Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2020

Πυρκαγιά στο Άργος: Νεκρά τα δύο αδέλφια- Καταπλακωμένα και καμένα στο σπίτι τους

Νεκρά βρέθηκαν τα δύο αδέλφια μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε τα ξημερώματα της Πέμπτης σε σπίτι στο οποίο διέμεναν στην Πυργέλα Άργους στην Αργολίδα. Οι πυροσβέστες που συμμετείχαν στην επιχείρηση αποκαθαρισμού του χώρου μετά την κατάσβεση της φωτιάς εντόπισαν τις απανθρακωμένες σορούς των δυο αδερφών....
 Σύμφωνα με το argolikeseidhsis.gr, τα δύο αδέρφια ήταν καταπλακωμένα και καμένα από την στεγή της οικίας η οποία κατέρρευσε πριν προλάβουν να φύγουν από το φλεγόμενο σπίτι. Σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες πρόκειται για μια γυναίκα με κινητικά προβλήματα και έναν άνδρα.
Νεκρά εντοπίστηκαν δύο άτομα, κατά τη διάρκεια κατάσβεσης σε μονοκατοικία στη Τ.Κ. Πυργέλλας, του δήμου Άργους-Μυκηνών.
🚒Επιχείρησαν 12 με 6 οχήματα.
Δείτε άλλα Tweet του χρήστη Πυροσβεστικό Σώμα
Οι πυροσβεστικές δυνάμεις που έφθασαν (από το Άργος και το Ναύπλιο) στο σημείο κατάφεραν να μην επεκταθεί η φωτιά σε διπλανά κτίσματα, ενώ έπειτα από έρευνες που έκαναν μέσα στο σπίτι, που καταστράφηκε ολοσχερώς, βρήκαν νεκρά τα δύο άτομα.

Στο σημείο αναμένεται ιατροδικαστής, για μία πρώτη επιτόπια έρευνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive