμμετείχε στις ασκήσεις που έκανε το ΝΑΤΟ στο Αιγαίο).
    Σε δηλώσεις που κάνει στη Βαγδάτη ο πρόεδρος του Ιράκ Σ. Χουσεϊν λέει και εξής: «Νομίζω ότι η πάλη του Ιράκ κατά των ΗΠΑ είναι μια μορφή τζιχάντ (ισλαμικός ιερός πόλεμος). Προσπαθούν να επιβάλουν την ηγεμονία τους στον κόσμο για να εξυπηρετήσουν τα δικά τους συμφέροντα, καταπατώντας αυτά των άλλων λαών». Αμερικανικά στρατεύματα βομβαρδίζουν ιρακινές αντιαεροπορικές εγκαταστάσεις στο βόρειο Ιράκ (κοντά στην πόλη Μπασίκα – τα αμερικανικά αεροπλάνα προηγουμένως δέχτηκαν ιρακινά πυρά).
    Ο γ.γ. του ΟΗΕ Κ. Ανάν καλεί τα κράτη-μέλη του ΟΗΕ να αναλάβουν τις ευθύνες τους για την αποκατάσταση της ειρήνης στη Σιέρα Λεόνε (Ο Γάλλος Υπ. Εξωτερικών Ι. Βεντρίν αναφερόμενος στα συμβάντα στη Σιέρα Λεόνε δηλώνει ότι «Οι πρωταγωνιστές της κρίσης, παρά τις πολιτικές συμφωνίες, θέλουν να συνεχίσουν να πολεμούν, ιδίως για τα διαμάντια» - το 1930 ανακαλύφθηκε ότι στη Σιέρα Λεόνε υπάρχουν διαμάντια πρώτης ποιότητας).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΕΜΠΤΗ 11 ΜΑΪΟΥ 2000
    Σε δηλώσεις που κάνει στη Θεσσαλονίκη η γ.γ. του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα λέει μεταξύ άλλων: «Η Θεσσαλονίκη έχει αναδειχτεί σε σημαντική γέφυρα μεταφοράς των στρατευμάτων κατοχής. Ένα όμορφο θέρετρο για να συγκεντρώνονται όλοι εκείνοι που ενδιαφέρονται να γίνει ένα μεγάλο φαγοπότι στα Βαλκάνια. Αυτά δεν έχουν καμία σχέση με τη βοήθεια προς τους λαούς και την ανάπτυξη των Βαλκανίων».
    Υπό την προεδρία του πρωθυπουργού/προέδρου του ΠΑΣΟΚ Κ. Σημίτη συνέρχεται το Εκτελεστικό Γραφείο του Κόμματος(συζητούνται κυρίως θέματα που αφορούν την μετεξέλιξη, την αναβάθμιση, την ανανέωση και τη διεύρυνση του ΠΑΣΟΚ). Σε δηλώσεις που κάνει ο γραμματέας της Κ.Ε. του ΠΑΣΟΚ Κ. Σκανδαλίδης με το πέρας της συνεδρίασης λέει μεταξύ άλλων: «Θα αγωνιστούμε για να διαμορφώσουμε μια νέα προοδευτική κοινωνική πολιτική πλειοψηφία με όλες τις θετικές εκφράσεις της, όποιες κι αν είναι αυτές. Εμείς θα ανοίξουμε και το πολιτικό σύστημα και το πολιτικό παιχνίδι προς αυτή την κατεύθυνση προκειμένου να υπάρξει σωστή ανασύνθεση του ευρύτερου χώρου».
    Υπό την προεδρία του προέδρου της ΝΔ Κ. Καραμανλή πραγματοποιείται συνεδρίαση των τομεαρχών του Κόμματος. Ο Εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Α. Σπηλιωτόπουλος δηλώνει: «Ο Κ. Καραμανλής κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στους τομεάρχες τόνισε ότι κατά την άσκηση του ελέγχου στην κυβέρνηση πρέπει να είμαστε πιεστικοί, αλλά πάντα στην κατεύθυνση της δημιουργικής κριτικής». Η ΝΔ καταθέτει στη βουλή για τη διεξαγωγή «προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση» για το θέμα της Οργάνωσης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004.
    Συνέρχεται η Πολιτική Γραμματεία του Συνασπισμού(σε δηλώσεις που κάνει ο Ν. Μπίστης, μετά το τέλος της συνεδρίασης, αφήνει να εννοηθεί ότι ήρθε η ώρα της αποχώρησης του ιδίου και αυτών που τον ακολουθούν από τον Συνασπισμό – επιθυμούν συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ).
    Ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ Μ. Έβερτ αναφερόμενος στις πρόσφατες δηλώσεις του βουλευτή του κόμματος Γ. Καρατζαφέρη δηλώνει και τα εξής: «Με τις δηλώσεις αυτές, στις οποίες επιμένει, δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να είναι μέλος της ΝΔ. Η οποιαδήποτε ανοχή σε τέτοιου περιεχομένου δηλώσεις θίγει την αξιοπιστία και την αξιοπρέπεια όλων μας».
    Ο πρώην υπουργός-βουλευτής της ΝΔ Γ. Σουφλιάς απαντώντας σε ερώτηση σχετική με ατ συμβαίνοντα αυτές τις μέρες στη ΝΔ δηλώνει: «Επιβεβαιώνεται η θέση μου ότι η ιδιοκτησιακή αντίληψη ήταν και είναι το μεγάλο πρόβλημα στη ΝΔ. Αυτή εμποδίζει τη σύνθεση και παραγωγή ουσιαστικής πολιτικής και αυτή είναι που προσωποποιεί τα θέματα. Προκαλεί προβλήματα που τελικά αντιμετωπίζονται με έλλειψη σεβασμού στους κανόνες που πρέπει να διέπουν ένα σύγχρονο κόσμο».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΕΜΠΤΗ 11 ΜΑΪΟΥ 2000 διεθνή
    Συνέρχονται στης Βρυξέλλες οι αρχηγοί των γενικών επιτελείων των 15 χωρών-μελών της Ε.Ε. («Στρατιωτική Επιτροπή» - προσπάθειες για τη δημιουργία της κοινής αμυντικής ταυτότητας). Η Επιτροπή ανακοινώνει ότι εγκρίθηκε η δημιουργία της Ευρωπαϊκής Διαστημικής και Αμυντικής Εταιρίας (συγχώνευση της γερμανικής «DASA», της γαλλικής «Αεροσπέσιαλ–Ματρά» και της ισπανικής «CASA» - η εταιρία θα απασχολεί 96.000 άτομα και θα έχει κύκλο εργασιών 23 δισεκατομμύρια ευρώ).
    Ο αρμόδιος για θέματα Διεύρυνσης επίτροπος της Ε.Ε. Γκ. Φερχόιγκεν σε δηλώσεις του για τις υποψήφιες για ένταξη χώρες λέει και τα εξής: «Το 2005 είναι η έσχατη ημερομηνία έναρξης της διεύρυνσης. Δέκα χώρες προετοιμάζονται γι αυτό και δύο χώρες -Η Ρουμανία και η Βουλγαρία έχουν ημερομηνίες στόχους μετά το 2005».
    Γράφεται ότι σύμφωνα με τις τρέχουσες δημοσκοπήσεις στις ΗΠΑ σε εθνικό επίπεδο για την προεδρία των ΗΠΑ ο υποψήφιος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος Τζ. Μπούς και ο υποψήφιος του Δημοκρατικού Κόμματος Αλ Γκόρ (σημερινός αντιπρόεδρος) θα διεκδικήσουν την προεδρία, με τον Τζ. Μπους να προηγείται.
    Ο ανώτατος διοικητής των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων στρατηγός Α. Κβάσιν έχει στις Βρυξέλλες συνάντηση με τον ομόλογό του των χωρών-μελών του ΝΑΤΟ. Σε δηλώσεις που κάνει που κάνει ο πρόεδρος της Στρατιωτικής Επιτροπής του ΝΑΤΟ ναύαρχος Γκ. Βεντουρόνι λέει: «Η συνάντηση αποτελεί σημαντικό σταθμό στη συνεργασία ΝΑΤΟ-Ρωσίας».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 ΜΑΙΟΥ 2000
    Υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Κ. Σημίτη συνέρχεται το Υπουργικό Συμβούλιο όπου κατά την διάρκεια της συνεδρίασης ο πρωθυπουργός περιγράφει το έργου που θα πρέπει να επιτελέσει η κυβέρνηση την επόμενη τετραετία (λέει ακόμη ότι ως τον Οκτώβριο 2002 – δημοτικές εκλογές- θα πρέπει να γίνουν οι μεγάλες αλλαγές ώστε αν έχουν να παρουσιάσουν στο ελληνικό λαό συγκεκριμένο έργο. Υπό την προεδρία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Κ. Σημίτη συνέρχεται στο Καβούρι (Βουλιαγμένη) η Κ.Ε. του ΠΑΣΟΚ. Ο πρωθυπουργός αναφέρει μεταξύ άλλων ότι: «Η ζωτική ανάγκη για το ΠΑΣΟΚ είναι η συνδιαμόρφωση ενός σύγχρονου συνασπισμού εξουσίας όλων των δυνάμεων του δημοκρατικού σοσιαλισμού, της κεντροαριστεράς, του εκσυγχρονισμού και της ευρωπαϊκής προοπτικής». Σε άλλο σημείο λέει ότι: «Η αδράνεια είναι φθορά και συνταγή ήττας» και ότι ένα «κίνημα αλλαγής δεν μπορεί να παρουσιάζει συνεχώς το ίδιο πρόσωπο». Σε άλλο σημείο της ομιλίας του: «Προτείνει την ενίσχυση της ηγεμονικής πολιτικής θέσης του ΠΑΣΟΚ με συνεχή διαμόρφωση της ιδεολογίας του, πολιτική συζήτηση και αναζήτηση νέων λύσεων».
    Ο πρόεδρος της ΝΔ Κ. Καραμανλής έχει διαδοχικές συναντήσεις με του Β. πολύδωρα και την Ντόρα Μπακογιάννη, τομεάρχες Δημόσια Διοίκησης και Αποκέντρωσης και εξωτερικών και άμυνας αντίστοιχα.
    Η Καθολική Εκκλησία στην Ελλάδα-Παπικοί Ελλάδος σε ανακοίνωσή της Ιερά Σύνοδο της Ιεραρχίας των Καθολικών για το θέμα της αναγραφής του θρησκεύματος στις αστυνομικές ταυτότητες αναφέρει ότι: «Θεωρεί αντισυνταγματική τη μνεία του θρησκεύματος, όπως υποστηρίχθηκε και από συνταγματολόγους, επειδή το Θρήσκευμα του ανθρώπου δεν είναι στοιχείο της αστυνομικής ταυτότητας, αλλά μόνο της ελεύθερης συνειδήσεως της ανθρώπινης προσωπικότητας». Επίσης, η Καθολική Εκκλησία στην Ελλάδα-Παπικοί: «Πιστεύει ότι υπάρχει στην χώρα μας (Ελλάδα) σοβαρό πρόβλημα θρησκευτικής ελευθερίας και χρόνια προβλήματα που αφορούν στην Καθολική Εκκλησία και τα οποία δεν έχουν επιλυθεί».
    Σε δηλώσεις που κάνει στη Θεσσαλονίκη η γ.γ. του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα αναφερόμενη στην επιθυμία του ΠΑΣΟΚ για διεύρυνση προς την αριστερά λέει : «Με τον τρόπο αυτό το κυβερνών κόμμα επιδιώκει να μετατρέψει όσο γίνεται μεγαλύτερο μέρος του λαού σε υποζύγιο του».
    Ο πρόεδρος του Συνασπισμού Ν. Κωνσταντόπουλος αναφερόμενος στη πρόθεση της λεγόμενης ¨Εκσυγχρονιστικής Πτέρυγας¨ του ΣΥΝ (Ν. Μπίστης κ.α.) να αποχωρήσει από το κόμμα λέει: «Πρόκειται για μια δυσάρεστη εξέλιξη. Η επιλογή και η ευθύνη για την απόφασή τους είναι δική τους».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 ΜΑΙΟΥ 2000 διεθνή
    Αναζωπυρώνονται οι πολεμικές συγκρούσεις μεταξύ Αιθιοπίας και Ερυθραίας(γράφεται ότι περίπου 600.000 στρατιώτες έχουν αντιταχθεί στα σύνορα μεταξύ των δύο χωρών- από τις φτωχότερες της Αφρικής). Ο Αμερικανός διπλωμάτης Ρ. Χόλμπρουκ για το θέμα αυτό αναφέρει: «Οι ελπίδες να αποφευχθεί ένας πόλεμος είναι πολύ περιορισμένες».
    Ο Υπ. Εξωτερικών των Φιλιππίνων Ντ. Σιαζόν σε δηλώσεις του αναφέρει ότι οι ισλαμιστές αντάρτες της οργάνωσης «Αμπού Σαρίφ» ζητούν λύτρα για να απελευθερώσουν τα 21 άτομα που κρατούν ομήρους στο νησί Χόλο (των Φιλιππίνων).
    Ο γ.γ. του ΟΗΕ κ. Ανάν καλεί τη διεθνή κοινότητα να μην εγκαταλείψει το λαό της Σιέρα Λεόνε και να ενισχύσει τις ειρηνευτικές δυνάμεις που βρίσκονται στη χώρα αυτή. Ζητά επίσης την άμεση απελευθέρωση των περίπου 500 κυανόκρανων και παρατηρητών που κρατούν οι αντάρτες του Ενωμένου Επαναστατικού Μετώπου ως όμηρους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΜΑΙΟΥ 2000
    Ολοκληρώνονται στην Αθήνα οι εργασίες της Κ.Ε. του ΠΑΣΟΚ. Οι σύνεδροι εγκρίνουν τις εισηγήσεις του πρωθυπουργού και του Εκτελεστικού Γραφείου του ΠΑΣΟΚ. Με το κλείσιμο των εργασιών της συνόδου ο πρωθυπουργός δηλώνει: «Θα κερδίσουμε και τις επόμενες εκλογές με το έργο μας. Θα κερδίσουμε με τη δουλειά μας. Θα κερδίσουμε με την προσπάθεια μας. Αλλά θα κερδίσουμε και με την ενότητά μας και τη θέλησή μας να δημιουργήσουμε συνθέσεις». Σε άλλο σημείο: «Πετύχαμε να δείξουμε ότι η κυβέρνηση αυτή του ΠΑΣΟΚ είναι εγγυητής μιας ομαλής πορείας της χώρας. Πετύχαμε να δημιουργήσουμε ένα ρεύμα αποδοχής και συμπαράστασης, γιατί μετά από πολλά χρόνια αποτελεσματικής οικονομικής πολιτικής, από το 1994 και μετά, βάλαμε επιτέλους τάξη στην οικονομία μας. Πετύχαμε γιατί αναδείξαμε την Ελλάδα στην Ε.Ε. και ακολουθήσαμε μια πολιτική ειρήνης και συνεργασίας». Τέλος για το ΠΑΣΟΚ λέει: «Τα πάψουμε να πηγαίνουμε με ατμομηχανές. Να προσαρμοσθούμε στη νέα ηλεκτρονική εποχή. Να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα. Αυτό είναι εκείνο που είναι ζητούμενο για το κόμμα μας. Να προχωρήσουμε στην ανανέωση, σε ιδέες, προτάσεις, θεσμούς και πρόσωπα. Μια ανανέωση του πολιτικού συστήματος».«Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να κινείται. Να κινείται για να διαμορφώνει τις συνθήκες εκείνες που δίνουν περισσότερες ευκαιρίες και δυνατότητες στον πολίτη. Μπορούμε και θα το πετύχουμε».
    Συνέρχεται η Κ.Ε. του Συνασπισμού. Τα δεκαέξι από τα δεκαοχτώ είναι μέλη της Κ.Π.Ε.{Κεντρική Πολιτική Επιτροπή} (ανήκουν στην εκσυγχρονιστική ομάδα – πρόσκεινται στη συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ) καταθέτουν δήλωση αποχώρησης από το ΣΥΝ (αναφέρουν ότι πρόκειται να προχωρήσουν στη δημιουργία νέου πολιτικού σχήματος). Ο πρόεδρος του Συνασπισμού Ν. Κωνσταντόπουλος μιλώντας στα μέλη της Κ.Ε. του κόμματος λέει τα εξής: «Αυτό το 3,2%(ποσοστό που πήρε ο Συνασπισμός της 9ης Απριλίου), που άλλοι το υπολογίζουν περισσότερο από εμάς, πρέπει κι εμείς να υπολογίσουμε. Και βεβαίως ενοχλεί πολλούς γιατί χάλασε πολλά σενάρια, και βεβαίως κάθε μέρα μαίνονται οι ντερμπεντέρηδες από το βήμα για το τέλος του Συνασπισμού. Αλλά τη ζωή, τη διαδρομή, την προοπτική και τη δικαίωση του Συνασπισμού θα την κρίνει η ελληνική κοινωνία και τα μέλη του και όχι ο οποιοσδήποτε θέλει να μετατρέπεται σε καθοδηγητή της πολιτικής ζωής του τόπου». Το ηγετικό στέλεχος του Συνασπισμού Λ. Κύρκος αναφέρει τα εξής: «Με κατάπληξη έμαθα ότι ο Ν. Μπίστης με επικαλείται για να καλύψει την εγκατάλειψη του κοινού μας σπιτιού, του Συνασπισμού. Είναι τελείως ανέντιμο. Ο Ν. Μπίστης ξέρει ξεκάθαρα την υπόδειξή μου, να μείνει στο Συνασπισμό, όπως και όσοι κινούνται μαζί του, και στο συνέδριο να εξηγήσει τις θέσεις του»(ο Ν. Μπίστης στην εφημερίδα «Ελευθεροτυπία» ισχυρίστηκε ότι ο Λ. Κύρκος είναι ένας από τους μέντορες της απόφασής του να εγκαταλείψει τον Συνασπισμό).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΜΑΙΟΥ 2000 διεθνή
    Το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ καλεί την Αιθιοπία και την Ερυθραία να διακόψουν τις μεταξύ τους εχθροπραξίες (συγχρόνως προειδοποιεί τις δύο χώρες ότι σε αντίθετη περίπτωση θα επιβληθούν εις βάρος του κυρώσεις).
    Μαχητές της οργάνωσης της ιρακινής αντιπολίτευσης «Ανώτατη Συνέλευση της Ισλαμικής Επανάστασης του Ιράκ» εξαπολύουν επίθεση με πυραύλους με σκοπό να πλήξουν ένα από τα παλάτια του προέδρου Σ. Χουσεϊν στη Βαγδάτη (από την επίθεση χάνουν την ζωή τους ένα άτομο και τραυματίζονται άλλα τέσσερα άτομα- εκπρόσωπος του υπογείου άμυνας λέει ότι το έγκλημα δεν θα μείνει ατιμώρητο).
    Στις Φιλιππίνες αποτυγχάνει μια ακόμη προσπάθεια για την απελευθέρωση των 21 ατόμων που κρατούν ως ομήρους οι αντάρτες οι αντάρτες της ισλαμικής οργάνωσης «Αμπού Σαγιάφ».

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive