Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019

ΒΟΜΒΕΣ Θ. ΤΖΗΜΕΡΟΥ-ΗΧΗΤΙΚΟ: ΤΟ ΚΚΕ ΔΙΑΚΗΡΥΣΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ SITE ΤΟΥ ΟΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (π.χ.ΤΟΥΡΚΙΑ) ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΟΠΛΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΓΧΩΡΙΑΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ! ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΞΑΝΑ ΕΜΦΥΛΙΟ

Ιδού συνοπτικά όσα είπε στη συνέντευξή του ο κ. Τζήμερος.Το ΚΚΕ γράφει στο επίσημο site του ότι ποτέ δεν αποκήρυξε τη δικτατορία του προλεταριάτου, ένας λοιπόν που απεργάζεται την επιβολή δικτατορίας στη χώρα, είναι φασίστας....
Κομμουνιστής μεν, αλλά συνηθίσαμε να τον αποκαλούμε φασίστα κάθε εκπρόσωπο του ολοκληρωτισμού.
Όσοι ξέρουν ιστορία γνωρίζουν ότι κομμουνισμός και ναζισμός ήταν συνεταιράκια. Όταν ο Χίτλερ είχε συμφωνήσει με τον Στάλιν στο Σύμφωνο Ειρήνης υπέγραψαν το σύμφωνο Ρίμπεντροπ-Μολότοφ. Τότε, στην αρχή του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, όταν ο Χίτλερ επιτέθηκε στην Ελλάδα, οι εδώ ντόπιοι κομμουνιστές ήταν υπέρ του συντρόφου Χίτλερ.
Όταν αργότερα ο Χίτλερ εισέβαλε στη Σοβιετική Ένωση τότε τα άλλαξαν, και από τα μέσα του 1943 και μετά το ΚΚΕ το μόνο που το ενδιέφερε ήταν να ετοιμάσει το έδαφος ώστε η Ελλάδα να γίνει παραμάγαζο της Σοβιετικής Ένωσης. Δηλαδή αυτό που θεωρούν οι περισσότεροι ως πράξη αντίστασης ήταν στην πραγματικότητα εκκαθαρίσεις των κομμουνιστών εναντίον ανθρώπων που απλώς δεν ασπάζονταν την ιδεολογία του κομμουνισμού. Δηλ. το ΚΚΕ έκανε εμφύλιο πολύ νωρίτερα, πριν τα γεγονότα του ’45.
Από την μεταπολίτευση και μετά υπήρξε η απόλυτη ιδεολογική κυριαρχία του ΚΚΕ το οποίο διέβρωσε όλα τα άλλα κόμματα. Όταν σε συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου αποκάλεσα τον Μπελογιάννη «σφαγέα με το γαρύφαλλο», εξεμάνη η Δούρου η οποία ζήτησε να διαγραφεί η φράση από τα πρακτικά, ο δε πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου που εξελέγη με την παράταξη Πατούλη (ΝΔ) συναίνεσε να διαγραφεί η φράση. Να θυμίσω ότι ο Μπελογιάννης ως πολιτικός επίτροπος του ΕΛΑΣ ήταν εκείνος που έδωσε το ΟΚ για όλες τις σφαγές των κομμουνιστών στην Πελοπόννησο το 1944.
Το ΚΚΕ δεν έχει αποκηρύξει τον στόχο της ένοπλης πάλης, δεν έχει αποκηρύξει τη βία ως στόχο πολιτικής έκφρασης. Για παράδειγμα στην 1η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου με διοίκηση Πατούλη , ο επικεφαλής της παράταξης του ΚΚΕ έβαλε μέσα στη συνεδρίαση διάφορους τραμπούκους του κόμματος με στειλιάρια, σημαίες , πανό, ντουντούκες , εμποδίζοντας τη συνεδρίαση επί 2-3 ώρες, ζητώντας να συζητήσει ένα θέμα η Περιφέρεια για το οποίο σύμφωνα με τον νόμο είναι αναρμόδια (το θέμα της αντισεισμικής θωράκισης των σχολείων της Αττικής, γι’ αυτό είναι υπεύθυνοι οι Δήμοι)! Αυτά γίνονται συνέχεια με το ΚΚΕ και καμία παράταξη, κανείς δεν κάνει κάτι γι’ αυτή τη θεσμική εκτροπή, διότι ξέρει ότι θα βρεθεί απέναντι στα τάγματα εφόδου του ΚΚΕ.
Το ΚΚΕ είναι εγκληματική οργάνωση και θα έπρεπε να αποβληθεί από το πολιτικό σύστημα. Δεν μπορεί να παίρνεις μέρος σε ένα παιχνίδι όταν δεν σέβεσαι τους κανόνες του. Όταν το ΚΚΕ μολονότι βρίσκεται στη Βουλή δεν δέχεται π.χ. έλεγχο στα οικονομικά του, παρά το ότι χρηματοδοτείται από τον φορολογούμενο και διατηρεί ομάδες εφόδου ενώ δεν συμμετέχει στο συμβούλιο εξωτερικής πολιτικής. Ο στόχος του παραμένει η δημιουργία ενός εμφυλίου.
Το ΚΚΕ είναι ο άτυπος κυβερνήτης της χώρας από τη μεταπολίτευση και μετά. Το ΚΚΕ μιλούσε για ανεξάρτητη Μακεδονία και ανεξάρτητη Θράκη. Σκοπός του ΚΚΕ ήταν να αποσπαστούν αυτές οι περιοχές από την Ελλάδα, δηλ. να κολοβωθεί η εθνική κυριαρχία και να ενωθούν με τις κομμουνιστικές δυνάμεις της Σερβίας ή και της Βουλγαρίας και όλες μαζί να γίνουν προτεκτοράτα της Σοβιετικής Ένωσης.
Αυτός ήταν ο σκοπός του ΚΚΕ και μέχρι πρότινος. Ο σημερινός δε σκοπό τους ΚΚΕ είναι ακόμη πιο ανατριχιαστικός . Δεν ξέρω αν οι ακροατές-τηλεθεατές έχουν διαβάσει με τα δικά τους μάτια όσα παρουσιάζονται στο site του ΚΚΕ σήμερα και θα διαβάσετε τα εξής ανατριχιαστικά: αν η χώρα εμπλακεί λέει σε ιμπεριαλιστικό πόλεμο, αμυντικό ή επιθετικό (εδώ είναι μια παγκόσμια πρωτοτυπία, το ΚΚΕ φαντάζεται ότι υπάρχει αμυντικός ιμπεριαλιστικός πόλεμος), τότε το κόμμα της εργατικής τάξης θα αναλάβει στρατιωτική δράση μέχρι την ολοκληρωτική ήττα της αστικής τάξης εγχώριας και ξένης με σκοπό την κατάκτηση της εξουσίας.
Αυτό λέγεται εμφύλιος! Και απορώ πώς δίνεται άδεια σε ένα κόμμα να συμμετέχει στις εκλογές όταν διακηρύσσει ότι αν μας επιτεθεί η Τουρκία (πράγμα που δεν είναι απίθανο), θα πάρουν τα όπλα με στόχο να νικήσουν την εγχώρια αστική τάξη και να κατακτήσουν την εξουσία!
(από το 0.59’00”’ ως το τέλος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive