Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2020

Έβαλαν φωτιά σε νηπιαγωγείο στο Μελισσοχώρι (ΦΩΤΟ)

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τους εκπαιδευτικούς, τους γονείς και τους μικρούς μαθητές του νηπιαγωγείου στο Μελισσοχώρι του δήμου Ωραιοκάστρου κατά την επιστροφή τους στο σχολείο μετά την περίοδο των γιορτών...

Σύμφωνα με καταγγελία του συλλόγου γονέων, κηδεμόνων και φίλων νηπιαγωγείων Μελισσοχωρίου, «νεαρά πιθανόν άτομα, έβαλαν φωτιά στη διακοσμητική χριστουγεννιάτικη κορδέλα που είχε τοποθετηθεί στην είσοδο του κλασικού νηπιαγωγείου, με κίνδυνο να μεταδοθεί η πυρκαγιά εσωτερικά στο κτίριο».
Όπως αναφέρουν δεν πέρασε αρκετός καιρός που επιτήδειοι, όπως τους χαρακτηρίζουν, είχαν προκαλέσει φθορές στις γλάστρες τις οποίες πέταξαν στην αυλή και σε γειτονική οικία.
Τα μέλη του συλλόγου εκφράζουν την αγανάκτησή τους για τα πρόσφατα περιστατικά τονίζοντας ότι είναι «κρίμα για τον κόπο των παιδιών μας, των διδασκόντων αλλά και των γονέων».
Να σημειωθεί ότι η αστυνομία έχει ενημερωθεί για την απόπειρα εμπρησμού.
Δείτε τις φωτό:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive