Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020

Ντέιβιντ Όλνεϊ: Τραγουδιστής ζήτησε συγγνώμη από το κοινό και πέθανε στη μέση συναυλίας. Ο Αμερικανός υπέστη καρδιακή προσβολή επί σκηνής

Ντέιβιντ Όλνεϊ: Τραγουδιστής ζήτησε συγγνώμη από το κοινό και πέθανε στη μέση συναυλίας
Ο Αμερικανός τραγουδιστής και συνθέτης Ντέιβιντ Όλνεϊ άφησε την τελευταία του πνοή επί σκηνής σε συναυλία στη Φλόριντα των ΗΠΑ. Ο 71χρονος άνδρας στη μέση του live ένιωσε έντονους πόνους στο στήθος, -κατάλαβε το τέλος του- ζήτησε συγγνώμη από το κοινό, έκλεισε τα μάτια του και έπεσε σιωπηλά...
όπως ανέφεραν δύο μουσικοί που βρίσκονταν δίπλα του, σύμφωνα με το BBC.
Ο μουσικός υπέστη καρδιακή προσβολή κατά τη διάρκεια της συναυλίας στο φεστιβάλ της Santa Rosa Beach το περασμένο Σάββατο.
«Ο Όλνεϊ ήταν στα μισά του τρίτου του τραγουδιού όταν σταμάτησε, ζήτησε συγγνώμη και έκλεισε τα μάτια του» έγραψε η Amy Rigby, μουσικός που βρισκόταν δίπλα του, σε ανάρτηση που έκανε στο Facebook.
Ο Scott Miller, που επίσης βρισκόταν επί σκηνής με τον Όλνεϊ, ανέφερε ότι προσπάθησε να συνεφέρει τον τραγουδιστή. «Ο Ντέιβιντ σταμάτησε, είπε "Ζητάω συγγνώμη" και έβαλε το πηγούνι του πάνω στο στήθος του» έγραψε. «Ήταν τόσο απλό και απαλό όπως ήταν και εκείνος. Τον βάλαμε στο πάτωμα και προσπαθήσαμε με όλες μας τις δυνάμεις να τον συνεφέρουμε μέχρι να έρθουν οι διασώστες».
Ο Όλνεϊ ήταν βασικό μέλος της μουσικής σκηνής του Νάσβιλ και τα τραγούδια του έχουν ηχογραφηθεί από πολλούς αστέρες της country και της folk μουσικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive