Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020

Ανεκδοτάκιας: Λούγκρα πεθαίνει και πάει καρφι στην ΚΟΛΑΣΗ

Μια Λουγκρα πεθαίνει και πάει καρφί στην κόλαση αφού ούτε καν βγήκε κάποιος άλλος να τον παραλάβει. Εκεί λοιπόν τον περιμένει ο βελζεβουλης και του δείχνει 3 πόρτες που οδηγούν σε αντίστοιχα δωμάτια και του λέει οτι έφτασε η ώρα να διαλέξει που θα περάσει το υπόλοιπο της αιωνιότητας.  Ανοίγει την πρώτη πόρτα και βλέπει ενα λάκκο μες χώμα και λάσπη και μέσα άνθρωποι με τη λάσπη να τους καλύπτει μέχρι τον λαιμό. Ο ... άνδρας λέει: Αχχχχ Οχι Οχι εδω… Ελλαααα βελζεβουλη άσε με να δω και το άλλο δωμάτιο»...

Στο δεύτερο δωμάτιο, το χώμα καλύπτει το στόμα και αγγίζει τις μύτες των ανθρώπων. Ο άνδρας λέει πάλι όχι και ζητά να δει το τρίτο.
Στο τρίτο δωμάτιο, το χώμα αγγίζει τα γόνατα των ανθρώπων, ενώ αυτοί τρώνε γλυκά και πίνουν καφέ. «Διαλέγω αυτό το δωμάτιο», λέει ο άνδρας. «Οκ», λέει ο διάβολος.
Όταν όμως η πόρτα κλείνει, ο διάβολος φωνάζει: «Τέλος το διάλειμμα για καφέ. Τα κεφάλια πάλι μέσα»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive