Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020

Παγκόσμιο σοκ: Εννέα οι νεκροί στο μοιραίο ελικόπτερο με τον Κόμπι Μπράιαντ. Τι περιγράφει αυτόπτης μάρτυρας

Αποτέλεσμα εικόνας για Κόμπι Μπράιαντ
Εννέα είναι τελικά οι νεκροί μετά την συντριβή του ελικοπτέρου του Κόμπι Μπράιαντ, όπως ανακοινώθηκε επισήμως από την αστυνομία του Λος Άντζελες και τον σερίφη Βιλανουέβα.  Εκτός του Κόμπι και της κόρης του Τζιάνα, άλλοι επτά άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους...
χωρίς προς το παρόν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα τα ονόματά τους.  Ο σερίφης της περιφέρειας Καλαμπάσας στο Λος Άντζελες ανακοίνωσε ότι οι επιβαίνοντες -μεταξύ των οποίων ο Κόμπι Μπράιαντ και η 13χρονη κόρη του- στο ελικόπτερο που συνετρίβη ήταν τελικά 9, δηλαδή 8 επιβάτες και ο πιλότος.  Όπως αναφέρουν οι αμερικανικές αρχές και οι 9 της μοιραίας πτήσης θεωρούνται νεκροί, τη στιγμή που συνεχίζονται οι έρευνες. Συγκλονιστική είναι η περιγραφή αυτόπτη μάρτυρα για τη στιγμή της πτώσης του ελικοπτέρου που μετέφερε τον Κόμπι Μπράιαντ, την κόρη του και άλλους επτά ανθρώπους.   Ο 62χρονος Jerry Kocharian στεκόταν έξω από την εκκλησία του Κάνιον πίνοντας καφέ. Τότε είδε ένα ελικόπτερο να πετά ασυνήθιστα χαμηλά. «Δεν ακουγόταν καλά και βρισκόταν πολύ χαμηλά. Το είδα να χάνει ύψος και στροβιλίζεται. Όμως ήταν δύσκολο να καταλάβω διότι είχε πυκνή ομίχλη», δήλωσε αρχικά ο 62χρονος άνδρας.  «Αμέσως μετά άκουσα μία έκρηξη και διέκρινα μία πύρινη μπάλα», συνέχισε τις δηλώσεις του ο Jerry Kocharian, προσθέτοντας: «Κανείς δεν θα μπορούσε να βγει ζωντανός από αυτό».  Το ελικόπτερο που μετέφερε τον βετεράνο σταρ του NBA και των Λέικερς συνετρίβη γύρω στις 10 το πρωί, κοντά στην δρόμο Las Virgenes.  Ένας ακόμη μάρτυρας, ο 61χρονος Scott Daehlin δήλωσε ότι είδε το ελικόπτερο να πετά πολύ χαμηλά και έγειρε αριστερά πριν πέσει στο έδαφος. «Αμέσως κάλεσε το 911», πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive