Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020

ΠΑΝΙΚΟΣ στο «Ελ. Βενιζέλος»: Ελέγχθηκε γκρουπ 15 Κινέζων από την Oυχάν


Συναγερμός στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» μετά την πληροφορία ότι στις 11:15 σήμερα το πρωί έφθασαν μέσω του αεροδρομίου Φιουμιτσίνο της Ρώμης 15 υπήκοοι Κίνας, επτά εκ των οποίων, από την πόλη Ουχάν στην οποία ξέσπασε ο κορoνοϊός....
  Το γκρουπ αμέσως απομονώθηκε και στα πλαίσια του ειδικού πρωτοκόλλου, διενεργήθηκε προληπτικός έλεγχος και από το ΚΕΕΛΠΝΟ που έδειξε σε πρώτη φάση ότι δεν νοσούν.  Οι συγκεκριμένοι, αναχώρησαν πριν τέσσερις ημέρες από την πόλη τους και μέσω Ιταλίας έφθασαν στο αεροδρόμιο των Σπατών όπου οι πληροφορίες λένε ότι το απόγευμα οι Κινέζοι υπήκοοι θα αναχωρήσουν για την Σαντορίνη.  Η πληροφορία δόθηκε στον αξιωματικό του αεροδρομίου και πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής Γιώργο Καλλιακμάνη ο οποίος μιλώντας στο protothema.gr επεσήμανε πως «Είναι υποχρέωση όλων μας ανεξαρτήτως ιδιότητας να παρεμβαίνουμε προκειμένου να διευθετούνται αποτελεσματικά θέματα που έχουν να κάνουν με τη δημόσια υγεία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive