Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020

Eβρος: ΖΩΝΤΑΝΗ ΣΥΝΔΕΣΗ. Επεισόδια στον φράχτη – Καπνογόνα και λογομαχίες μεταξύ Αρχών και λαθρομεταναστών. ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Επεισόδια μικρής έντασης σημειώθηκαν λίγο νωρίτερα στον φράχτη του Έβρου μεταξύ Αρχών και μεταναστών. 

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες του www.evrospress.gr, όλα ξεκίνησαν όταν 500 λαθρομετανάστες προσπάθησαν να μπουν στον Έβρο, στην περιοχή των Καστανεών. 

Όπως μεταδίδουν Τουρκικά ΜΜΕ :..

“Η Ελλάδα σταμάτησε την είσοδο και την έξοδο! Χρησιμοποιούν βομβίδες ήχου “
Περίπου 100 άτομα παράνομοι μετανάστες που διασχίζουν τα χωράφια περνούν από την Πύλη Πάγαρουλε και μεταβαίνουν στην Πύλη Καστανιές στην Ελλάδα με τα πόδια. Ωστόσο, οι Έλληνες στρατιώτες δεν επέτρεψαν στους μετανάστες να διασχίσουν τη χώρα τους, μεταφέροντας το λεωφορείο στην προστατευμένη ζώνη.

Δείτε live  από τον Έβρο

Όπως μεταδίδουν τα Τουρκικά ΜΜΕ, οι Έλληνες στρατιώτες έκλεισαν τη νεκρή ζώνη με λεωφορείο, λέγοντας ότι δεν μπορούσαν να εισέλθουν στη χώρα οι μετανάστες, προσπαθώντας να τους μεταπείσουν ώστε να επιστρέψουν πίσω στην Τουρκία.
Οι μετανάστες αυτή την ώρα βρίσκονται σε αναμονή στην ουδέτερη ζώνη, ενώ σημειώνεται πως η κατάσταση σε λίγες ώρες θα είναι ιδιαίτερα δύσκολη καθώς όπως αναφέρουν ασφαλείς πηγές από ώρα σε ώρα καταφθάνουν ορδές μεταναστών στα ελληνοτουρκικά σύνορα του Έβρου.
evrospress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive