Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2020

Δίκη Τοπαλούδη: Τι είπε το τελευταίο άτομο που είδε ζωντανή τη φοιτήτρια

Αυτή είναι η μαρτυρία του τελευταίου ανθρώπου που είδε ζωντανή την Ελένη Τοπαλούδη πριν από το έγκλημα στη Ρόδο. Ενώπιον των δικαστών κατέθεσε το πρωί της Παρασκευής ο τελευταίος άνθρωπος που είδε ζωντανή την Ελένη Τοπαλούδη....
Η δίκη για την πολύκροτη υπόθεση με την άτυχη φοιτήτρια που κακοποιήθηκε σεξουαλικά και δολοφονήθηκε στη Ρόδο, συνεχίζεται στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών. Στο εδώλιο οι δύο κατηγορούμενοι, 20 και 21 ετών. Κατηγορούνται για βιασμό και ανθρωποκτονία.
«Είχαν παρκάρει έξω από το σπίτι μου με το φορτηγάκι, στη θέση του οδηγού ήταν ο Α.Λ. και του συνοδηγού η κοπέλα. Ο Μ.Κ., που είναι γνωστός μου, ήταν έξω από το αυτοκίνητο, από την πλευρά του οδηγού. Μιλούσαν, ήταν ευδιάθετοι» κατέθεσε ο Βασίλης Καλυβόπουλος. Όπως είπε το περιστατικό, εκτυλίχθηκε τα μεσάνυχτα της 28ης Νοεμβρίου του 2018, έξω από το σπίτι του στην Κάλαθο Ρόδου.
Πρόσθεσε, επίσης, ότι όταν επέστρεψε σπίτι του, οι κατηγορούμενοι ήταν ακόμα εκεί και ότι χαιρετήθηκε με τον Μ.Κ. «Έπειτα από δύο μέρες είδα στην τηλεόραση για την εξαφάνιση της κοπέλας, συνδύασα τις μέρες και τις ώρες και κατάλαβα ότι ήταν πριν το περιστατικό» υπογράμμισε.
Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, παρακολουθούσε την κατάθεση του μάρτυρα η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη, η οποία είναι παρούσα καθ’ όλη τη διάρκεια της πολύκροτης δίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive