Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020

Ηρεμιστικό "Μασάζ" στους ξεσηκωμένους νησιώτες, λεφτά στους Δήμους για να συμφωνήσουν και ... ΠΑΓΩΜΑ των επιτάξεων για να ηρεμήσουν όλοι

Παγώνει έως την επόμενη Δευτέρα η διαδικασία επίταξης εκτάσεων στα νησιά, για τη δημιουργία κλειστών δομών για τους πρόσφυγες. Αυτό ανακοίνωσε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μηταράκης, τονίζοντας ότι η απόφαση ελήφθη προκειμένου να υπάρξει χρόνος για διάλογο με τους τοπικούς φορείς....
Μάλιστα, ανέφερε ότι πρότεινε στον περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Κώστα Μουτζούρη να συναντηθούν την Παρασκευή ή το Σάββατο, όταν ο ίδιος επιστρέψει από το Βερολίνο και ο κ. Μουτζούρης από τις Βρυξέλλες, ώστε να μην καθυστερήσει η διαδικασία του διαλόγου.
«Όσο διαρκεί η επίταξη δεν κάνουμε κανένα διάλογο… Θα κάνουμε διάλογο από μηδενική βάση γιατί μπορούμε να βρούμε μια πιο έξυπνη λύση», δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου.
Ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου τόνισε ακόμη ότι η επίταξη δεν είναι τίποτε άλλο από μια ενοικίαση των συγκεκριμένων χώρων για τρία χρόνια. Τόνισε επίσης ότι δεσμεύεται πως θα κλείσουν οι σημερινές δομές και δεν θα λειτουργούν δύο δομές σε κάθε νησί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive