Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου 2020

«Τελικά είχε δίκιο. Μόνος του και όλοι μας».«Πόρτα» στον χοιροβοσκό Πολάκη από εστιατόριο της Θεσσαλονίκης


Με τη γυναίκα του και την κόρη του θέλησε να δειπνήσει ο Παύλος Πολάκης το βράδυ της Παρασκευής στην συμπρωτεύουσα, όμως τα πράγματα δεν πήγαν ακριβώς όπως τα είχε σχεδιάσει. Κατά τις δέκα η οικογένεια Πολάκη μπήκε στο δημοφιλές εστιατόριο Mamaloúka και ο πρώην υπουργός ζήτησε τραπέζι. Προς έκπληξή του, όμως, το προσωπικό τον ενημέρωσε ότι....
όλα τα τραπέζια του καταστήματος ήταν ρεζερβέ. Ο Παύλος Πολάκης προσφέρθηκε να περιμένει, ακόμα και να καθίσει σε εξωτερικό χώρο, όμως τελικά τραπέζι δεν βρέθηκε. Χωρίς να διαμαρτυρηθεί, αλλά εμφανώς συνοφρυωμένος, ο βουλευτής τελικά απεχώρησε.  Έτσι, η οικογένεια Πολάκη αναζήτησε άλλο μέρος για τη βραδυνή της έξοδο και οι θαμώνες του Mamaloúka συνέχισαν να απολαμβάνουν τη δική τους. «Τελικά είχε δίκιο. Μόνος του και όλοι μας», σχολίασε νεαρή πελάτισσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Follow by Email

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive