Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2020

ΑΝΗΚΟΥΣΤΟ Απο ΠΟΥ να φυλαχτούμε πιά; Συνελήφθη αστυνομικός που είχε διαπράξει 11 ληστείες

Συνελήφθη αστυνομικός που είχε διαπράξει 11 ληστείες
Χρησιμοποιούσε το υπηρεσιακό του όπλο και λήστευε βενζινάδικα και περίπτερα σε διάφορες περιοχές της Αττικής. Σε βενζινάδικα και σε περίπτερα «χτυπούσε» ένας 29χρονος αστυφύλακας, ο οποίος από τον περασμένο Δεκέμβριο είχε διαπράξει συνολικά έντεκα ληστείες...
σε διάφορες περιοχές της Αττικής (Αγία Παρασκευή, Χαλάνδρι, Περιστέρι, Ηλιούπολη και Γαλάτσι). 

Ο 29χρονος —που υπηρετούσε σε υπηρεσία της Αττικής— συνελήφθη σήμερα (Πέμπτη) στην Αγία Παρασκευή, από αστυνομικούς του οικείου Τμήματος Ασφαλείας, τέθηκε σε διαθεσιμότητα, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας για ληστείες κατ’ εξακολούθηση και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Λίγο πριν από τη σύλληψή του είχε διαπράξει δύο ένοπλες ληστείες σε πρατήριο υγρών καυσίμων στο Περιστέρι και σε περίπτερο στο Γαλάτσι, από όπου αφαίρεσε συνολικά 690 ευρώ.

Σε έρευνες που ακολούθησαν, πραγματοποιήθηκαν βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το υπηρεσιακό του πιστόλι, ρουχισμός, τρία δίκυκλα, καθώς και τα χρήματα (690 ευρώ) από τις τελευταίες ληστείες. 

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα, ενώ διατάχθηκε σε βάρος του η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive