Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2019

Στον ΣΥΡΙΖΑ «βάφτισαν» προσωπικότητες πρώην στελέχη της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ

Αποτέλεσμα εικόνας για Στον ΣΥΡΙΖΑ «βάφτισαν» προσωπικότητες πρώην στελέχη του Νεολαίας ΠΑΣΟΚ
Ο ΣΥΡΙΖΑ, τόσο ως κυβέρνηση όσο και ως αντιπολίτευση, έχει αποδειχθεί “μανούλα” στο να βαφτίζει το κρέας ψάρι. Σε ρυθμούς Halloween: Σούπερμαν το ΠΑΣΟΚ, «σκιάχτρο» ο ΣΥΡΙΖΑ, «μάγισσα» η ΝΔ. Το έκανε και σήμερα, με αφορμή τη λίστα με 120 πρόσωπα που δηλώνουν τη στράτευσή τους στην προσπάθεια μετασχηματισμού του ΣΥΡΙΖΑ...
  Ανάμεσά τους πολλά στελέχη του βαθέως ΠΑΣΟΚ, αλλά και πρώην κορυφαία στελέχη της Νεολαίας του ΠΑΣΟΚ, που από το 1996 µέχρι το 2004 λειτουργούσαν ως υποστηρικτικός βραχίονας του Άκη Τσοχατζόπουλου.  Για να εξυπηρετηθούν μάλιστα οι επικοινωνιακές ανάγκες της Κουμουνδούρου, τα εν λόγω στελέχη ««βαφτίστηκαν» σε προσωπικότητες, ενώ σε μια προσπάθεια να «πρασινίσουν» τον ΣΥΡΙΖΑ, δίπλα στο όνομά τους αναγράφεται η ιδιότητα που είχαν παλιά στο ΠΑΣΟΚ και όχι η τωρινή, αφού, ως γνωστόν, έχουν μετακομίσει εδώ και χρόνια στον ΣΥΡΙΖΑ.    
Τι απαντά η Νεολαία του ΠΑΣΟΚ  
Απάντηση για το θέμα έδωσε η επίσημη Νεολαία του ΠΑΣΟΚ, διερωτώμενη, μεταξύ άλλων, αν «θα πρέπει να αρχίσουμε να ανησυχούμε για τους ιθύνοντες του ΣΥΡΙΖΑ και τα στελέχη της Νεολαίας του που πιστεύουν ότι η πορεία ενός μέλους της ΠΑΣΠ είναι αρκετή για να αποτελέσει πολιτικό διαβατήριο για τη μετάβαση του στο ΣΥΡΙΖΑ και αρκετό επιχείρημα για το χαρακτηρισμό του ως Προσωπικότητα»  Ολόκληρη η ανακοίνωση της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ  «Για να μην παραμυθιάζονται μερικοί η ιστορία δεν γράφεται με πρώην, παρά μόνο με νυν. Άλλωστε αυτό ήταν και είναι το χαρακτηριστικό της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ, η εξέλιξη και η ενασχόληση με τα πραγματικά προβλήματα του σήμερα και του αύριο.  Με τους τίτλους που κατείχαν κάποτε ως στελέχη της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ ασχολούνται όσοι δεν έχουν τίποτα άλλο να επιδείξουν στην πορεία τους μέχρι σήμερα.  Μα το κυριότερο, όσοι δεν έχουν καταλάβει τίποτα για το τι επιθυμεί η νέα γενιά, τι προκλήσεις έχουν να αντιμετωπίσουν οι millennials και η Generation Z και τι έχουμε μπροστά μας με την 4η βιομηχανική επανάσταση.  Η απάντηση μας σε όλους τους πρώην είναι οι προτάσεις μας και οι δράσεις μας σήμερα. Οι προτάσεις μας για την υπεράσπιση και την προστασία του πλανήτη μας, για το δικαίωμα της επιλογής στην εργασία και στην εκπαίδευση, για μια βιώσιμη οικονομία που ανήκει σε εμάς και βασίζεται σε εμάς, για την ίση μεταχείριση και την δικαιοσύνη για όλους.  Αλήθεια όμως, να αρχίσουμε να ανησυχούμε για τους ιθύνοντες του ΣΥΡΙΖΑ και τα στελέχη της Νεολαίας του που πιστεύουν ότι η πορεία ενός μέλους της ΠΑΣΠ είναι αρκετή για να αποτελέσει πολιτικό διαβατήριο για τη μετάβαση του στο ΣΥΡΙΖΑ και αρκετό επιχείρημα για το χαρακτηρισμό του ως Προσωπικότητα; Αν είναι έτσι, τότε δεκάδες χιλιάδες προσωπικότητες/μέλη της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ σας εύχονται καλό κατευόδιο και δίνουμε ραντεβού στις φοιτητικές εκλογές».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive