Τρίτη 30 Μαΐου 2023

ΡΟΔΟΣ, ΧΑΡΙΣΑΜΕ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ < ΤΟΥΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΑΜΕ & ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΑΧΟΥΡΙ.

 Μετά τους ύμνους διεθνών ΜΜΕ για τις ομορφιές της, η Ρόδος βρίσκεται στο επίκεντρο για τις σκηνές που εκτυλίχθηκαν στο αεροδρόμιο μετά την πρωινή βροχή. Λίγα λεπτά βροχής ήταν αρκετά για να δημιουργηθεί και πάλι χάος στο αεροδρόμιο. Η Ρόδος μπορεί να έχει αρχίσει να γεμίζει από τουρίστες, ωστόσο ορισμένα προβλήματα δεν λύνονται.

Μετά από κάθε μπόρα, το αεροδρόμιο βάζει νερά και οι υπάλληλοι τρέχουν με σφουγγαρίστρες και κουβάδες να επαναφέρουν την ομαλότητα.

 

 

 

Σε μια χρονική συγκυρία όπου η τουριστική κίνηση βρίσκεται στην αιχμή της, 

  

η Ρόδος βρίσκεται εκτεθειμένη στα μάτια χιλιάδων επισκεπτών. Ρόδος: Σφουγγαρίστρες και κουβάδες στο αεροδρόμιο μετά από βροχή – Δείτε εικόνεςΤο αεροδρόμιο της Ρόδου πλημμύρισε για μία ακόμη φορά, με τους εργαζόμενους να τρέχουν με κουβάδες και σφουγγαρίστρες να μαζεύουν τα νερά 

και τους επισκέπτες του νησιού που βρίσκονταν μέσα στο αεροδρόμιο, να βλέπουν έκπληκτοι τις εικόνες....

Η ίδια κατάσταση σημειώθηκε και έξω από το αεροδρόμιο της Ρόδου, όπου ο δρόμος μετατράπηκε σε ποτάμι, δημιουργώντας έτσι ένα άνευ προηγουμένου κυκλοφοριακό κομφούζιο.

Η βροχή που έπεσε το πρωί, προκάλεσε προβλήματα σε πολλές υπαίθριες τουριστικές επιχειρήσεις και καταστήματα,  σε Ρόδο, Λίνδο, Φαληράκι, Ιαλυσό αλλά και σε άλλες περιοχές όπου οι ιδιοκτήτες αναγκάστηκαν σχεδόν να σταματήσουν τη λειτουργία τους μέχρι να σταματήσει η βροχή. Δείτε τις εικόνες του rodiaki.gr, από το αεροδρόμιο…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive