Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2020

Να το χαίρονται το Πακιστανικό "Μπουμπούκι". Με διεθνές ένταλμα σύλληψης από την Interpol ο Πακιστανός που «Καμαρώνει δίπλα στον Υπουργό Βίτσα». ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Με διεθνές ένταλμα σύλληψης από την Interpol ο Πακιστανός που «Καμαρώνει δίπλα στον Υπουργό Βίτσα»
Ποιος είναι ο Πακιστανός που «»Καμαρώνει δίπλα στον Υπουργό Βίτσα» & Υποσχέθηκε Ιθαγένεια με ένα χαρτί;Καμαρώνει δίπλα στον Υπουργό Βίτσα που πέρασε και απο το Άμυνας σας Γύφτικο σκεπάρνι ο Πακιστανός. Ο Τζαβέντ Ασλάμ, με τον Βίτσα να υπόσχεται Ιθαγένεια σε Πακιστανούς με ένα μόνο χαρτί …Αρκεί να ψηφίσουν Σύριζα (Βεβαίως -Βεβαίως)..

Μια ιδιαίτερα αμφιλεγόμενη προσωπικότητα, που τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σε ανοικτή κόντρα με την Ελληνική Αστυνομία, είναι ο πρόεδρος της Πακιστανικής Κοινότητας Ελλάδας στην εκδήλωση της οποίας ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Δημήτρης Βίτσας, υποσχέθηκε ιθαγένεια στους Πακιστανούς της πρωτεύουσας.
Ο Τζαβέντ Ασλάμ, που βρίσκεται δίπλα ακριβώς στον υπουργό σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν για διακίνηση μεταναστών από την πακιστανική δικαιοσύνη, έχει εκδοθεί σε βάρος του διεθνές ένταλμα σύλληψης από την Interpol ενώ βρίσκεται σε πόλεμο με τον πρόξενο της χώρας του στην Αθήνα.
Παράλληλα, κατέθεσε ως μάρτυρας εναντίον της Χρυσής Αυγής στη δίκη, και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει απαντήσει με σκληρό τρόπο στις επιθέσεις που δέχονται οι λαθρομετανάστες.
Όπως για παράδειγμα τα όσα είπε στο αντιρατσιστικό συλλαλητήριο: “Και οι μετανάστες έχουν χέρια και μπορούν να τα σηκώσουν και κάποια στιγμή στις απειλές που δέχονται να απαντήσουν” είπε με νόημα ο Ασλάμ
Συλλήψεις
Πρώτη φορά συνελήφθη στις 6 Δεκεμβρίου του 2006 από την ΕΛ.ΑΣ καθώς εκκρεμούσε σε βάρος του ένταλμα της Interpol προερχόμενο από το Πακιστάν με ημερομηνία 2 Σεπτεμβρίου του 2006 σύμφωνα με το οποίο κατηγορείτο για παράνομη μετανάστευσή και λαθραία διακίνηση ανθρώπων.
Λίγους μήνες αργότερα η ελληνική δικαιοσύνη απορρίπτει ομόφωνα το αίτημα των πακιστανικών αρχών για την έκδοση του Τζαβέντ Ασλάμ στην πατρίδα του καθώς εκτιμά πως δεν στοιχειοθετείται το αδίκημα για το οποίο κατηγορείται.
Η εισαγγελία Εφετών άσκησε έφεση κατά του βουλεύματος που απέρριπτε το αίτημα έκδοσης του Τζαβέντ Ασλάμ και τελικά λαμβάνοντας υπόψη και την αθωωτική απόφαση για τη συγκεκριμένη υπόθεση από τα ελληνικά δικαστήρια αποφασίστηκε να μην εκδοθεί στο Πακιστάν.
Με διεθνές ένταλμα σύλληψης από την Interpol ο Πακιστανός που «Καμαρώνει δίπλα στον Υπουργό Βίτσα»6Μάλιστα, οι μάρτυρες υπεράσπισης του προέδρου της Πακιστανικής Κοινότητας είπαν ότι στην περίπτωση που εκδοθεί, δεν θα έχει δίκαιη δίκη και επιπλέον κινδυνεύει η ζωή του.
Τον Μάιο του 2012, συλλαμβάνεται και πάλι μετά από ένταλμα σύλληψης που εξέδωσαν οι αρχές του Πακιστάν για την ίδια υπόθεση.
Κατέθεσε όμως αίτημα για πολιτικό άσυλο και έγινε δεκτό. Από εκείνη την ημέρα και μετά ξεκινά μια κόντρα του ιδίου με τον Πακιστανό πρέσβη στην Αθήνα Χαλέντ Οσμάν που τα έχει όλα… Συλλήψεις, καυτές ανακοινώσεις, υπονοούμενα σε μια διαμάχη που ακόμη δεν έχει τελειώσει.
Με κελεμπίες σε όχημα με ακυρωμένες πινακίδες
Στις 8 Αυγούστου του 2015, ο Τζαβέντ Ασλάμ συλλαμβάνεται από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ για εξύβριση και αντίσταση κατά της αρχής. Τότε οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν το όχημα στο οποίο επέβαινε ο ίδιος και άλλα τέσσερα άτομα φορώντας κελεμπίες καθώς οι πινακίδες που έφερε το όχημα είχαν καταργηθεί μετά από δήλωση απώλειας του ιδιοκτήτη τους.
Στις 20 Σεπτεμβρίου του 2015, συλλαμβάνεται και πάλι μαζί με δέκα ακόμη μέλη της Πακιστανικής Κοινότητας στην Αθήνα μετά από κινητοποιήσεις για να φύγει ο πρέσβης του Πακιστάν από την Αθήνα. Τότε μάλιστα, είχε καταγγείλει η Πακιστανική Κοινότητα διαφθορά στην πρεσβεία με δωροδοκίες, εκβιασμούς και απειλές κατά μελών της Πακιστανικής Κοινότητας.
Λίγους μήνες αργότερα στις 5 Ιανουαρίου του 2016, μετά από μήνυση που καταθέτει ο πρόξενος του Πακιστάν στην Αθήνα για συκοφαντική δυσφήμιση, εξύβριση και απειλή, ο Τζαβέντ Ασλάμ συλλαμβάνεται για μια ακόμα φορά από αστυνομικούς του Α.Τ Συντάγματος.
Σχόλιο: Για τα Πακιστανά αποβράσματα δεν υπάρχει Εισαγγελέας ,ούτε αντίδραση απο το Αντιρατσιστικό Αστυνομικό Τμήμα ;

3 σχόλια:

  1. Ο κυριος αυτος (δίπλα στον Βίτσα) ειναι ο Τζαβεντ Ασλαμ , προεδρος των Πακιστανών και της κοινότητας τους, καταζητούμενος απο την Ιντερπόλ, και κατηγορούμενος για δουλεμπόριο με διεθνες ένταλμα σύλληψης. Με άσυλο στην Ελλάδα απο το 2007 όταν αποφυλακίστηκε με παρέμβαση Αλαβάνου.

    https://twitter.com/Athanasiosfara1/status/1111235077390942208

    ΝΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΣΟΚ Ελληνες ! Ο προεδρος της Πακιστανών κολλητός Βίτσα απειλεί κ ζητά χαρτιά κ ψήφο

    https://www.youtube.com/watch?v=I6dqis3vESQ

    · → η αρχη το τελους για την πατριδα μας,πλεον δημιουργουνται και επισημα ισχυροι παραγοντες μεταναστων-ελληνοποιημενων και μη- στο εσωτερικο της χωρας,πολυ συντομα θα επηρεαζουν τις πολιτικες εξελιξεις της πατριδας μας,τις κοινωνικες και οικονομικες τις επηρεαζουν ηδη
    τα λεγαμε για τους αριστερους προδοτες αναφορικα με τον στοχο-σκοπο της πληρους αντικαταστασης των ντοπιων γηγενων ελληνων με λαθρομεταναστες

    Οι Πακιστανοί στις 17 Νοέμβρη φώναζαν στο σύνταγμα…«Open The Borders»

    http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2019/11/17-open-borders.html (αξιζει να διαβαστει ολο και να δειτε και το βιντεο)

    ''Ο “φίλος” του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Βίτσα, Τζαβέντ Ασλάμ, Πρόεδρος της Πακιστανικής κοινότητας, βρέθηκε στο Σύνταγμα στις 17 Νοέμβρη μαζί με τους ομοεθνείς φωνάζοντας «Open the Borders», που σημαίνει, ανοίξτε τα σύνορα.
    ... Θυμίζουμε τι έχει πει ο επικίνδυνος για την ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ της χώρας μας Τζαβέντ Ασλάμ, αυτοαποκαλούμενος πρόεδρος της Πακιστανικής κοινότητας Ελλάδος λίγο πριν σαπίσουν στο ξύλο μέλος του Ολυμπιακού… επειδή φόραγε μπλουζάκι με δάφνες της ομάδας του και νόμισαν πως ήταν χρυσαυγίτης.
    «ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΠΟΛΕΜΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ… ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤHN(!) ΚΚΕ και THN(!) ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥΣ(!) ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΠΑΝΤΑ(!) ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ(!)»

    Το βίντεο που ακολουθεί προφανώς δεν έχει παίξει στα συστημικά μέσα, αλλά εδώ είμαστε εμείς για να σας ενημερώνουμε για όλες τις εξελίξεις που αφορά το μεταναστευτικό-προσφυγικό.
    https://www.youtube.com/watch?v=A88NlnlRZ5k&feature=emb_title
    Ο Ασλάμ φαίνεται ότι έχει ανοίξει κανονικό πόλεμο με την ελληνική αστυνομία και δεν διστάζει να την κατηγορεί κάθε φορά που ξεσπά κι από ένα περιστατικό βίας με θύματα τους συμπατριώτες του.
    Ο Τζαβέντ Ασλάμ συνελήφθη στις 6 Νοεμβρίου 2006 από την ελληνική αστυνομία με βάση ένταλμα σύλληψης της Ιντερπόλ, προερχόμενο από το Πακιστάν με ημερομηνία έκδοσης 2 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με το οποίο κατηγορήθηκε για «παράνομη μετανάστευση και λαθραία διακίνηση ανθρώπων» – κατηγορία η οποία τιμωρείται στο Πακιστάν με ποινή φυλάκισης μέχρι 14 έτη....Τούτων δοθέντων, ο Άρειος Πάγος απέρριψε το αίτημα των πακιστανικών αρχών για την έκδοση του Ασλάμ Να σημειωθεί πως έξω από το κτίριο του Αρείου Πάγου είχε συγκεντρωθεί μικρή ομάδα ατόμων της συμμαχίας «Σταματήστε τον Πόλεμο» με αρχηγό ποιον άλλον τον Π.Κωνσταντίνου.
    Με αυτή λοιπόν την απόφαση στα χέρια ο Ασλάμ περιφέρετε από κανάλι σε κανάλι και από διαδήλωση σε διαδήλωση..οργανώνει τάγματα ασφαλείας κατά ομοεθνών του και απειλεί με πόλεμο τους Έλληνες.''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το λέει ο Έλληνας ο οποίος κυνηγήθηκε από αλλοδαπούς μουσουλμάνους στο κέντρο της Αθήνας

    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/826749_leei-o-ellinas-o-opoios-kynigithike-apo-allodapoys ( · → μπειτε στον συνδεσμο να δειτε το βιντεο για μια αθηνα χωρις ελληνες,δειτε τις εικονες και τα βιντεο μιας καποτε ελληνικης πρωτευουσας,αθηναμπαντ πρωην αθηνα πρωτευουσα του ελλαδικου κρατους,θυμιζουμε ολο και περισσοτερο λονδινο και εις ανωτερα,δειτε και τις εικονες με τους αρχιταλιμπαν να μετατρεπουν και επισημα διαφορες περιοχες της πατριδας μας(ουσιαστικα ολη την ελλαδα)σε ισλαμαμπαντ οι αλητες πολιτικοι,α ρε καταντια τι αλλο θα δουμε,ιστορικα δεν πρεπει να υπαρχει αλλος λαος που να επελεξε να αυτοκτονησει ετσι συνειδητα και να πληρωνει απο πανω και την αντικατασταση του)

    ''Τη δική του εκδοχή για τα γεγονότα που συνέβησαν στο κέντρο της Αθήνας δίνει ο Έλληνας πολίτης ο οποίος αφού κτυπήθηκε από αλλοδαπούς στην Ομόνοια στη συνέχεια συνελήφθη.
    Σύμφωνα με την αρχική εκδοχή, το συμβάν έγινε γύρω στις 14:30 στις 3 Δεκεμβρίου όταν εμφανίστηκε κάποιος έξω από τα μαγαζιά των μεταναστών στην οδό Σοφοκλέους, έμεινε εκεί 20 έως 30 λεπτά βρίζοντας διαρκώς στα αγγλικά για να στείλει το μήνυμά του. Προκαλούσε διαρκώς για επεισόδιο... Τον αντιμετώπισαν ψύχραιμα και αυτό το οποίο επακολούθησε είναι ότι ήρθε η αστυνομία και προσήγαγε δύο Πακιστανούς που δουλεύουν στα μαγαζιά και τον δράστη.

    Ακούστε τον τουρκόφιλο ισλαμοφασίστα να παραδέχεται ότι άσκησαν σωματική βία προσπαθώντας να φιμώσουν με τα χέρια τους τον έλληνα πολίτη , να του κλείσουν το στόμα.2020: Η Σαρία, ο ισλαμικός νόμος, στο κέντρο της Αθήνας.
    https://twitter.com/filokalia/status/1202163141389570049?ref_src=
    Το «ελληνικο κράτος» και οι ένστολοι του ως κεντρικός βραχίονας της υβριδικής τουρκικής πολεμικής επιχείρησης «Αττίλας-2020». Συλλαμβάνει έλληνες που αντιδρουν στον ισλαμικό εποικισμό ενώ παραχωρεί στρατόπεδα-σχολεία-μοναστήρια για να εγκαθίστανται οι τζιχαντιστές λαθρέποικοι
    https://twitter.com/filokalia/status/1202163141389570049?ref_src=
    Συγκεντρωση ΑΝΤΑΡΣΥΑ -ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ στο ΑΤ Ομονοιας επειδή ένας έλληνας πολίτης «εβρισε το Ισλαμ, τον Μωάμεθ και το κορανι» όπως δλδ έκανε και ο Καραϊσκακης.Είκοσι φιλοτουρκοι Πακιστανοί τον χτυπουσαν μανιασμένα στη Σοφοκλεους στο κέντρο της Αθήνας.#islamisation #SaveGreece
    https://twitter.com/filokalia/status/1201938365651849217?ref_src= ''

    εδω η συνεχεια:

    Προκλητική συγκέντρωση ετοιμάζουν Πακιστανοί εν μέσω Χριστουγέννων στην Αθήνα...Απαιτούν την παραδειγματική τιμωρία ενός Έλληνα πολίτη

    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/828399_sygkentrosi-apo-pakistanoys-savvato-stin-plateia-kotzia ( · → μπειτε στον συνδεσμο να δειτε το βιντεο για μια αθηνα χωρις ελληνες,δειτε τις εικονες και τα βιντεο μιας καποτε ελληνικης πρωτευουσας,αθηναμπαντ πρωην αθηνα πρωτευουσα του ελλαδικου κρατους,θυμιζουμε ολο και περισσοτερο λονδινο και εις ανωτερα,δειτε και τις εικονες με τους αρχιταλιμπαν να μετατρεπουν και επισημα διαφορες περιοχες της πατριδας μας(ουσιαστικα ολη την ελλαδα)σε ισλαμαμπαντ οι αλητες πολιτικοι,α ρε καταντια τι αλλο θα δουμε,ιστορικα δεν πρεπει να υπαρχει αλλος λαος που να επελεξε να αυτοκτονησει ετσι συνειδητα και να πληρωνει απο πανω και την αντικατασταση του)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. προκειται ξεκαθαρα για επιδειξη δυναμης
    πλεον πραγματοποιουνται συγκεντρωσεις και εκδηλωσεις στην ελληνικη επικρατεια,μπουκαρουν παρανομα στην πατριδα μας και επιβαλλουν σιγα σιγα την ατζεντα τους,ετσι κρατος εν κρατει οτι γουσταρουν ζητανε και κανουν αφου νιωθουν οτι η χωρα τους ανηκει πλεον
    θελεις να παρεις την κοπελα σου ή την οικογενεια σου ή να ερθει ενας τουριστας και να απολαυσεις μια βολτα στην χριστουγεννιατικη αθηνα και θα νομιζεις πλεον οτι βρισκεσαι σε κατι που θυμιζει μεταξυ καμπουλ και ισλαμαμπαντ,και εχουν και το θρασος να προωθουν την αθηνα ως χριστουγεννιατικο προορισμο στα προτυπα της πραγας ή βουδαπεστης,μαλλον μπερδεψαν(ή μαλλον επελεξαν)την καμπανια με το live your islam in greece:

    Πορεία μίσους Πακιστανών στο κέντρο της χριστουγεννιάτικης Αθήνας: «Θέλουμε το κεφάλι του απίστου»

    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/829364_poreia-misoys-pakistanon-sto-kentro-tis-hristoygenniatikis ( · → μπειτε στον συνδεσμο να δειτε το βιντεο για μια αθηνα χωρις ελληνες,δειτε τις εικονες και τα βιντεο μιας καποτε ελληνικης πρωτευουσας,αθηναμπαντ πρωην αθηνα πρωτευουσα του ελλαδικου κρατους,θυμιζουμε ολο και περισσοτερο λονδινο και εις ανωτερα,δειτε και τις εικονες με τους αρχιταλιμπαν να μετατρεπουν και επισημα διαφορες περιοχες της πατριδας μας(ουσιαστικα ολη την ελλαδα)σε ισλαμαμπαντ οι αλητες πολιτικοι,α ρε καταντια τι αλλο θα δουμε,ιστορικα δεν πρεπει να υπαρχει αλλος λαος που να επελεξε να αυτοκτονησει ετσι συνειδητα και να πληρωνει απο πανω και την αντικατασταση του)

    ''Πράξη έκαναν την [ορεία μίσους οι Πακιστανοί στο κέντρο της -κατά τα άλλα- χριστουγεννιάτικης Αθήνας ζητώντας τον αποκεφαλισμό ενός Έλληνα. Αιτία ένα ανύπαρκτο στην ουσία περιστατικό με την εξύβριση του Αλλάχ ή του προφήτη Μωάμεθ, δεν έχει διακριβωθεί, με τους συγκεντρωμένους να απαιτούν μέχρι και το κεφάλι του Έλληνα πολίτη η οποίος προέβη σε αυτή την πράξη.​Η συγκέντρωση και πορεία ξεκίνησε από το Δημαρχείο στην πλατεία Κοτζιά και κατέληξε στο Σύνταγμα το βράδυ του Σαββάτου, προκαλώντας κυκλοφοριακή συμφόρηση.Έγινε δεν έγινε το συμβάν, σημασία έχει ότι η Αθήνα, πρωτεύουσα της Ελλάδας έχει αλλάξει πλέον και στο μέλλον αυτές οι εικόνες θα γίνονται ακόμη και πιο συχνότερες.Αλλοδαποί οι οποίοι έχουν έρθει παράνομα στη χώρα επιβάλλουν και θα επιβάλλουν τους δικούς τους νόμους και κανόνες σε μια ελληνική κοινωνία η οποία βρίσκεται σε καθεστώς ύπνωσης η και σε κώμα.

    Όπως διαβάζουμε στο facebook της «Πακιστανικής κοινότητας»:
    Η πορεία ξεκίνησε από το Δημαρχείο και κατέληξε στην Βουλή, απαιτώντας ότι ο προφήτης μας ποτέ δεν θα δεχθεί την ανομία και στην συγκεκριμένη περίπτωση ο ένοχος θα δικαστεί αυστηρότατα.
    https://www.facebook.com/watch/?v=591359938357364
    Το διάσημο "Takbir-Allahu Akbar" των τζιχαντιστών, στο κέντρο της Αθήνας μπροστά απ το άγαλμα του Κολοκοτρώνη.Ευτυχώς για όλους μας που δεν μπορεί να μιλήσει.
    https://twitter.com/stavroforos_/status/1206230973534425089?ref_src= ''

    για περισσοτερα αναλυτικα στοιχεια εδω:

    ΣΗΚΩ ΓΕΡΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΣ! «ΑΛΛΑΧΟΥ ΑΚΜΠΑΡ» ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ! ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΣΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ ΤΩΝ… «ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΩΝ»! (2 ΒΙΝΤΕΟ) ...Ξυπνήστε! Θέλουν ισλαμικό νόμο - Χιλιάδες πακιστανοί φώναξαν “αλλάχου άκμπαρ” μπροστά από το άγαλμα του Κολοκοτρώνη!

    https://ethnikismos.net/2019/12/15/%cf%83%ce%b7%ce%ba%cf%89-%ce%b3%ce%b5%cf%81%ce%bf-%ce%bd%ce%b1-%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%83-%ce%b4%ce%b5%ce%b9%cf%83-%ce%b1%ce%bb%ce%bb%ce%b1%cf%87%ce%bf%cf%85-%ce%b1%ce%ba%ce%bc%cf%80%ce%b1%cf%81/ (αξιζει να διαβαστει ολο και να δειτε και τις φωτογραφιες και τα βιντεο)
    http://www.xrisiavgi.com/enimerosi/view/jupnhste-theloun-islamiko-nomo-sthn-ellada-chiliades-pakistanoi-fwnajan-all (αξιζει να διαβαστει ολο και να δειτε και τις φωτογραφιες και τα βιντεο)

    Η ΑΘΗΝΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΙΣΛΑΜΑΜΠΑΤ; (ΒΙΝΤΕΟ)

    http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2019/12/blog-post_481.html (αξιζει να διαβαστει ολο και να δειτε και τις φωτογραφιες και τα βιντεο)
    https://twitter.com/theogiannaros1/status/1206553839547146241

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive