Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2020

Για φαντάσου, "Εθνικό θέμα" το λαστιχένιο τόπι. Απειλεί με ανεξαρτητοποίηση ο Θοδωρής Ζαγοράκης αν υποβιβαστεί ο ΠΑΟΚ

Με μια δήλωση του, ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Θοδωρής Ζαγοράκης απειλεί να ανεξαρτητοποιηθεί εφόσον εφαρμοστεί η εισήγηση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού για υποβιβασμό του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης από το πρωτάθλημαΣυγκεκριμένα, ο Θοδωρής Ζαγοράκης τονίζει μεταξύ άλλων ότι:...
«εάν ο ΠΑΟΚ δεν δικαιωθεί, εγώ δεν μπορώ να συνευρίσκομαι στην ίδια πολιτική στέγη με όλους αυτούς που βάλλουν καθ΄ υπόδειξη τρίτων εναντίον του ΠΑΟΚ και του ίδιου του ελληνικού ποδοσφαίρου».
Η ανακοίνωση
Η σημερινή εισήγηση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού είναι εξοργιστική, καταδικαστέα και πρωτοφανής στα αθλητικά χρονικά. Αποτελεί προϊόν σκοπιμοτήτων που εξυπηρετούν συγκεκριμένες ΠΑΕ και αδικούν κατάφωρα τόσο τον ΠΑΟΚ όσο και το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι το πόρισμα της Επιτροπής είναι νομικά αβάσιμο. Δυστυχώς και η ίδια η σύνθεση της Επιτροπής εγείρει σοβαρά ηθικά ερωτήματα για την όλη διαδικασία.
Η κατάσταση που διαμορφώθηκε το τελευταίο διάστημα υποτιμά τη νοημοσύνη των Ελλήνων φιλάθλων και εξευτελίζει όσους υπηρετήσαμε το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Επειδή δεν έχω μάθει στη ζωή μου να μασάω τα λόγια μου και να κρύβομαι, δηλώνω ευθαρσώς:
Το αυτοδιοίκητο του ελληνικού ποδοσφαίρου δεν μπορεί να χρησιμοποιείται ως δικαιολογία. Υπαίτιοι για τη σημερινή κατάσταση που διαμορφώθηκε στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι αυτοί που όρισαν την συγκεκριμένη Επιτροπή.
Το μείζον αυτή τη στιγμή είναι να σταματήσει άμεσα η συγκεκριμένη φαρσοκωμωδία. Εάν αυτό δεν γίνει, εάν ο ΠΑΟΚ δεν δικαιωθεί, εγώ δεν μπορώ να συνευρίσκομαι στην ίδια πολιτική στέγη με όλους αυτούς που βάλλουν καθ΄ υπόδειξη τρίτων εναντίον του ΠΑΟΚ και του ίδιου του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Δεσμεύομαι ότι θα δώσω τον αγώνα μου με όλες τις δυνάμεις που έχω για την δικαίωση του ΠΑΟΚ, απ’ όπου και όπου χρειαστεί.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η σημερινή εισήγηση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού είναι εξοργιστική, καταδικαστέα και πρωτοφανής στα αθλητικά χρονικά. Αποτελεί προϊόν σκοπιμοτήτων που εξυπηρετούν συγκεκριμένες ΠΑΕ και αδικούν κατάφωρα τόσο τον ΠΑΟΚ όσο και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι το πόρισμα της Επιτροπής είναι νομικά αβάσιμο. Δυστυχώς και η ίδια η σύνθεση της Επιτροπής εγείρει σοβαρά ηθικά ερωτήματα για την όλη διαδικασία. Η κατάσταση που διαμορφώθηκε το τελευταίο διάστημα υποτιμά τη νοημοσύνη των Ελλήνων φιλάθλων και εξευτελίζει όσους υπηρετήσαμε το ελληνικό ποδόσφαιρο. Επειδή δεν έχω μάθει στη ζωή μου να μασάω τα λόγια μου και να κρύβομαι, δηλώνω ευθαρσώς: Το αυτοδιοίκητο του ελληνικού ποδοσφαίρου δεν μπορεί να χρησιμοποιείται ως δικαιολογία. Υπαίτιοι για τη σημερινή κατάσταση που διαμορφώθηκε στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι αυτοί που όρισαν την συγκεκριμένη Επιτροπή. Το μείζον αυτή τη στιγμή είναι να σταματήσει άμεσα η συγκεκριμένη φαρσοκωμωδία. Εάν αυτό δεν γίνει, εάν ο ΠΑΟΚ δεν δικαιωθεί, εγώ δεν μπορώ να συνευρίσκομαι στην ίδια πολιτική στέγη με όλους αυτούς που βάλλουν καθ΄ υπόδειξη τρίτων εναντίον του ΠΑΟΚ και του ίδιου του ελληνικού ποδοσφαίρου. Δεσμεύομαι ότι θα δώσω τον αγώνα μου με όλες τις δυνάμεις που έχω για την δικαίωση του ΠΑΟΚ, απ’ όπου και όπου χρειαστεί.

1 σχόλιο:

  1. Δεν θα ασχοληθώ με την ουσία του ποδοσφαιρικού θέματος, διότι εδώ και πάρα πολλά χρόνια το Ελληνικό ποδόσφαιρο «παίζεται» εκτός γηπέδων και δεν συγκινεί κανέναν αφελή (τους κάποτε λεγόμενους αγνούς φιλάθλους). Ο μόνοι που «συγκινούνται» (για ιδιοτελείς σκοπούς βεβαίως-βεβαίως) είναι κάποιοι «αλογομούρηδες» και κάποιοι περιθωριακοί επαγγελματίες «φίλαθλοι».

    Όμως, ως εργοδότης του, θα ασχοληθώ στο ελάχιστο δυνατόν (για αυτονόητους λόγους αξιοπρεπείας) με τον ευρωβουλευτή τον οποίο πληρώνω μαζί με όλους τους Έλληνες για 2η θητεία. Ερωτώ λοιπόν τον διαπρεπή ευρωεκπρόσωπο και ευρωνομοθέτη «μας»: στα 5.5 χρόνια της μέχρι σήμερα θητείας του, πόσες και ποιές είναι οι ομιλίες και παρεμβάσεις του για υψίστης σημασίας εθνικά ή κοινωνικά θέματα ή για θέματα οικονομίας και αναπτύξεως; Κατ' αυτόν, το μείζον Ελληνικό πρόβλημα είναι η εισήγηση μίας επιτροπής ενός παντελώς ανυπόληπτου θεσμού;;; Για το «έργο» που προσέφερε έως τώρα ως ευρωβουλευτής, θεωρεί ότι είναι άξιος ο μισθός του;

    Κλείνω το σχόλιό μου με δύο μηνύματα προς όλους τους εμπλεκομένους.

    Μήνυμα προς τους οποιουσδήποτε «θεσμούς»: Κάτω τα χέρια από τον ΠΑΟΚ, την Ξάνθη ή οποιαδήποτε άλλη ομάδα, όλες στον ίδιο «τροχό» γυρίζουν, «χθές από κάτω, σήμερα από πάνω» (και για όσους το προτιμούν, υπάρχει και η παραλλαγή με το... «τραινάκι») και η ζωή συνεχίζεται...

    Μήνυμα προς όλους τους «αγίους» παράγοντες: Μην είσθε βλάκες, για να πάρει κάποιος ένα «πρωτάθλημα» (ακόμη και πέτσινο), χρειάζεται «αντιπάλους», συνεπώς και αν δεν υπάρχουν, θα πρέπει να τους... εφεύρει και να τους νταντεύει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive