Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020

ΕΚΤΑΚΤΟ. Λαθρομετανάστες χτύπησαν οδηγό φορτηγού και έκαναν ζημιές στο όχημα στα Διαβατά! ΒΙΝΤΕΟ

Σε έξι συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία μετά την ένταση που προκλήθηκε στο χώρο φιλοξενίας λαθρομεταναστών στο πρώην στρατόπεδο Αναγνωστοπούλου, στα Διαβατά Θεσσαλονίκης. 
Αποτέλεσμα εικόνας για Πρόσφυγες χτύπησαν οδηγό φορτηγού στα Διαβατά!
Περίπου 40 άτομα έκλεισαν τη Συμμαχική οδό διαμαρτυρόμενοι για την ...ανεπαρκή θέρμανση στο camp....
Οι υπεύθυνοι του κέντρου φιλοξενίας τους υπέδειξαν να μετακινηθούν σε κοινόχρηστους στεγασμένους χώρους αλλά και πάλι διαμαρτυρήθηκαν γιατί δεν υπήρχε επαρκής θέρμανση.
Ενώ οι λαθροπρόσφυγες είχαν κλείσει το δρόμο, ένας οδηγός φορτηγού επιχείρησε να περάσει. Κάποιος πέταξε πέτρα στο όχημα, και άλλος του όρμησε με ξύλο και έσπασαν το παρμπρίζ. Ο οδηγός κατέβηκε και ακολούθησε συμπλοκή μαζί τους, στη διάρκεια της οποίας τραυματίσθηκε ο Έλληνας οδηγός. Τότε επενέβησαν δυνάμεις των ΜΑΤ, που οδήγησαν τους διαμαρτυρόμενους πίσω στο κέντρο φιλοξενίας του πρώην στρατοπέδου Αναγνωστοπούλου, ενώ έγιναν και προσαγωγές.
Για το περιστατικό συνελήφθησαν, 3 Ιρακινοί, 25 29, 31 ετών, μία γυναίκα επίσης από το Ιράκ 35 ετών και ένας 34χρονος λαθρομετανάστης από την Τουρκία! Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για φθορά, παράβαση του νόμου περί όπλων και παρακώλυση συγκοινωνιών.
Συνελήφθη επίσης και ο 26χρονος οδηγός της νταλίκας στον οποίο έκανε μήνυση για σωματική βλάβη ο 34χρονος! Θα μας δέρνουν, θα σπάνε την περιουσία μας ή πόσω μάλλον αν εργαζόταν στη νταλίκα ο 26χρονος και θα καθόταν αμέτοχος… αυτό θέλουν. Τα σχόλια δικά σας. όσο για το κρυώνουν ή παγώνουν, δεν τους κάλεσε κανείς να μείνουν στη χώρα μας και υποτίθεται και οι ίδιοι δε θέλουν να μείνουν… Χιλιάδες Έλληνες παγώνουν μέσα στα σπίτια τους που κι αυτά τους τα παίρνει η εφορία και δεν έχουν και να φάνε από καμία ΜΚΟ έτοιμο φαί και δούλεψαν και έδωσαν στο Κράτος χιλιάδες ευρώ και δραχμές για να περιμένουν ίσως μια πενιχρή σύνταξη…
Όταν η «Handelsblatt» το 2013 έκανε ειδική αναφορά στο θέμα των χιλιάδων νοικοκυριών που βρίσκονται χωρίς ρεύμα επειδή δεν είναι σε θέση να πληρώσουν τους λογαριασμούς τους.
«Κάθονται στα σκοτεινά και εντείνεται ο φόβος ενόψει ενός κρύου χειμώνα», έγραφε τότε χαρακτηριστικά η εφημερίδα, αναφερόμενη και στον θάνατο της της 13χρονης Σάρας από αναθυμιάσεις στη Θεσσαλονίκη… τώρα είναι πολύ χειρότερα… ποιος νοιάστηκε για τους Έλληνες; Όταν ενδιαφερθεί έστω και ένας πολιτικός, μετά ας νοιαστούν και για τους… πρόσφυγες!
thestival 

3 σχόλια:

  1. ΟΧΙ σε Ένοπλες Δυνάμεις υπηρέτες των λαθρομεταναστών!


    ''Στρατός που τον κατήντησαν να γίνει κουβερνάντα,Στρατός που τον εμάραναν τα λείψανα κι οι δρόμοι,Τέτοιος Στρατός καλλίτερα να λείψει μια για πάντα» Γ. ΣΟΥΡΗΣ
    Καταντήσαμε στο σημείο αρματαγωγά του Πολεμικού μας Ναυτικού να κοιμίζουν και να σιτίζουν λαθρομετανάστες! Την ίδια ώρα, που στο Αιγαίο υπάρχει μια κρίση σοβαρή με την Τουρκία! Αυτά είναι όμως λεπτομέρειες για αυτούς που μας κυβερνούν.
    Μάλιστα, εκδίδουν και ανακοινώσεις κομπάζοντας για το γεγονός ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας έχουν γίνει υπηρεσία εξυπηρετήσεως Ασιατών και Αφρικανών, μία από αυτές και η εξής:
    «Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης συνδρομής και του κεντρικού συντονιστικού ρόλου που έχουν αναλάβει οι Ένοπλες Δυνάμεις (ΕΔ) για την εύρυθμη λειτουργία, τοπικά, των δομών φιλοξενίας προσφύγων, σας γνωρίζεται ότι για τις 28 Νοεμβρίου 2019 διαμένουν σε 34 δομές διαχείρισης ΕΔ, 55.085 μετανάστες/πρόσφυγες, με δυνατότητα φιλοξενίας 30.708 ατόμων (οι δομές φιλοξενίας Λέσβου, Σάμου, Χίου, Λέρου, Κω, Έβρου, Μαλακάσας και Διαβατών) έχουν υπεράριθμους μετανάστες/πρόσφυγες σύμφωνα με την κατανομή προσφύγων που γίνεται από τους αρμόδιους φορείς) … Για την υγειονομική κάλυψη διατίθεται ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό από τους Κλάδους των ΕΔ.»
    Επίκαιρος ο στίχος του Σουρή λοιπόν! Και απαράδεκτο το γεγονός ότι κατάντησαν τον Στρατό “κουβερνάντα” των λαθρομεταναστών.''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το λεωφορείο του… «ρατσισμού»

    ''Πριν από λίγες ημέρες βρισκόμουν σε κάποιο αστικό λεωφορείο. Κινούμενο σε ώρες αιχμής ήταν «πήχτρα» από κόσμο. Δίπλα μου ακριβώς στεκόταν μια κυρία γύρω στα 60 με «καλό» ντύσιμο και λίγα μέτρα πιο πέρα, ανάμεσα στους υπόλοιπους επιβάτες, ήσαν και δύο μελαμψοί αλλοδαποί, ηλικίας γύρω στα 30 έτη, προερχόμενοι προφανώς από κάποια ασιατική χώρα. Ξαφνικά, η κυρία αυτή έκανε δριμύτατη παρατήρηση σε κάποια νεαρά κορίτσια που καθόντουσαν σε θέσεις, να σηκωθούν απ’ αυτές για να καθίσουν άλλα άτομα, τα οποία το είχαν μεγαλύτερη ανάγκη. Η ανησυχία της συγκεκριμένης κυρίας, με τον «Ριζοσπάστη» ανά χείρας, δεν αφορούσε τους τρεις ηλικιωμένους που βρισκόντουσαν σε σχετική απόσταση αναπνοής, αλλά στους δύο προαναφερθέντες αλλοδαπούς.
    Απευθυνόμενη στις νεαρές κοπέλες ζήτησε και πάλι να σηκωθούν για να καθίσει καταρχάς ο ένας αλλοδαπός, λέγοντας συγκεκριμένα ότι «δεν βλέπετε ότι ο άνθρωπος κοντεύει να καταρρεύσει;», ασχέτως του ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος φαινόταν μια χαρά. Αμέσως μετά, απευθυνόμενη στον δεύτερο αλλοδαπό, ο οποίος ήταν πιο γεροδεμένος από τον προηγούμενο, του είπε με ύφος… προσταγής, να καθίσει κι αυτός. Ο αλλοδαπός ευγενέστατα της απάντησε ότι δεν επιθυμούσε να καθίσει και πολύ σωστά της συνέστησε να καθίσει είτε η ίδια είτε κάποιος άλλος από τους ηλικιωμένους που βρισκόντουσαν στο λεωφορείο. «Όχι», είπε με… προλεταριακό στόμφο η προφανής οπαδός του ΚΚΕ, «εσύ να καθίσεις, γιατί ξέρω κιόλας ότι δεν σε πληρώνουν και στην δουλειά σου, επειδή είσαι μετανάστης»(!), αφήνοντας εμβρόντητους όσους την άκουσαν και ιδιαίτερα τον αλλοδαπό, ο οποίος σαφώς ενοχλημένος πλέον της είπε «σας είπα ότι δεν θέλω να καθίσω, υπάρχουν άλλοι που το έχουν μεγαλύτερη ανάγκη εδώ μέσα και δεν μπορείτε να ξέρετε αν πληρώνομαι ή όχι».

    Απτόητη, η ενοχλητική «φαν» του ανεπάγγελτου Κουτσούμπα, ξεκίνησε και πάλι να ομιλεί λέγοντας «Ξέρω εγώ, ξέρω…», για να λάβω επιτέλους τον λόγο και να της πω ότι θα έπρεπε να ντρέπεται, γιατί αντιμετώπιζε τους αλλοδαπούς ως άτομα με ειδικές ανάγκες, βάζοντάς τους σε χειρότερη μοίρα από τους ηλικιωμένους. Ότι ο δήθεν αντιρατσισμός της στην ουσία είναι ο ρατσισμός της απόρριψης του ξένου και της αντιμετώπισής του ως ανίσχυρο και προστατευόμενο είδος, όχι γιατί έχει κάποια προβλήματα υγείας ή κινητικότητας, αλλά μόνο και μόνο επειδή είναι αλλοδαπός. Ότι αντί να απευθυνθεί στους τρεις ηλικιωμένους που ήσαν στοιβαγμένοι πιο πέρα, οι οποίοι στο κάτω-κάτω ήσαν οι απόμαχοι της Ελληνικής Εργατικής Τάξης, τους προσέβαλε με την αήθη συμπεριφορά της, όπως άλλωστε προσέβαλε και τους αλλοδαπούς. Η κυρία αυτή το μόνο που είπε, με το χαρακτηριστικό σπινθηροβόλο βλέμμα της αγελάδας που χαρακτηρίζει τους εγχώριους νοσταλγούς του Στάλιν, ήταν ότι «αυτά τα λένε οι φασίστες και οι ρατσιστές. Τέτοιος είσαι;», για να λάβει την δέουσα απάντηση «Αυτά τα λένε όλοι οι Έλληνες που έχουν φιλότιμο και εσείς με την συμπεριφορά σας δεν δείχνετε να το έχετε κυρία μου». Στην επόμενη στάση η «ανθρωπίστρια» κατέβηκε φωνάζοντας «γεμίσαμε φασίστες», με ειρωνικά γελάκια και ανάλογα σχόλια να ακούγονται στο υπόλοιπο λεωφορείο.
    Στον νου μου ήρθαν τα λόγια του Τεντ Καντζίσκι (γνωστότερου ως Unabomber), ο οποίος στο μανιφέστο του έλεγε τα εξής, που ταιριάζουν επακριβώς στην περίπτωση αυτή:...''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. «Καίνε την ιστορία μας»: Η εικόνα με παράνομο μετανάστη κάνει τον γύρο της Ελλάδας

    https://taxalia.blogspot.com/2020/01/blog-post_417.html

    ''Οργή στο διαδίκτυο…Ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Χαλκειού, Βασίλης Βίγκας, έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες με παράνομο μετανάστη να έχει μπει σε χωράφι και να κόβει μία ελιά!Το περιστατικό, όπως σημειώνεται, δεν είναι μεμονωμένο. Υπάρχουν δεκάδες καταγγελίες για ανάλογα περιστατικά.
    Αναφέρει ο κ. Βίγκας:«Κόβουν τα ελαιόδεντρα μας…αιωνόβια δέντρα καταλήγουν στις φωτιές τους…Καίγεται η ιστορία μας… Γενιές κ γενιές έχουν μαζέψει αυτά τα δέντρα για να κάνουν το λάδι τους…Καταστρέφεται η πιο παραγωγική περιοχή του νησιού μάς….. Κλείστε την ΒΙΑΛ τώρα!!!».
    Τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση είναι γεμάτα οργή. Ένας χρήστης μάλιστα παραθέτει ακόμα μια φωτογραφία με κάτι που μοιάζει με σφαγμένο ζώο, προφανώς οικόσιτο.Εμπρός σε αυτή την κατάσταση, πάρθηκε απόφαση για κινητοποιήσεις από παραγωγικούς φορείς και σωματεία στα νησιά Λέσβος, Χίος και Σάμος.Οι κινητοποιήσεις αποφασίστηκαν να είναι διήμερες, 22 και 23 Ιανουαρίου.''

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive