Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020

Ο Μεθύστακας «Βαρύμαγκας» χοιροβοσκός Πολάκης επιβεβαίωσε τον τίτλο του «πολιτικού τραμπούκου» μέσα στο αεροπλάνο


Μία -δυσάρεστη όπως αποδείχθηκε- έκπληξη περίμενε τον εκδότη της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, Γιάννη Κουρτάκη στο αεροπλάνο από τα Χανιά προς την Αθήνα. Ο εκδότης της εφημερίδας καθόταν σε διπλανή θέση από τον πρώην αναπληρωτή υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ και όπως αναφέρει ο Γιάννης Κουρτάκης σε ανάρτησή του...
στο Facebook, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός έπρεπε να σηκωθεί για να καθίσει ο ίδιος και η σύζυγός του.
««Εσυ είσαι ο Κουρτάκης;». Ναι του απάντησα και απο εκείνη τη στιγμή άρχισε να χυδαιολογεί, επιβεβαιώνοντας τον τίτλο του «πολιτικού τραμπούκου»» έγραψε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Κουρτάκης, περιγράφοντας το όλο σκηνικό και πώς εκτυλίχθηκε.
Διαβάστε τι έγραψε ο Γιάννης Κουρτάκης:
Επιστρέφοντας απο τα αγαπημένα μου Χανια, είχα (τελικά) την τύχη να συνταξιδευω με την πολιτική ντροπή της Κρητης, τον καθρέπτη του Τσίπρα, Παύλο Πολάκη.
Όταν μπήκα στο αεροπλάνο, διαπίστωσα οτι καθόμασταν σε διπλανή θέση. Μάλιστα επειδή είχε κάτσει, επρεπε να σηκωθεί προκειμένου να καθίσουμε με την σύζυγο μου. « Εσυ είσαι ο Κουρτάκης;». Ναι του απάντησα και απο εκείνη τη στιγμή άρχισε να χυδαιολογεί, επιβεβαιώνοντας τον τίτλο του «πολιτικού τραμπούκου».
Λες και βρισκόταν πίσω απο το πληκτρολόγιο, γράφοντας στο Facebook, έλεγε κάτι ασυναρτησίες του τύπου: «ξόδεψες 1,5 εκ. ευρώ για να μην βγω βουλευτης». Φυσικά γι αυτόν τον τύπο, είναι αυτονόητο οτι δεν θα ξοδευα ούτε ένα ευρώ, κάτι που του το είπα κατάμουτρα.
Μαλιστα ο λόγος που τα λέει όλα αυτά εχει να κανει με την προσπάθεια του, θυματοποίησης του εαυτού του. Θέλει να περάσει το μήνυμα οτι τον κυνηγούν τα «συμφέροντα», παραβλέποντας οτι ο μόνος που τον κυνηγά είναι ο νόμος.
Με την μυρωδιά της τσικουδιάς να εχει κατακλείσει τον ορίζοντα (προφανώς ήταν μεθυσμένος) συνέχιζε τα καραγκιοζιλίκια του, αδιαφορώντας για τις αποδοκιμασίες των επιβατών, αλλά και τις παρακλήσεις του πληρώματος. Κάποια στιγμή ο πολλά βαρύς Σφακιανός, και αφού είχε κουτουλήσει δυο φορές, στα ράφια του αεροσκάφους, εκλιπαρούσε το πλήρωμα ν αλλάξει θέση, προκριμένου να είναι δίπλα μου.
Μιλάμε για ένα πολιτικό αντράκι που έχει μάθει να εκτελεί συμβόλαια δολοφονίας χαρακτήρων, κρυπτόμενος πίσω από το πληκτρολόγιο.
Δεν θα γράψω τίποτα παραπάνω. Άλλωστε οι 200 συνταξιδιώτες μπορούν να πουν πολλά περισσότερα. Ενα μόνο με έκανε να αισθάνομαι υπερήφανος που είμαι Κρητικος. Το γεγονός οτι δεν βρέθηκε ούτε ένας να με αποδοκιμάσει τη στιγμή που είχα τον ζωηρό «διάλογο» με την πολιτική ντροπή της Κρητης.
Και αισθάνθηκα ακόμη καλύτερα όταν βγαινοντας από το αεροπλάνο, δεχόμουν συγχαρητήρια για το γεγονός οτι δεν άφησα τον βόθρο να μολύνει το κλειστό περιβάλλον. Επειδή τα Χανια έχουν διδάξει και Δημοκρατία, και πολιτική, και πολιτισμό, ας γνωρίζουν οι Πολακηδες οτι δεν θα τους αφήσουμε να μετατρέψουν την γενέτειρα των Βενιζέλων και των Μητσοτακηδων σε Βενεζουέλα. Όσο για το αντράκι απο τα Σφακιά, ειλικρινά το λυπήθηκα…
Υ.Γ.: Να ζητήσω συγνώμη απο τους δεκάδες συνταξιδιώτες μου, που εξαιτίας της τραμπούκικης συμπεριφοράς Πολακη, υπέστησαν ολιγόωρη ταλαιπωρία.
Αυτόπτης Μάρτυρας:
Σήμερα έγινα μάρτυρας ως επιβάτης ενός απαράδεκτου γεγονότος!!! Ο πρώην υφυπουργός υπουργός υγείας Παύλος πολακης άρχιζε να βρίζει και να επιτίθεται στον δημοσιογράφο Γιάννη Κουρτακη της εφημερίδας παραπολιτικών!! Προσπαθήσαμε να τον ηρεμήσουμε προκειμένου να μην χάσουμε την πτήση αλλά δυστυχώς για να επιτεθεί στον συνεπιβάτη του ήταν διατεθειμένος να ταλαιπωρήσει τους πολίτες!!

Πηγή:Parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive