Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2020

Αντισυγκέντρωση πούστηδων. Του ΣΩΚΡΑΤΗ ΠΑΠΑΧΑΤΖΗ

Κανονικά δεν θα ‘πρεπε να ασχοληθεί κανείς με την “αντισυγκέντρωση” έξω από το Caravel, όπου, σύμφωνα με την … ΕΦΣΥΝ συμμετείχαν “δ ε κ ά δ ε ς μέλη φεμινιστικών οργανώσεων, γυναικείων συλλογικοτήτων και ακτιβιστών ΛΟΑΤΚΙ” [μιλάμε για κινητοποίηση (ΦΩΤΟ) σε γιγάντια κλίμακα…]κ.λ.π. Δεν θα ‘πρεπε καν να ασχοληθεί με ένα σύνθημα όπως το οριακής βλακείας & χυδαιότητας “ΤΟ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ…ΣΤΟ ΔΙΑΛΟ ΚΙ Η ΠΑΤΡΙΣ” 
Δυο παρατηρήσεις μόνο...
Πρώτη: επειδή άνθρωποι όπως οι συγκεντρωμένοι αναφέρονται στους αντιπάλους τους [τα “Ορθόδοξα Χριστιανικά Σωματεία” που είχαν συγκέντρωση εντός του Caravel] ως “σκοταδιστές”, “εκπροσώπους του Μεσαίωνα”, κτλ: δεν έχω δει ποτέ …εκπρόσωπο του Μεσαίωνα να κάνει …αντισυγκέντρωση όταν συγκεντρώνονται άθεοι, οπαδοί των αμβλώσεων κλπ.  Που σημαίνει πιθανώς ότι: οι “θρησκόληπτοι” σ’ αυτή τη χώρα έχουν στοιχειωδώς εξελιχθεί από τη δεκαετία του ’80 [επεισόδια παραθρησκευτικών οργανώσεων για τον Τελευταίο Πειρασμό του Σκορτσέζε]. Σε αντίθεση με το “προοδευτικό” τμήμα του πολιτικού φάσματος, που παραμένει αποφασιστικά στις γραμμές που χάραξε τη δεκαετία του ’20.
Η δεύτερη παρατήρηση είναι όλο το χαρτί : 
Προσέξτε την επιγραφή στο αριστερό από τα δύο μικρά πανώ, πάνω από το μεγάλο που κρατούν οι twisted idiots: Ε Ι Μ Α Σ Τ Ε    Γ Ε Μ Α Τ Α   Ο Ρ Γ Η !

1 σχόλιο:

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive