Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020

Στις φλόγες αυτοκίνητα στα Κ. Πατήσια! Διασπορά της τρομοκρατίας από το κέντρο της Αθήνας (Εξάρχεια) στην Περιφέρεια?…

Ακόμα ένα κρούσμα εμπρησμού αυτοκινήτων έλαβε χώρα τα ξημερώματα της Κυριακής σε αυτοκίνητα στα Κάτω Πατήσια. Ο εμπρησμός έλαβε χώρα στην περιοχή Θυμαράκια. Η επίθεση έγινε στις 5:00 το πρωί της Κυριακής και αποτέλεσμα ήταν να σημειωθούν ζημιές σε δύο αυτοκίνητα....
«Βάλανε φωτιά και κάηκαν. Αν γινόταν έκρηξη θα καιγόμασταν όλοι σαν τα ποντίκια, αν λαμπάδιαζαν και τα άλλα που ήταν παρκαρισμένα», είπε ο ιδιοκτήτης του ενός αυτοκινήτου στο iefimerida.gr.
Σημειώνεται ότι πριν από περίπου 10 ημέρες, ακόμα μία περίπτωση εμπρησμού αυτοκινήτου σημειώθηκε για άλλη μια φορά στη διάρκεια της νύχτας, αυτή τη φορά στην περιοχή των Ιλισίων. Το εν λόγω ΙΧ αυτοκίνητο ήταν σταθμευμένο στο υπαίθριο πάρκινγκ της φοιτητικής εστίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Άγνωστοι αφού το περιέλουσαν με εύφλεκτο υγρό στη συνέχεια προχώρησαν στην πυρπόλησή του. Από την φωτιά το ΙΧ καταστράφηκε ολοσχερώς. Σημειώνεται ότι παρά την καταστροφή του τα οχήματα που βρίσκονταν γύρω του δεν υπέστησαν κάποια υλική ζημιά. Την φωτιά έσβησαν πέντε πυροσβέστες που έσπευσαν με δύο οχήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive