Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020

Βίντεο – ντοκουμέντο από τη στιγμή του φονικού στο Λασίθι

Ένα σοκαριστικό βίντεο που καταγράφει καρέ καρέ τη στιγμή του φονικού στο Λασίθι φέρνει στο φως της δημοσιότητας το cretalive.grΜέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα ο 43χρονος κτηνοτρόφος από τις Κουρούνες Λασιθίου πυροβολεί από απόσταση αναπνοής πατέρα και γιο...
 μπροστά στα σοκαρισμένα μάτια της κόρης και αδερφής αντίστοιχα των θυμάτων.
Τραγική φιγούρα η σύζυγος του 73χρονου και μητέρα του τραυματία. Παρακολουθεί τα τεκταινόμενα από κοντινή απόσταση και μόλις βλέπει άνδρα και γιο στο έδαφος τρέχει κοντά τους παρά το γεγονός ότι ο ένοπλος δράστης παραμένει στο σημείο του μακελειού.
Όπως φαίνεται στο βίντεο που έχει στη διάθεσή του το cretalive, όλα έγιναν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, με τον δράστη να πυροβολεί πρώτα τον γιο και μετά τον πατέρα.
Δείτε το βίντεο:

Το χρονικό του φονικού

Ο 43χρονος φέρεται να δολοφόνησε τον 73χρονο μέσα στο ίδιο του το σπίτι στο χωριό Κουρούνες του Δήμου Αγίου Νικολάου ενώ τραυμάτισε σοβαρά τον γιο του αλλά και τον γαμπρό του.
Όπως προέκυψε, τα αίτια της δολοφονικής επίθεσης ήταν κτηματικές διαφορές που υπήρχαν ανάμεσα στον φερόμενο δράστη και την οικογένεια του θύματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive