Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020

Εικόνες από νέα ένταση στη Μόρια μετά από τη δολοφονία ενός 20χρονου Αφρικανού απο Αφγανό λαθρομετανάστη. Η Αστυνομία ταυτοποίησε και συνέλαβε έναν 27χρονο Αφγανό στη Μυτιλήνη

Εικόνες από νέα ένταση στη Μόρια μετά από τη δολοφονία ενός 20χρονου
Αναταραχή προέκυψε από το πρωί της Παρασκευής (17/01) στον καταυλισμό του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης στη Μόρια, λόγω του θανάτου ενός 20χρονου από την Υεμένη, την Πέμπτη 16 Ιανουαρίου. Αφρικανοί λαθρομετανάστες διαμαρτύρονται για τις συνθήκες διαμονής τους...
και διεκδικούν τον διαχωρισμό τους από τους Αφγανούς που διαμένουν εκεί. Γύρω στις 13:30 κατέλαβαν τον δρόμο μπροστά στο ΚΥΤ, ενώ Αφγανοί τους πετούσαν πέτρες μέσα από τον ελαιώνα.
Όπως έγινε γνωστό και σύμφωνα με όσα μεταφέρει το Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ως κατηγορούμενος για το φόνο του 20χρονου συνελήφθη σήμερα το μεσημέρι 27χρονος Αφγανός.
Πρόκειται για το δεύτερο περιστατικό ανθρωποκτονίας αυτόν το μήνα στον καταυλισμό της Μόριας, το οποίο εξιχνιάστηκε άμεσα, μετά από συστηματική και εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης.
Ταυτοποιήθηκε και συνελήφθη στη Μυτιλήνη σήμερα ο 27χρονος αλλοδαπός και σε βάρος του σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας με πρόθεση και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.
Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων και βάσει της ενημέρωσης από την ΕΛ.ΑΣ., ο 27χρνος επιτέθηκε και τραυμάτισε τον 20χρονο με αιχμηρό αντικείμενο, σε διάφορα σημεία του σώματός του και ακολούθως τράπηκε σε φυγή.
Στον χώρο του συμβάντος μετέβησαν άμεσα και πραγματοποίησαν αυτοψία, κλιμάκιο αστυνομικών, καθώς και εξειδικευμένο εγκληματολογικό συνεργείο της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου .
Ο νεαρός αλλοδαπός άνδρας υπέκυψε στα τραύματά του, κατά τη διακομιδή του με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο της Μυτιλήνης.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης, ενώ την προανάκριση και τις έρευνες διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης.
Δείτε φωτογραφίες από την ένταση στη Μόρια:

1 σχόλιο:

  1. «ΑΣΥΝΟΔΕΥΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΟ» ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΣΠΑΓΕ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΛΕΣΒΟ!

    https://ethnikismos.net/2020/01/17/%ce%b1%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%bf%ce%b4%ce%b5%cf%85%cf%84%ce%bf-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%83%cf%86%cf%85%ce%b3%ce%bf%cf%80%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%bf-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%bc%ce%b7%cf%84%cf%83/

    ''Πολλά είναι τον τελευταίο καιρό τα περιστατικά βεβήλωσης και καταστροφών σε εκκλησάκια και προσκυνητάρια –κυρίως στα «προσφυγοκρατούμενα» νησιά του ανατολικού Αιγαίου- και οι «αλληλέγγυοι» άφηναν υπόνοιες για… προβοκατόρικες ενέργειες, με σκοπό την δημιουργία έντασης.
    Αμ δε! Ένα 17χρονο «ασυνόδευτο προσφυγόπουλο», απ’ αυτά που πήρε υπό την προστασία του ο Μητσοτάκης –και πιθανότατα συμμαθητής των παιδιών μας στα… πολυπολιτισμικά σχολεία- κατελήφθη επ’ αυτοφώρω από αστυνομικούς και συνελήφθη στην Μυτιλήνη, γιατί προκάλεσε εκτεταμένες φθορές σε προσκυνητάρι.
    Προφανώς, πρόκειται για «ορφανό» του Ισλαμικού Κράτους, απ’ αυτά που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα! Να το χαίρονται οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι» και ο… πολυπολιτισμικός Μητσοτάκης!''

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive