Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου 2020

Σοκάρει ο 17χρονος που ξυλοκοπήθηκε σε σχολείο του Βύρωνα: Με πατούσαν ενας ενας στο κεφάλι

Σοκάρει ο 17χρονος που ξυλοκοπήθηκε σε σχολείο του Βύρωνα: Με πατούσαν στο κεφάλι
Συγκλονίζει ο 17χρονος μαθητής που δέχτηκε άγρια επίθεση στην αυλή του σχολείου του στον Βύρωνα, κατά τη διάρκεια διαλείμματος. «Ήρθαν από πάνω μου και με πατούσαν. Περνούσε ένας - ένας και με πατούσε στο κεφάλι». Τα σημάδια στο πρόσωπό του μαρτυρούν την αγριότητα της επίθεσης....
Με κολάρο στο λαιμό και νάρθηκα στη μύτη περιγράφει όλα όσα έζησε την περασμένη εβδομάδα, όταν περικυκλώθηκε από 17 άτομα μέσα στο σχολείο του στο Βύρωνα.
«Με είχαν κυκλώσει πραγματικά και άρχισαν να με χτυπούν όλοι μαζί. Δεν μπορούσα να φύγω από κάπου. Προσπάθησα να αμυνθώ όσο μπορούσα αλλά δεν ήταν καθόλου εύκολο με τόσα άτομα να κάνεις κάτι» υποστηρίζει ο ίδιος.
Οι δράστες της επίθεσης συνέχιζαν να τον χτυπούν με αγριότητα ακόμα και όταν ο 17χρονος ήταν τραυματισμένος στο έδαφος.

«Το τραγικό ήταν ότι συνέχιζαν να με χτυπούν πιο δυνατά όταν έπεσα κάτω γιατί δεν μπορούσα να αμυνθώ. Με χτυπούσαν από τον αυχένα μέχρι το κεφάλι. Είχαν επικεντρωθεί εκεί πέρα», τονίζει.

Εκείνα τα τρομακτικά δευτερόλεπτα ήταν μόνος απέναντι σε μια ομάδα νεαρών που λίγο έλειψε να τον σκοτώσουν. Ο πατέρας του που μιλάει για πρώτη φορά δεν θέλει να σκέφτεται τι θα συνέβαινε αν τα χτυπήματα συνεχίζονταν για λίγη ώρα ακόμα.

«Εστω και μισό λεπτό να συνεχίζονταν, τα χτυπήματα θα ήταν μοιραία» δηλώνει στην κάμερα του Live News.

Οι καθηγητές και οι φίλοι του τραυματισμένου μαθητή παρακολουθούσαν άπραγοι. Ήταν αδύνατον να τον σώσουν. Μέσα στο σχολείο εκτυλίσσονται σκηνές απόλυτης αγριότητας.

«Η αδερφή μου προσπαθούσε να με προστατέψει με κάποιους φίλους μου. Δεν ξέρω αν θα κάναμε αυτή την κουβέντα αν δεν ήταν αυτοί» λέει ο 17χρονος.

Όπως αναφέρει ο ίδιος, όλα είχαν αρχίσει 45 λεπτά νωρίτερα, κατά τη διάρκεια του 3ου διαλείμματος. Τότε κατέβηκε στην αυλή και πήγε να ζητήσει εξηγήσεις από έναν μαθητή του Γυμνασίου που συστεγάζεται για όσα είχε κάνει στην αδερφή του.

«Του ζήτησα το λόγο και τους ζήτησα εξηγήσεις γι' αυτό που έκαναν στην αδερφή μου. Της είχαν κλέψει χρήματα και την είχαν φτύσει στο πρόσωπο. Γενικότερα, δεχόταν πολλές φραστικές επιθέσεις και δεν μπορούσα να είμαι απλός παρατηρητής».

Τα παιδιά επιστρέφουν στις τάξεις τους για μάθημα. Το σχέδιο της εκδίκησης όμως αρχίζει να οργανώνεται.

«Το παιδί στο οποίο πήγε να ζητήσει τον λόγο ο γιος μου έστειλε μηνύματα σε μια ομάδα παιδιών και τους είπε πως στο επόμενο διάλειμμα τους χρειάζεται όλους δίπλα του, καθώς θα πέσει ξύλο» αναφέρει η μητέρα του 17χρονου.

Στο επόμενο διάλειμμα ο 17χρονος περικυτκλώνεται και το σχολείο μετατρέπεται σε πεδίο μάχης. «Με απίστευτη βιαιότητα, στοχευμένα στο κεφάλι και το πρόσωπο με κίνδυνο να χάσει την όρασή του στο αριστερό μάτι» διηγείται ο πατέρας του.

Στο σχολείο του Βύρωνα επικρατεί πανδαιμόνιο. Λίγα λεπτά μετά, φτάνει ασθενοφόρο και ο 17χρονος μεταφέρεται αιμόφυρτος σε νοσοκομείο. «Στο επόμενο διάλειμμα είχε μαζέψει περίπου 15 άτομα τα οποία μου επιτέθηκαν και με χτύπησαν άγρια» λέει ο 17χρονος.

Το θέμα παίρνει αμέσως διαστάσεις. Η πρώτη συγγνώμη στη μητέρα του 17χρονου είναι αδύνατον να μετριάσει τον θυμό του παιδιού της. «Ήρθε η μαμά ενός παιδιού η οποία θέλησε να μου ζητήσει συγγνώμη για τον τρόπο με τον οποίο τον χτύπησε το παιδί της».

Ο τραυματισμένος μαθητής εξηγεί πως θέλει πλέον να ολοκληρωθεί ο εφιάλτης που έζησε. «Θέλω να τους δω να δικάζονται, θέλω να τους δω να καταδικάζονται».

Σημειώνεται ότι οι γονείς του έχουν ήδη κινηθεί νομικά κατά των δραστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Follow by Email

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive