Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020

ΦΡΙΚΗ στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Αλλοδαποί του επιτέθηκαν με μαχαίρια και ξύλα για 50 ευρώ. Το μαχαίρι χτύπησε το νεφρό του θύματος. ΦΩΤΟ ΣΟΚ

Θεσσαλονίκη: Του επιτέθηκαν με μαχαίρια και ξύλα για 50 ευρώ
Σοκάρουν τα φωτογραφικά στιγμιότυπα με την παροχή πρώτων βοηθειών στο ένα από τα θύματα της ληστείας που σημειώθηκε τα ξημερώματα στην οδό Γιαννιτσών, στη Θεσσαλονίκη....
Υπενθυμίζεται ότι το περιστατικό συνέβη λίγο πριν τις 02:00, στη συμβολή των οδών Κωνσταντίνου Οικονόμου και Κώττα Ρούλια, κοντά στο One Salonica, στη δυτική Θεσσαλονίκη. Αλλοδαποί κρατώντας μαχαίρια και ρόπαλα προσέγγισαν τρεις Πακιστανούς και έναν Έλληνα και αφαίρεσαν από τους δύο 50 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.
Στα θύματα παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από διασώστες του ΕΚΑΒ. Το ένα από τα θύματα είχε δύο μαχαιριές στην πλάτη. Το μαχαίρι χτύπησε το νεφρό του άτυχου νεαρού προκαλώντας του ακατάσχετη αιμορραγία.
Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου. Η Αστυνομία προχώρησε στην προσαγωγή τεσσάρων ατόμων που εντοπίστηκαν στην ευρύτερη περιοχή, ωστόσο δεν προέκυψε εμπλοκή τους στο περιστατικό.

1 σχόλιο:

  1. απ'οτι φαινεται δυστυχως και η θεσσαλονικη βαδιζει πλεον στα χναρια της αθηνας,
    αλλη μια ελληνικη πολη γκετοποιειται,''πεφτει'' - ''χανεται'',απολαμβανει τα οφελη των ''επενδυτων'' και του πολυπολιτισμου

    μια περιοχη που θα μπορουσε να αποτελει στολιδι και να προσελκυει ελληνες και τουριστες γκετοποιειται και παραδιδεται και αυτη σε ολων των ειδων αλλοδαπους

    οπως στην αθηνα ετσι και στη θεσσαλονικη ολόκληρες γειτονιές και εμπορικοί δρόμοι με καταστήματα περνανε σιγα σιγα στα χέρια αλλοδαπών και δεν βρίσκεις πλέον μαγαζί με Έλληνα ιδιοκτήτη, πως επιτρεπεται να λειτουργουν ολα αυτα τα καταστηματα των αλλοδαπων στο κεντρο της θεσσαλονικης (ή της αθηνας);
    και μαλιστα σε ανθρωπους που μπουκαραν κατα 99,99% παρανομα στην ελλαδα,γιατι δεν ελεγχονται ολα αυτα τα μαγαζια;ποιος τους δινει ολες αυτες τις αδειες;ξερω λαθροδημαρχοι τυπου μπουταρης και καμινης

    ομοιως και στους παρακατω συνδεσμους μπορειτε να διαβασετε για τις δυσκολες συνθηκες που βιωνουν οι ελαχιστοι εναπομειναντες ελληνες που ζουν και δραστηριοποιουνται ακομα στην συγκεκριμενη περιοχη αφου ολη η περιοχη γκετοποιειται και παραδιδεται σε συμμοριες λαθροεισβολεων,λαθροαλλοδαπων καταστηματαρχων κλπ...:

    Το γκέτο της Μοναστηρίου: Κραυγή αγωνίας από κατοίκους-επαγγελματίες

    https://www.voria.gr/article/to-gketo-tis-monastiriou-kravgi-agonias-apo-katikous---epangelmaties (αξιζει να διαβαστει ολο)

    Στα όριά τους οι κάτοικοι στη Θεσσαλονίκη εξαιτίας των αλλοδαπών «προσφύγων»: «Δεν μπορούμε ούτε να κυκλοφορήσουμε»...Αγανάκτηση κατοίκων στην Μοναστηρίου για τους αλλοδαπούς: Τι πρέπει να κάνουμε να κυκλοφορούμε με μαχαίρια και ρόπαλα; (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ) Οι αλλοδαποί προκαλούν προβλήματα...Θεσσαλονίκη: Στα “κάγκελα” οι κάτοικοι στη Μοναστηρίου για τις συμπλοκές και τα επεισόδια (ΦΩΤΟ+VIDEO)

    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/814667_sta-oria-oi-katoikoi-sti-thessaloniki-exaitias-ton
    https://www.wepost.gr/%ce%b1%ce%b3%ce%b1%ce%bd%ce%ac%ce%ba%cf%84%ce%b7%cf%83%ce%b7-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%bf%ce%af%ce%ba%cf%89%ce%bd-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%bc%ce%bf%ce%bd%ce%b1%cf%83%cf%84%ce%b7%cf%81%ce%af%ce%bf/ (αξιζει να διαβαστει ολο)
    https://thesstoday.gr/%CE%B8%CE%B5%CF%83%CF%83%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CE%BD%CE%AF%CE%BA%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%B1-%CE%BA%CE%AC%CE%B3%CE%BA%CE%B5%CE%BB%CE%B1-%CE%BF%CE%B9-%CE%BA%CE%AC%CF%84%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%B9/ (αξιζει να διαβαστει ολο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive